Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové sci-fi připomínající klasiku Enemy Mine. Speciální efekty, prostředí i děj filmu jsou viditelně omezeny nedostatkem peněz, ale zábavnosti to neškodí. Co film ztrácí na vizáži dohání scénářem. I když je trochu jednotvárný a zdá se bez konce, obsahuje několik dějových zvratů, které pomáhají držet pozornost, až do trochu slabšího závěru. Celkový dojem z filmu je jako z kvalitního dvojdílu Krajních mezí. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Poměrně netradiční sci-fíčko, ve kterém se na jakési pouštní planetě nahánějí future vojáci při jakési komorní partyzánské válce světů. Mrknite do galerie, hodně vám napoví a o moc víc toho ani neuvidíte. Ke konci se trochu míchá kartama, ale na mdlém výsledku to nic moc už nezmění. Snaživý nízkorozpočťák, který může scifi fanouška pobavit, ale taky ne příliš zainteresovaného diváka slušně unudit. 66% je více než adekvátní. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Som nadšený takmer rovnako ako svojho času pri Bessonovom POSLEDNOM SÚBOJI (Le Dernier combat). Možno je to len kvalitnejšia epizóda BABYLONU 5 (o +/- dvoch postavách), ale tak jednoduchými prostriedkami rozprávaný príbeh je neskutočne funkčný a svojim spôsobom i dynamický. Postavy sú veľmi dobre napísané, dávkovanie informácii je ukážkové a dokáže navodiť napätie. Sandy Collora má skrátka talent... ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Moc milé překvapení. Člověk se neubrání srovnání s Petersenovým „Enemy Mine“, ale dovolím si tvrdit, že Hunter Prey jde ještě o kousek dál. Je to mnohem svižnější, samozřejmě i modernější a hlavně to teda nekazí uspěchaný happyend tak jako právě Enemy Mine. Pravda, žádné velké umění to taky není, ale to od laciného béčkového sci-fi asi nikdo čekat nemůže. Já osobně tleskám, dobrého sci-fi není nikdy dost. Jen houšť a větší kapky. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá sci-fi jednohubka potvrzující pravidlo: Za málo peněz, hodně muziky. Jednoduchý, ale velice zábavný námět, úsporný, ale přesto velmi efektní vizuál a chytré dialogy. Místy jsem měl pocit, že koukám na film ze zlatých 80-tek, ale přesto na něm bylo něco, co ho odlišovalo a Hunter Prey není rozhodně žádné hloupé béčko s ošklivými maskami. Ba naopak. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama