Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine (Hugh Jackman), nejslavnější hrdina ze ságy X-Men, se v novém, výpravném akčním dobrodružství podívá do současného Japonska. V pro něj zcela neznámém a nesrozumitelném světě se střetne se svou největší nemesis. Z nelítostné bitvy na život a na smrt odejde navždy poznamenaný. Prvně v životě se cítí zranitelný, ocitá se na samé hraně svých fyzických a psychických možností. Zdaleka nebojuje jen se smrtícími samurajskými meči, ale i s vlastní smrtelností. Z těchto vnitřních a vnějších bojů pak vyjde mnohem silnější, než kdy býval. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 280)

bararich8 

všechny recenze uživatele

Celkem překvapení. Pomalu už se ve všech těch X-Menech začínám ztrácet a tak jsem další díl bral jak takové nutné zlo a moc extra jsem od toho nečekal, ale výsledek byl celkem příjemný film na odreagování, nenabídnul nic převratného v žádné oblasti, ale spolehlivě pobavil, moc hluchých míst tam nenajdete a celé se to nese v duchu dílů předchozích. Jen se bojím toho nájezdu na další pokračování. Myslím, že je čas to skončit dřív, než to spadne do podprůměru jako se děje u mnoha jiných sérií. Kdo má Wolverina rád, nepřijde zkrátka, ostatní neurazí, ale ani nenadchne, 3,5*. ()

longercz 

všechny recenze uživatele

Mě nevadilo, že Wolverine není stoprocentní, naopak mi to přišlo originální a svěží, něco co jsme zatím možnost sledovat ještě neměli. Navíc scéna na vlaku byla vážně super. ()

Mukunda 

všechny recenze uživatele

Je to pěkná akce, ale tak zoufale plná nesmyslů, že se jeden musí smát. Ten příběh mi nedával moc smysl, teď jsem se tu dočetl, že se Wolverine potkal se svou největší nemesis. Já teda nevím, kdo to v tom filmu byl. Kdyby tu alespoň bylo více mutantů, nad jejichž schopnostmi bychom se mohli podivovat. PS: Ten úvod považuji za velice necitlivý, až urážlivý vůči obětem útoků atomovou bombou. Jasně naznačuje, že to vlastně nic nebylo, že se stačilo schovat do kanálu pod starý dekl. Je to rovněž zajímavé sdělení v kontextu globální politické situace. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Všetko to celkom šlape, slušná porcia nekončiacej akcie, nekompromisný rosomák špikuje adamantiom kde akého pobudu bez mihnutia oka a nevadí, že sem tam je dej deravý. Až na finálnu pol hodinku, kedy scenár prešiel z deravého na retardovaný a s hlavou v dlaniach som premýšľal, čím že sme si to zaslúžili. Jedna scéna pre efekt strieda ďalšiu a punc zábavného sa stráca. Pri titulkoch som zrovna nadšený nebol a len vďaka dobrým pocitom na začiatku to nezadupem pod zem. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Úvod opět dokázal navnadit na to, čím by Wolverine mohl být. Pak ale zklouzává do poměrně jednochuché akční žánrovky, aby na konci i to málo pokazil zbytečným japonským fantasy. Obří robot už byl opravdu moc. 50 % ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Tahle Wolverinova sólovka bohužel trochu působí jako čistá vábnička na peníze, protože s původními X-meny toho má podle mě společného pramálo. Né že by to byl špatný film ale ze série určitě nejslabší. ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Toto čo má byť? Film z X-Men sveta a je tu dva a pol mutanta? Sklamanie. Wolverine má prepichnuté srdce, trafí ho snáď 51864613186313 šípov a ním to ani nepohne? Žeby bol naozaj až taký nesmrteľný? Sklamanie. Dej filmu? Sklamanie. Ale musím zdôrazniť, že ako jeden z mála nemám Wolverina ako najobľúbenejšieho mutanta, takže možno preto som nebol filmom unesený. Na druhej strane, Světlana Chodčenkova bola veľmi príjemnou záporáčkou, Hugh Jackman vyzeral ako Wolverine naozaj dobre, a záver (myslím ten po titlulkoch, kde sa objavia Patrick Stewart a Ian McKellen) ma dokonale navnadil na X-Men: Days of Future Past, ktorý si myslím, že bude pecka. Takže tento film svoju úlohu splnil: neunudil k smrti a navnadil na ďalšie pokračovanie rodiny X-Menovcov. Nič viac, nič menej. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Keď som videl trailer vravel som si no to bude teda bieda.No Mangold ,ako už viac krát ma vyviedol z omylu.Super tempo a akcia pri ktorej sa človek fakt nenudí.Scenárom som bol veľmi prakvapený a priamym prepojenin na ďaľších X-Menov výslovne potešený.Už aby to bolo, ()

goni 

všechny recenze uživatele

Priemerny akcak, podpriemerny X-men. Oproti ostatnym filmom z tejto serie, mi tu chybalo viac mutantov, viac techniky a viac akcie. V podstate sa to poriadne rozbehlo az v druhej polovicke. Avsak mal som pocit, ze cely film je skor o pocitoch Wolverina, ktory sa snazi vysporiadat so svojou nesmrtelnostou a popri tom riesi nejaky nepodstatny problem v Japonsku. Zaver filmu (az za titulkami) vsak sluboval dalsie pokracovanie, ktore vyzeralo fakt lakavo [96/2013]. ()

AngelG 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo bohužel stejně smutné, jako X-Men Origins.. i když Origins bylo možná více zábavnější.. Wolverine byl prostě geniální pouze po boku ostatních X-Menů, ale jako samostatná jednotka, okolo které se má odvíjet celovečerní film, je výsledek nudný a dějové podprůměrný.. přitom si myslím, že by se z něj dalo vytřískat značně víc a v úplně jiné kvalitě.. no ale co se dá dělat, můžu už jenom doufat, že mé zklamání vyléčí nový X-Men: Days of Future Past.. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Wolverine mi ako postava k srdcu nikdy neprirástol a po vlažnej prvej sólovke som k jeho výletu do Japonska nepristupoval s veľkými očakávaniami. A dostal som čo som čakal. Pomaly ale isto starnúci Jackman si svoju životnú rolu užíva, ale nedarí sa mu odlepiť od priemeru. Japonsko je zameniteľné s akoukoľvek inou západnou krajinou, akcia je fajn, ale zároveň nič extra. Psychické vyrovnávanie sa so skonom Jean Grey sem ale vôbec nepasuje. Vďaka drsnosti unrated extended verzie ale hodnotím vyššie ako jeho predchodcu, hoci len a kúsok. 6+/10 ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Když je na snímku nejzajímavější potitulková scéna, asi něco nebude uplně v pořádku. X-Meni nejlíp fungujou jako tým a u novýho Wolverina mi chyběla právě tahle X-Menovská týmová atmosféra. Kromě Wolverina se objevil jenom jeden mutant, kterej byl docela zajímavej, ale nedostal příliš prostoru a závěrečnej fight s nim byl vcelku žalostnej. Příběh obsahoval dost dramatickejch scén, což mi spolu se snovejma sekvencema s Jean a výpravou do Japonska moc nesedlo. Díky bohu aspoň za závěrečnou akční pasáž a pár Wolverinovejch hlášek. Po přečtení recenzí a hodnocení už jsem moc nečekal, takže nejsem nijak výrazně zklamanej, ale celej film mi přišel takovej divnej stejně jako asijská kinematografie. ()

Cruchot 

všechny recenze uživatele

Rozhodně spokojenost. Jackman cool jako vždy, asijské kočičky k nakousnutí, stejně jako zmijová bad girl, příběh odsýpá, akční scény efektní a opravdu akční a vizuálně nadupané, včetně soundtracku. Co si víc přát. ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Ještě, že jsem na tento film nešel do kina. Protože nový Wolverine je nejslabší z celé x - menovské série! První půl hodina úplně šíleně pomale táhnoucí a ani poté to není žádná pecka. Efekty jsou celkem dobré, i když to už má skoro každý hollywoodský film. Ale příběh stál za starou bellu! A akce, napětí ... atd tak to jsem se první hodině setkal jen zřídka. A poslední půl hodinu jsem i usnul a to svědčí za vše. Zklamání ... Hugh Jackman má pořád dobré herecké výkony, akorát ve špatném filmu. První díl Wolverina byl lepší, i když ne o tolik. A dvojka už mě přijde skoro jako zbytečný film. 40% ()

FanKalEl 

všechny recenze uživatele

Tak začal by som takto že plne súhlasím s tými čo hovoria že to je zbytočný film. Čistý priemer, má to aj svetlé miesta ale aj veľmi veľa slabých a aj dokonca nudných. Podarilo sa mi nudiť aj pri záverečných akčných scénach a to už je čo povedať. Ako taký akčný thriller sa to dá na jedno pozretie ale ináč som dosť sklamaný, záporáčka úplne suchá a trápna, záverečný dejový zvrat to trochu oživil. Užívateľ KevSpa abo by mi ukradol myšlienku: "Nejlepší scéna filmu: potitulkové preview na X-Men: Days of Future Past" aspoň som nebol až tak sklamaný po závere filmu a už sa strašne teším na ďalší počin x-menov lebo toto bol celkovo najhorší x-men film. (60%) ()

Dejvid007 

všechny recenze uživatele

Film to není vyloženě špatný, akorát zasazení Wolverina do Japonska a trhlé yakuzy mě opravdu moc nebere. Když to shrnu, tak se jedná o zajímavý díl Wolverina, ale na druhou stranu trochu zbytečný. 70% ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Slabé, nevýrazné, předvídatelné, hloupé, se spoustou klišé... Hugh je pořád sympaťák a bez něho by to bylo o ničem, ale on sám to prostě nezachrání (a ani spektakulární Japonsko). Pro mě slabší 3*, o něco horší než předchozí Wolverine. ()

Související novinky

Aronofsky a motorkář Tatum?

Aronofsky a motorkář Tatum?

15.09.2015

Loňský Noe sice rozdělil diváky na nadšené a trochu zmatené, nakonec ale vydělal 362 milionů dolarů, takže se dá považovat za úspěch. Co chystá režisér Darren Aronofsky (Fontána, Černá labuť) dál?… (více)

Marvelácký Ant-Man přišel o režiséra

Marvelácký Ant-Man přišel o režiséra

24.05.2014

Opustit projekt těsně před natáčením je v Hollywoodu nezvyklé, ne však nemožné. Darren Aronofsky takhle nechal na holičkách Wolverinea, Guillermo del Toro se vzdal režie Hobita... a podobně těžké… (více)

Další sólový Wolverine nejdřív za tři roky

Další sólový Wolverine nejdřív za tři roky

18.03.2014

Už za dva měsíce se Hugh Jackman posedmé vrátí do role věčně nabroušeného samotáře Wolverinea. Učiní tak v epickém crossoveru X-Men: Budoucí minulost, kde se o osud světa poperou mladé i staré verze… (více)

X-Men budou čelit Apokalypse(ovi)

X-Men budou čelit Apokalypse(ovi)

07.12.2013

Režisér Bryan Singer přes Twitter oznámil: „X-Men: Apocalypse očekávejte 27. května 2016“. Nic víc, ale to prozatím stačí. Znamená to, že studio Fox chce pokračovat v rozjeté sérii a režisérem bude… (více)

Reklama

Reklama