Reklama

Reklama

Haló, tady Indie

(seriál)
  • USA Outsourced
TV spot
USA, (2010–2011), 7 h 44 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Robert Borden

Kamera:

Greg Gardiner

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Ben Rappaport, Anisha Nagarajan, Diedrich Bader, Parvesh Cheena, Pippa Black, Rebecca Hazlewood, Rizwan Manji, Sacha Dhawan, Thushari Jayasekera, Guru Singh (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Todd Dempsy je mladý manažer, který pracuje ve společnosti prodávající žertovné předměty. Jednoho dne ráno přijde jako obvykle do práce, kde překvapivě najde jen liduprázdnou vyklizenou místnost. Celé call centrum, kterému šéfoval, bylo po náhlém rozhodnutí přesunuto do Indie. Mladý manažer má jen jednu možnost - odstěhovat se do Indie a vést call centrum tam. Ocitá se tak před nelehkým úkolem - jeho práce je přesunuta do zcela jiné země na druhém konci světa, kde musí pracovat s novými lidmi, kteří vyznávají jinou kulturu, a pro které jsou americké zvyky a prodávání nesmyslných žertovných předmětů nepochopitelné. (Zbyisek)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (101)

sulimo 

všechny recenze uživatele

Já se královsky bavim. To, že to občas dělá z Indů blbce mi zas tak nevadí, jelikož ta blbost je vykompenzována parádně vyobrazenou americkou stupidní kulturou, konzumností a primitivností v očích Indů, a to ať už se to týká oněch zbytečných předmětů, co mají "pochopit" a následně prodat, vulgárních, pro Indy nepochopitelných, slovních spojení nebo prostě zvyky, které se v Indii nepraktikují. Ve finále to spíše napadá kulturu americkou, než indickou, a sakra dobře se na to dívá. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Z Pippy Black sálá sexapel na sto kilometrů, Ben Rappaport má v sobě něco z šarmu mladého M.J.Foxe, Parvesh Cheena je tou přihlouple zábavnou postavičkou, Anisha Nagarajan dokonalou šedou myškou, Rebecca Hazlewood reprezentuje orientální krásu, Diedrich Bader je prostě lovec, Rizwan Manji roztomilý záporák, Sacha Dhawan to všechno drží při sobě a všichni dohromady udělají moc……………….netrpělivě čekám na další telefonát při kterém ze sluchátka uslyším „Haló, tady Indie“. ()

Reklama

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Tento film má šílený potenciál právě v tom, že se odehrává v Indii a dá se tedy těžit obrovské množstv dějových zápletek i humorných okamžiků právě z oněch rozdílů mezi kulturou v Indii a v Americe. Neznámí herci jen skvěle podtrhují atmosféru cizího porstředí a vtípků je tam opravdu dost, ať už těch drobnějších, tak těch pořádných. Věřím, že tento seriál si získal hodně stoupenců včetně mě. Škoda jen, že po 1. řadě skončil. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál s dokonalými charaktery, které ztvárnili ne zas ty stejné ksichty, co se vyskytují úplně všude. Je to vtipné a díky poměrné neznalosti indické kultury i velice poučné a originální, a co je hlavní - neuslyšíte tam smích diváků po každé druhé větě. Za těch 10 dílů, které zatím vyšly, jsem od toho nemohl odtrhnout oči a dovoluji si tvrdit, že Outsourced má před sebou ještě velmi slibnou budoucnost, pokud ho zas někdo zbytečně neukončí... ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Z průměrného sitcomu se s přibývajícími epizodami stává podprůměrný. Vtipy, snažící se o využití kulturních rozdílů a dělající střídavě magory z Indů a Amíků, jsou zoufale nevtipné a co hůř, tvůrci jsou schopní je protočit i několikrát dokola. Celé snědé osazenstvo v čele s králem idiotů Guptou je těžce nesympatické a hlavně nepřirozené. Jediné rozptýlení pak přináší kousky Charlieho a krása Pippy Black. Ale to najdete i ve spoustě vhodnějších seriálových alternativách. Projednou souhlasím se stopkou po první serii. // Nejoblíbenější postava: Charlie // 45% ()

Galerie (549)

Zajímavosti (1)

  • Nenatáčelo se v Indii, ale ve studiích Radford City v Los Angeles (L.petr)

Reklama

Reklama