Reklama

Reklama

Festivalové vteřiny

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 1996, 156x9 min

Účinkují:

Marek Eben, Jiří Bartoška, Scott Cooper, Aňa Geislerová, Pavel Zedníček, Ivan Zachariáš, Jakub Prachař, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, František Soukup, Agustí Vila, Micheline Presle, Jude Law (více)

Marek Eben z Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. (Česká televize)

Recenze (18)

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

To nejlepší, co nabízí Karlovarský festival. Něžný Ebenův vtip, tolik pozornosti, pečlivosti a lásky jde do každého jednotlivého dílu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ebenem, gentlemanem českého moderátorského řemesla, a zajímavými postavami světového filmu se nechám vždycky rád kolébat.. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Stejně jako jezdím každoročně do Varů na festival, nedílnou součástí tohoto rituálu je i sledování všech dílů Ebenových vteřin. Díky nim se vždy dozvím spoustu věcí, které mi ve Varech unikly a které mohu konfrontovat s vlastní zkušeností. Báječný pořad, jehož deset minut vždy uteče jako voda a s naběhnutím závěrečných titulků už už nedočkavě vyčkávám na další díl následující den. Osobně doufám, že to Ebenovi ještě dlouho vydrží a bude mě po Varech provázet ještě dlouhá léta. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Pamatuju jak jsem Festivalové vteřiny neustále sledoval a nasával atmosféru festivalu. Tento rok jsem už Vary navštívil a doufám, že to nebyla moje poslední návštěva. ()

prkalil 

všechny recenze uživatele

Minianketní miniotázka: Proč se z okna v prvním patře jisté historické budovy v Panské ulici (č.p. 1) často valí hustý dým? ()

Krasus 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát jsem se chtěl do Karlových Varů vypravit a vždy z toho sešlo. Díky Markovi Ebenovi mám možnost prožít a nasát atmosféru mezinárodní kinematografie a celého mumraje kolem. Skvělé, trefné a někdy i exkluzivní střípky z MFF KV. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Taková ta ochutnávka belgických pralinek v nákupním centu. Jsou dobré, né-li přímo božské, ale po jejich ochutnání člověka zamrzí o to víc, že na normální bombonieru prostý dělník prostě nemá. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Marek Eben je česká moderátoská extra super třída. O tom není pochyb. A podle toho vypadají i Festivalové vteřiny, které plynou velice příjemným způsobem až si člověk říká škoda, že to není jednou tak dlouhé. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Yep, Marek Eben by mohl moderovat všechno a byla bych spokojená... Navíc MFF KV je akce, které fandím a douufám, že tu bude dlouho a kvalita zůstane stejná... Už jen kvůli těm znělkám... :) ()

Reklama

Reklama