Reklama

Reklama

Oči války

  • Irsko Triage (více)
Trailer

VOD (1)

Válečný fotograf Mark Walsh (Colin Farrell) a jeho kolega David se protloukají krutým světem ozbrojeného konfliktu v Kurdistánu. Jejich cesty se protínají s mnoha jinými lidskými osudy a syrová realita války navždy poznamená osudy všech zúčastněných… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Trošku rutinně natočený, ale jinak výborný film o hrůzách války, který se paradoxně přímo ve válce odehrává jen chviličku. Triage se válkou zabývá především po psychologické stránce a ukazuje návrat domů - v tomto případě ne vojáka, nýbrž válečného fotografa. Colin Farrell hraje o sto šest a Christopher Lee si vystačí se svým charisma a odzbrojí diváka hned první svojí scénou. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Dva kamarádi, váleční fotografové, v Kurdistánu, kam se dostali do bojové linie.Válka a zranění jednoho z nich, které ho poznamená. Nezvěstný přítel, jehož žena má každým dnem rodit. Ale Colin Farrell s odmítá uzdravit. Fantastický Christopher Lee jako dědeček krásné Vegy Paz v roli léčitele duše....něco tomu chybělo, někde bylo hluché místo, které mě rozčilovalo a nedokázala jsem ho najít.Ale hudba, ta byla nádherná, moc dlouho mě takhle žádná nedostala, stačilo jen tiše sedět..... ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to kvůli Kelly Reilly, která měla jen vedlejší roli. Ale nelitoval jsem, protože Collin a Paz byli víc než kvalitní „náhradou“. Příběh to je silný, ale cynicky by se dal shrnout jako – když je člověk tak blbej, aby se vydal fotit do války, tak se nesmí divit, že se mu něco stane. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 7 | hudba 5 | humor 0 | akce 2 | napětí 2 | pustil bych si znvou 5 ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Komentář a hodnocení k filmu jsem tady psal už dávno, ale boužel se to nějak smazalo. Boužel si z filmu už moc nepamatuju, ale jako první si vzpomenu na hodně silný příběh, který boužel nebyl využit na sto procent. Colin Farrell tentokrát v jiné roli než ho obvykle známe, ale zahrál jako vždy skvěle. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

poměrně silný příběh,který ovšem není plně využit a nebýt výborného Farrella a hodně překvapivého a emotivního konce byly by moje dojmy hodně rozporuplné.Škoda,že tvůrci v první půlce,kdy není divákovi ještě úplně jasné kudy se bude snímek ubírat,tvůrci mnohdy nepříliš úspěšné bojují s rozvleklostí,která může leckoho odradit.Celkově tedy za tři,ale k lepšímu hodnocení až tolik nechybí ..70% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Christopher Lee se musel pro tento film naučit nejvíce vět za svoji šedesátiletou filmovou kariéru. Ta přitom u tohoto tehdy 86letého herce čítá více než 300 filmů. (Othello)
  • Joaquín Morales (Christopher Lee) hovorí pri posteli Markovi Walshovi (Colin Farrell), že má 86 rokov. Christopher Lee mal v čase natáčania naozaj 86 rokov. (sucks)
  • Natáčení probíhalo v Irsku a ve Španělsku. (Terva)

Reklama

Reklama