Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 6 (2016) (série)


Vichry zimy (S06E10)

(epizoda)
  • USA The Winds of Winter
Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

VOD (1)

Obsahy(1)

Daenerys se chystá na cestu do Západozemí. Jon a Sansa sjednocují sever a Jaime se vrací domů. (KajusaK)

Videa (1)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (74)

LukH 

všechny recenze uživatele

Game over by Cersei! Jediná epizoda, kterou hodnotím samostatně, a to zejména kvůli úvodním 22 minutám - zatímco rudá svatba (tři série zpátky) mě šokovala svým šíleným obsahem, "soudu se Cersei" se podařilo mě dostat nejen obsahem, ale i fantastickou formou podpořenou nejlepším hudebním podkresem od začátku seriálu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonale odladěná scéna výbuchu v Kings Landing. Trochu připomíná sekvenci z Helms Deep z Pána Prstenů. Nové pakty ve Winterfell a neúnavná Daenerys, která si očividně padla do oka s lady Greyjoy, si jde nezadržitelně pro svoje Seven Kingdoms. Sedmička bude mela i s přihlédnutím k tomu, že zatím ze Zombíků je odkryto jen velmi málo a určitě budou hrát v dalších řadách prim. ()

Reklama

FLVEKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Husina po celém těle ! Tohle byla opravdu skvělá finální epizoda 6. série, která je možná o něco malinko lepší než Battle of the Bastards a to jsem si myslel, že lepší už to být nemůže. Fantastický díl doprovázený skvělou hudbou..Sakra, tak rychle to uteklo a teď zase rok čekat :( SPOILER : O původu Jona jsem si to opravdu myslel, protože všichni přece víme, kdo Lyannu Stark miloval a co se muselo přihodit, takže vítej, Targaryene ( King in the North !! ). Arya netřeba slov, Daenerys je konečně o dům dál a bude to hodně zajímavé ! A Cersei to s korunkou sluší, zase mám o důvod víc ji nenávidět ! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi líto, ale pro mě ten seriál bez logiky prostě nefunguje. Vzhledem k tomu, že nejsem tak citově založený jako otrlí seveřané, scéna s dosazením nového krále Severu mě nijak nedojala ani neohromila. Opět bych měl k epizodě mnoho dotazů, ale omezím se na tři: Jak se dostal Monster Gregor do Tomenovy komnaty? Kde byla králova garda? Koho zabila Arya, aby měla náhradní ksicht k zavraždění Waldera Freye? ()

255085349 

všechny recenze uživatele

(Spoiler) Jednoznačně nejlepší díl celé série a jeden z nejlepších dílů seriálu, co jsem kdy viděla. A to říkám, i když mi nechali umřít Margaery, mojí nejoblíbenější postavu, která si to fakt nezasloužila. Ještě, že zůstává vynikající Lyanna Mormont a hláškující babi Tyrellovic:-) Neskutečný soundtrack a naprosto vše se po otravné a nudné páté sérii dalo do pohybu. Martina pošlete do starého železa, Benioff a Weiss rule forever! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Sept Baleora bol zastúpený reálnym natáčaním v meste Girona v Katalánsku a jej slávnej katedrály. (Arsenal83)
  • Epizóda bola dovtedy najdlhšia v histórii seriálu (68 minút). (Arsenal83)

Reklama

Reklama