Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 5 (2015) (série)


V očekávání válek (S05E01)

(epizoda)
  • USA The Wars to Come

VOD (1)

Obsahy(1)

Cersei a Jaime si zvykají na život bez Tywina. Varys se s Tyrionem podělí o své spiklenecké plány. Danyina vláda je vystavena novým hrozbám. Jon se ocitá pod vlivem dvou králů. (HBO Europe)

Recenze (15)

Wulz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

v OČEKÁVÁNÍ VÁLEK.... Někdo 5.sérii haní a já jí miluji. Není slabší a už vůbec ne špatná. Ovšem... Hostina pro vrány a Tanec s draky v 10 dílech je sice jen málo... Dost postav jako třeba Victarion, kluk z modrýma očima atd chybý....Škoda. Například ty Železné ostrovy by byly skvělí. Ale jednoznačně nejlepší seriál (ze všech) současnosti a 5.série=jeden velký ORGÁČ! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku jsem si myslel, že to první epizoda páté sezóny dotáhne alespoň na čtyři hvězdičky, ale pak tvůrci nechali v Králově Přístavišti proběhnout několik zcela zbytečných rozhovorů přihodili další porci gay soft porna, které mi opravdu nedělá dobře na oči a bylo rozhodnuto. Škoda, protože dialogy mezi Varysem a Tyrionem byly opět skvělé. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tradičně zevrubně oprášeny všechny dějové linie. Nic převratného, ani strhujícího. V podstatě takový začáteční standart, který se konal snad v každé sérii. Ukotvení všech hlavních postav pro další díly. Nic víc, nic méně. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako počúvam od kamarátov, vraj 5 séria za veľa nestojí a mňa, práveže od konca štvrtej série, seriál začína baviť (bolo na čase) A vstup do piatej série sa mi zdal fajn. Postavy ktoré prežili sa mi vykryštalizovali, a som skutočne zvedavý, čo sa s nimi neskoršie stane. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlažnejší rozjazd druhej polovice seriálu, kde postavy reagujú na nové rozvrhnutie figúrok na šachovnici a je to tak trochu nuda. Aby sa ale nepovedalo, tak na konci epizódy zomrie ďalšia z dôležitých postáv, aby sme v tom košatom deji mali väčší prehľad. Kam sa to bude celé vyvíjať ďalej, ťažko odhadnúť, čo je ale iba dobre. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda obsahuje první flashback v historii seriálu. (mikki089)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno