Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

....dve pekné ,ale hlúpe dievčatá sa niekde v ďalekom kraji argentínskom oddelia od svojej skupiny- po španielsky nevedia....idú do krčmy....pijú drinky od domácich ozembuchov....eroticky tančia.... a....juj také naivné ,blbé, nelogické,.......ale hlavne nudnééééé....od thrilleru,hororu to ma tak ďaleko ako my od Argentíny..... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je třeba vycházet z toho, že se jedná o remake argentinského filmu pojednávající o dvou kamarádkách, které se oddělily od své skupiny a rozhodly se ve dvojici na kolech sjet Argentinu. A při té příležitosti, když už takové dvě atraktivní holky jako jsou Amber Heard a Odette Yustman zavítali do takové exotické země, si místní pánové řekli, že je unesou a vydělají na nich peníze. A jak řekli, tak udělali, ale to dá rozum, že obě současně unést nemohli, a tak unesli brunetu. Blondýna však nebyla tak blbá a brzy jí došlo, že by měla svoji kámošku jít hledat než bude pozdě. A bude pátrat, ječet a zběsile utíkat před svými pronásledovateli. Trojlístek ještě doplní Karl Urban v roli tajemného cizince, u kterého není jisté, jestli hraje dobrého nebo hajzla. Představte si horor, z kterého někdo vystříhal všechny drsné scény a ponechal tam hodně záběrů na lepé představitelky, okolní malebnou krajinu a aby se neřeklo, tak pár scén, kdy dívky utíkají před svými únosci. Zdráhám se označit film za horor a nejprve jsem myslel, že subžánr torture porn bude mít nový přírůstek, ale horor bez pořádných hororových scén prostě není horor. Je to příliš uhlazené, ale na vizuální stránku, hudbu nebo herecké výkony si nelze stěžovat. Odškrtávám i přesto další zemi, do které se nikdy nepodívám. Sbohem, má Argentino. A příště prosím o hororovější přístup. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Kým sa Odette Yustman predvádza v miestnej krčme a slní pri jazierku je sa na čo pozerať, ale potom nasleduje pátranie (námatkové blúdenie kade tade) po zmiznutej kamarátke, ktoré ja absolútne o ničom ako inak celý film vrátane tuctového najnezaujímavejšieho rozuzlenia aké v najhoršom prípade asi musí očakávať každý. Oproti tomuto má napríklad TURISTAS úplná premakaný scenár. Karl Urban proste opäť stúpil vedľa a fakt nechápem prečo sa tomuto filmu vôbec upísal. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vztah je pro tebe, když znáš jeho příjmení." Tak se nám dvě americké slepice vydaly hledat zábavu do argentinské divočiny a jelikož přitom skvěle vypadaly, tak si každá svou hvězdu zaslouží. Jestli tu zábavu našly, tak jim to přeju, protože já jsem to trošku odzíval ve společnosti, která není příliš tolerantní k ruce v trenýrkách během sledování filmu. Takže za mne to byla zábava jak na pohřbu, příroda okoukaná jak migrant v Malmö a děj šokující jako syreček v Olomouci. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Prvních třicet minut si děvčata užívají, Amber a Odette jsou kurevsky sexy, takže první půlhodinka, která končí v plavkách u vody s následným únosem, byla hodně fajn. Jenže pak přijde další půlhodina, kdy se jenom pátrá a v té poslední jsem zažil doslova šok. Očekával jsem nástup Hororové atmošky, nějaké mučení a následně krvavou pomstu na únoscích, ale ono nic ? O Horor se nejedná ani zdaleka, je to obyčejný, televizní Thriller. Karl Urban, ten je tu jenom do počtu a jeho chování je naprosto tragický. Tři * jen proto, že dát dvě, mi přijde líto, ale jsem fakt zklamaný. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama