Reklama

Reklama

V hloubi amazonské džungle se snaží vědecká výprava rozluštit záhadu dlouhověkosti indiánského náčelníka. Jenže netuší, že za vším je studna s vodou věčného mládí. Tu střeží nejen domorodý kmen, ale také obrovský pětihlavý had, který likviduje vše živé... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

Laca1313 

všechny recenze uživatele

Jako uvědomuji si, že je strašný film. Ale na druhou stranu, když to porovnám s jinými horrory, kterým jsem dal odpad, tak tomuto ,,výtvoru,, tu jednu hvězdičku dát musím. Ale jinak opravdu hrůza, snad akorát s výjimkou hada, který mi zas až tak špatný nepřišel. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Nature horory mám moc rád, sic jsou všechny v černých číslech. A musím říct, tenhle se mi vcelku líbil. Je škoda, že měl špatné vizuály, ale příběh o amazonském kmenu špatný nebyl. Anakondě 2 jsem dal 4 hvězdy, tohle bylo o třídu níž a dávám tedy hvězdy tři. Pořád lepší než Python 2, Únik z Alcatrazu nebo třeba Hadi ve vlaku či Terror na palubě z filmů o hadech. ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Musíme zmizet, než si ta mrcha přijde pro přídavek." ,,Má rozhodně pravdu." Další dobrodružství v exotické krajině proti přerostlému exempláři plaza dopadlo velmi špatně, alespoň co se zpracování týče. Samotný had se neobjevuje příliš často, ale zase když už je na scéně, tak je o zábavu postaráno. Postavy sem tam zešílí, scénář má sem tam nějakou tu díru a kamera někomu může způsobit migrénu. Mě se do paměti nejvýrazněji vryla postava náčelníka ,,pupkáče" kmene hadích lidí. Jeho rachitická postava tvořící obrovský kontrast k jeho ,,těhotnému" břichu se jen tak ve filmu nevidí. Dabing je zcela na úrovni celého filmu, takže hrůza a děs. Suma sumárum je tento céčkový film hodně nudný bez scénáristických perel jako jsou např. v Megapiraně. ()

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Hahaha, tak jsem na hranici jestli dát odpad nebo pět hvězdiček. Film, který je nechtěně k smíchu. Dostal mě třeba had, kterej nemá zuby (pokud nepočítám 2 zuby nahoře a 2 dole) a ta potvora kouše jak sviňa, kdeco ukousne a hlavně neuvěřitelně rychle tráví a hadí trus nikde :-). Jo a rada na závěr : Pokud chcete ukrást nějakýho vzácnýho a nebezpečnýho hada, normálně běžte na návštěvu domů k tomu, kdo toho hada má, nechte si ho ukázat, všechno o něm říct, pak počkejte, až majitel odejde telefonovat do vedlejší místnosti a nechá Vás tam samotný. Pak normálně můžete vzít hada i s nádobkou, zamotat do hadru a nepozorovaně se zdejchnout kolem telefonujícího majitele. Nikdo si ničeho nevšimne, to vám garantuju. ()

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem možnost náhodou podívat se na tento pokus o film dokonce s Baldwinem v hlavní roli.Buď je na tom tak špatně,že leze do takových zoufalostí,nebo to dělal z nudy ve volném čase.Film jsem ani nedokoukal,protože to se prostě nedalo.Nestává se mi to často,ale když se najde něco takového,tak na to prostě nemám,abych to sledoval až do konce. ()

==T=P=M== 

všechny recenze uživatele

Unikátní film srovnatelný snad jen s Krokodýlem (2000, ...ne ta australská mrdka, kterou tomuhle skvostu nějaký ignorant nacpal do podtitulu a ještě ktomu do plakátů:D:D). Scény, ve kterých "král hadů" opakovaně vyhodí svou oběť do vzduchu a každá z jeho mnoha hlav si snaží urvat co největší kus, jsou opravdu brilantní:D:D:D ...stejně jako ty s Daharem, vůdcem hadích lidí, jehož dialogy obsahovaly cca 4 slova:„hadí lid, had, smrt” :D:D:D ... a v neposlední řadě ty s "komandem", ve kterém působí snad nejlepší akční tvrďák všech dob xDDD (ano, mám namysli toho dvoumetrovýho vyžranýho černýho idiota, co nejdřív vymetá při přesunu větve okolo cesty a posléze je potupně zabit hadím lidem :D:D) ... + řada skvělých dialogů a hereckých exhibicí (zejména naprosto nepochopitelné "zmagoření" jednoho z členů výpravy xDDD)... Tohle je prostě must-see/must-love záležitost :D:D ()

Ocis 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak strasna blbost, az tomu musim dat 1* za uchvatne dialogy typu "Porad roste!!" - "Doufam, ze ne!!!" :D ()

Reklama

Reklama