Reklama

Reklama

Haló, tady Indie

(seriál)
  • USA Outsourced
TV spot
USA, (2010–2011), 7 h 44 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Robert Borden

Kamera:

Greg Gardiner

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Ben Rappaport, Anisha Nagarajan, Diedrich Bader, Parvesh Cheena, Pippa Black, Rebecca Hazlewood, Rizwan Manji, Sacha Dhawan, Thushari Jayasekera, Guru Singh (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Todd Dempsy je mladý manažer, který pracuje ve společnosti prodávající žertovné předměty. Jednoho dne ráno přijde jako obvykle do práce, kde překvapivě najde jen liduprázdnou vyklizenou místnost. Celé call centrum, kterému šéfoval, bylo po náhlém rozhodnutí přesunuto do Indie. Mladý manažer má jen jednu možnost - odstěhovat se do Indie a vést call centrum tam. Ocitá se tak před nelehkým úkolem - jeho práce je přesunuta do zcela jiné země na druhém konci světa, kde musí pracovat s novými lidmi, kteří vyznávají jinou kulturu, a pro které jsou americké zvyky a prodávání nesmyslných žertovných předmětů nepochopitelné. (Zbyisek)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (101)

Gereth 

všechny recenze uživatele

Z průměrného sitcomu se s přibývajícími epizodami stává podprůměrný. Vtipy, snažící se o využití kulturních rozdílů a dělající střídavě magory z Indů a Amíků, jsou zoufale nevtipné a co hůř, tvůrci jsou schopní je protočit i několikrát dokola. Celé snědé osazenstvo v čele s králem idiotů Guptou je těžce nesympatické a hlavně nepřirozené. Jediné rozptýlení pak přináší kousky Charlieho a krása Pippy Black. Ale to najdete i ve spoustě vhodnějších seriálových alternativách. Projednou souhlasím se stopkou po první serii. // Nejoblíbenější postava: Charlie // 45% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Z Pippy Black sálá sexapel na sto kilometrů, Ben Rappaport má v sobě něco z šarmu mladého M.J.Foxe, Parvesh Cheena je tou přihlouple zábavnou postavičkou, Anisha Nagarajan dokonalou šedou myškou, Rebecca Hazlewood reprezentuje orientální krásu, Diedrich Bader je prostě lovec, Rizwan Manji roztomilý záporák, Sacha Dhawan to všechno drží při sobě a všichni dohromady udělají moc……………….netrpělivě čekám na další telefonát při kterém ze sluchátka uslyším „Haló, tady Indie“. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Docela to sedí na to, co jsem v Indii viděl. A je to mistama rozkošně vtipné. Já mám radši trochu ostřejší humor, ale i tak dobrý. Většina postav i jejich chování jsou samozřejmě karikatury, ale ta atmosféra a kultura je trefená dobře. Od kývání hlavou typu "ano i ne", přes šéfovský despotismus, přehnanou devótnost, občas lenost, lásku k barvám, hudbě a tanci, cestování vlakem... a Pippa Black je rozkošná, samozřejmě. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Outsourced má strašně velký potenciál, který bohužel plní jen tak z 60-70 %. Dokážu si představit daleko zábavnější seriál na toto téma, tady se seriál drží strašně při zemi. I přesto je ale Outsourced velice dobrý a rád jsem se na něj podíval. Celkem se divím, že nedostal druhou řadu, zas tak málo sledovaný nebyl (pokud se bavíme o NBC). Závěrem musím dodat, že po Community je to druhý seriál, o kterém vím, co má nadmíru zábavnou paintballovou epizodu. ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Jsou vtipná místa, ale více převažuje těch hluchých, kdy prostě čekáte, až to přejde a něco se stane. Jsou exelentní postavy, které chcete vidět znovu (Madhuri, Charlie a svůdná Tonya :o), tak postavy, které kazí dojem, viz. Gupta, k čemu? V celku je to ale hezký, vtipný a příjemný pohled na život v Indii :o) ()

Galerie (549)

Zajímavosti (1)

  • Nenatáčelo se v Indii, ale ve studiích Radford City v Los Angeles (L.petr)

Reklama

Reklama