Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka Lena je jedné noci pokousána upírkou Louise a krátce poté vystavena děsivé přeměně z člověka na upíra. Zpočátku se jí nový styl života líbí, užívá si svobody a nově nabitých schopností, ale jak čas plyne, chtíč po lidské krvi stále roste a Lena si pomalu začíná uvědomovat své prokletí. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (73)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure jak má být - od prvního záběru jsem umíral blahem z toho, jak zábavně je to natočeno. Film atmosférou podobný jako Blade, vizuálně precizní jako Ať vejde ten pravý, a cynický, zábavný a nápaditý, jak jen může být. Strašně mě na tomhle filmu bavila kamera, lokace, obsazení, hudba, střih, a v neposlední řadě i zvuk mluvené němčiny (vidět tenhle film v původním znění je jediná volba! oprášit svou němčínu nebylo nikdy zábavnější od té chvíle, co se dá z netu stáhnout tahle německá upíří pecka. V níž - to mi osobně přijde hodně zajímavé - nezazní paradoxně slovo UPÍR ani jednou). I na podruhé mě tento film naprosto dostal a vyloženě mi zvednul náladu - pro mě osobně je to naprostá srdcovka, na kterou nedám dopustit. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další upírská pecka a těch je sakra málo! Snímek nastíní klady i zápory nesmrtelnosti a tímto životem nás postupně provedou čtyři velice přitažlivé dívky, z nichž vlastně uvnitř není ani jedna šťastná. Za nejlepší části filmu považuji letmý průlet každodenní rutinou, noc v Tropical Islandu a souboje se S.W.A.T teamem v nichž září především záhadná Jennifer Ulrich. Otevřený konec jsem uvítal a člověk se tak může zamyslet, která verze by mohla představovat happy end. Dle mého však spíše žádná.... 71% ()

Reklama

ambron 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšika upírskeho žánru ma Wir sind die Nacht absolútne dostal a musím priznať, že aj potešil. Tvorcovia sa umne pohrali s upírskou mytológiou a priniesli živý príbeh o triu dekadentných upírok na čele s "kráľovnou" Louise, ktorá hľadá v behu storočí spriaznenú duš. A práve Loiuse ma zaujala najviac, Nina Hoss ju oživila do živelnej a sexy, no zároveň tajomnej upírky. Sklamaním bolo, že sa tvorcovia viac sústredili na príbeh a postavy a vykreslenie upírskeho sveta bez mužov/upírov v modernej dobe zostalo pozadu. Výborným ťahom bolo, že vo filme nezaznie ani raz slovo upír.. keďže je príbeh tak dobrý a jednoznačný, nie je to ani potrebné. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Netradiční upírský film, který je sice, jak je poslední dobou zvykem, řízlý notnou dávkou až zbytečné romantiky, ale vzhledem k trikům, postavám a dávkám krve, se tento neduh dal snadno přehlédnout. V zásadě je to ukázka světlé i stinné stránky upírského života v moderním světě. Veskrze film bez slabin, který baví po celou stopáž. Z mého pohledu hodně vyčnívala scéna z hospice. Ta mě dostala do kolen a utvrdila mě v tom, že po policajtovi, hasičovi, prezidentovi a kovbojovi už nechci bejt ani upír. :D 90% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Žereme, chlastáme, fetujeme, šukáme kolik chceme a nikdy nebudeme tlusté, závislé ani těhotné. Miliony žen by za to vraždily..... /// Gang lesbickejch upírek, jejichž svět je velká (techno)párty, milujou krev ,,na ledu“, červená musí bejt i ,,lajna“, při východu slunce si nevypalujou zobáky, ale těla a jen my, kteří už je známe blíže víme, že jde vlastně o osamělý holky, který se občas dokážou ,,kousnout“ a nekousnout. A vůbec nejhorší je, že jsou i stydlivý. Film pro teenagery? A NA CO JE ASI TAK CHCETE NALÁKAT? Čekáte, že je rozvibruje německá náhražka (robertek ?) Roberta Pattinsona? Nebo že mladí bezdomovci ocení ,,bellu“, která má ke kráse a k čistotě stejně blízko, jako obyvatel obce Veľká Lomnica? Možná kdyby Simír……., ale to ne, to by neprošlo. Všechno ostatní už tu totiž bylo. Je načase si přiznat, že v USA (ale i Švédsku) jsou o kus dál. TAK NA NESMRTELNOST! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Z mojí sousedky se najednou stala krásná ženská (i za střízliva!). 2.) Ještě furt nevím, jaký schopnosti mají upíři. 3.) Nevím, jestli Luise dokáže vyčistit policejní stanici líp než Terminátor. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Scénář k filmu byl napsán podle stejnojmenného románu Wolfganga Hohlbeina. (tzv)

Reklama

Reklama