Reklama

Reklama

Na nože!

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 13x50 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní reality show, ve které postrach všech špatných restaurací Zdeněk Pohlreich známý z pořadu ANO, ŠÉFE! spolu s majitelem pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem a autorkou kuchařek Evou Filipovou vyberou z profesionálů i amatérských kuchařů jeden objev, který dostane titul Superšéf a obdrží finanční prémii 1 000 000 Kč. Účast Zdeňka Pohlreicha zaručuje, že celá soutěž bude pro všechny kuchaře NA NOŽE! (Granade)

(více)

Recenze (161)

luczi 

všechny recenze uživatele

"Pro mě je každý dobrý jídlo zdravý." Fakt? No, hodně věcí to o tobě vysvětluje. Stále pokračujeme na stejné vlně, a tak pořady věnované vaření na českých obrazovkách stále nedosáhly toho, aby bylo jídlo prezentováno jako něco víc než "pouhé" ukojení smyslů, škoda, stále hledám alespoň minimální info o nutriční vlastnosti připravovaných pokrmů a výživové znalosti kuchařů stále stojí za hobo... Můžeme se pak divit, že většina českých kuchařů a jejich strávníků má slušně vyvinutá prsa a tři brady? Asi ne, a je hloupost tvrdit, že to k tomu řemeslu prostě patří. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Zdendu...ve všech směrech...jeho humor,jeho umění,jeho otevřenost...Akorát je to dost očividně taková recese podobně jako Hells Kitchen, ale u amíků je to lépe vymyšlené - tady tento pořad je silně v plenkách.// Po silném přehodnocení a díky velkému dostatku času jsem si řekla že tomu dám znovu ještě šanci a přece jen jsou to už dva roky co jsem to viděla a osvěžím si tak paměť. Neustále jsou tu věci, které mi odkazují na již výše zmíněné Hells Kitchen, které je takříkajíc předchůdcem všeho gastronomického v televizi. Češi mají v oblibě obšlehnout věci co jsou v zahraničí takže to co má soused musím nutně mít i já. Nikdy člověk nepřekoná ten originál, protože co někdo někde vymyslel a vyprodukoval v nějáké kvalitě pořád je to ta původní verze. Tady je to jenom holá tahanice o zástěru jakési ztrhané imunity, kterou zase další den zaprasí někdo jiný. Nelíbí se mi, že odsuzují amaterské kuchaře, protože nikde není psáno, že jsou neschopní vařit lépe než "profíci", protože jim třeba nebylo dáno najít si práci v kulinářském oboru ať tak či tak je to čistě povrchní záležitost. Úkoly a situace které se odehrály v tomto pořadu silně znovu odkazují na Gordona Ramsaye. Zdeněk Pohlreich je ale v našich vodách špička ledovce a pozvat si bandu jakýchsi kuchtíků jen tak do Imperialu je velká odvaha. Klobouk dolů, že do toho šli právě Zdeněk a Roman, jelikož bez nich by na post třech hvězd tento pořad nedosáhl ani kdyby si vzal boty na podpadcích. ()

Reklama

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to míň soutěžících a víc Zdeňka Pohlreicha. Na druhou stranu vyždycky, když to začíná váznout, nastoupí pan Pohlreich a pronese nějakou tu svoji perlu. Líbí se mi ty záběry ze zákulisí, kdy ti kuchaři vystupují jako největší borci a pak předstoupí před porotu a chovají se jak děti před tabulí:-) Nechápu co tam dělá Eva Filipová. Jen opakuje a nemá svůj vlastní názor ()

Ezekiel1 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od ANO, ŠÉFE sleduji pravidelně každý díl. Nerad bych o sobě tvrdil, že jsem nějaký gurmán...,ale rád se dívám na jídlo, které kvalitní kuchaři vytvoří. Polreich šel hodně dolů...je vidět, že za nitky tahají scénáristé viz. 5 díl a vyřazení Jirky nebo 12 díl a naprosto nepochopitelné vyřazení amatéra Lukáše, který uvařil skvěle. Zde nerozhodoval kulinářský um, ale sympatie. Navíc si ke všemu přičtete nesympatická a odporná stvoření (Petr, Robert), trapnou blondýnu v porotě a výsledek 40-ti % je na světě...;) ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Kdyby se pani Eva Filipová neúčastnila, člověk by byl hned o něco šťastnější a pořad by nabyl na hodnotě. Ta pani, tam byla opravdu zbytečná! Jinak zajímavá kuchařská soutěž, ovšem nejsem si jistá, že titul superšéf bude mít nějakou hodnotu! A výhra milion korun? Co to je v dnešní době za peníze;) Ale jo, na chodníku to nenajdete, pravda;) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Táto šou sa inšpirovala okrem iného aj pôvodným formátom MasterChef. Prvé fázy súťaže prebiehajú podobne, napríklad kuchári sú testovaní na základy vo varení, takisto aj porotcovia sú traja. Zvyšné fázy a finále prebieha ako v Hell's Kitchen. (Piri)
  • Pořad vychází z původního formátu Hell´s Kitchen, který se vysílal ve Velké Británii od roku 2004. (Pitrsss)

Reklama

Reklama