Reklama

Reklama

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

(seriál)
  • USA The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
Ukázka z filmu 4
USA, (2010–2012), 19 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Předloha:

Jack Kirby (komiks), Joe Simon (komiks)

Hrají:

Eric Loomis, Colleen O'Shaughnessey, Brian Bloom, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Fred Tatasciore, Wally Wingert, Phil LaMarr, Nolan North, Robin Atkin Downes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Hvězdy seriálu The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes kapitán Amerika, Thor, Ironman, Giantman, Wasp (a příležitostně i neuvěřitelný Hulk) spojí síly, aby zachránili svět před zlem. (oficiální text distributora)

Diskuze

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Nevím jestli ještě někdo sleduje tuto diskuzi, ale při čtení tohoto mě opět velice rozesmutnilo, že nevznikla třetí série, kde se to schylovalo i k Civil War, achjo!

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Professor Zoom

Taky jsem se o to zajímal, jelikož dabing na první sérii byl až na výslovnost Bruce Bannera dokonalý. Nova se ale zatím myslim nevyjádřila.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

S Avengers Assemble stále ticho po pěšině? Zatím jsem na nic nenarazil.

Alpha-17

Alpha-17 (hodnocení, recenze)

1. a (už po deseti dnech)

2. c (pro někoho je smutné, že Nick Fury bude už nadosmrti brán jako černoch - a to není žadnej zasranej rasizmus)

3. všichni byli/jsou (nejzáludnější, spíš nejdebilnější otázka) - Spider-Man (A, NA, SA), Thing (NA, AWC), Wolverine (NA), http://marvel.wikia.com/List_of_Avengers_members, ale asi bych dal Bena, který nikdy nebyl v "main teamu".

4. a (jo jo, věčný boj DC a Marvela o kopírování postav)

5. b (když jsem viděl během titulků jeho fialový xicht, radostí jsem nadskočil z křesla!!!)

6. b jako Bucky z ledu;-)

7. b (a jedna doplňující otázka, může bez něj Thor létat?)

8. a (o víkendu jsem viděl F4SS a jeho cameo mi přišlo snad nejvtipnější ever)

9. c (Hulk by ho rovnou ubil!!!)

10. c (26 dílů na 4 dývkách, těžká matika)

Bylo by fajn mít doma originál, ale s českým dabingem by mi to rvalo uši a hlavně by mě to šíleně sralo!

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Opravdu další serie nebude? myslel jsem, že se umoudř a tu třetí serii dají, tak jsem se těšil na civil war, pořád mi to přijde jako zlej sen, bylo to naprosto evidentě nedořešený a osekaný. Já chápu, že chtěj propojit filmy, ale mohli to ukončit tou 3. serii, tohle je fakt děs....:(

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Třeba to nebude zas tak zlý, Marvel chystá ještě nějakej hranej seriál, kde by třeba chtěli představit hrané postavy, tak uvidíme. Spider-mana posoudit nemohu, na to jsem se nekoukal, ale tento seriál byl super...

Lirael

Lirael (hodnocení, recenze)

Jen tak mimochodem, až teď, když jsem začala číst komiksy od Marvelu (komiksů jsem četla vždycky celkem dost, ale dlouho jsem měla předsudky vůči tomu se superhdiny ;)), zpětně doceňuju, jak v seriálu hezky převyprávěli některé důležité události (jen škoda, že o registrační zákon se jen otřeli, ale chápu, že tohe by děcka moc nezajímalo).

 

Z AA mi zatím naskakuje husí kůže taky, hlavně potom, co jsem se koukla na pár dílu nového Spidermana. Jestli se AA skutečně má nest v podobném duchu, tak potěš koště - tak hloupej humor jsem už neviděla hodně dlouho.

Alpha-17

Alpha-17 (hodnocení, recenze)

Jo máš recht (Spiker01) a už se to tu řesilo (murthags), seriál je mrtvý, přijde nový (ze kterého mi zatím naskakuje husí kůže) a Amora měla holt smůlu, možná příště..

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

nevíme toho víc, ale s jistotou víme, že seriál byl zrušen a nahrazen Avengers Assemble..a ano 26. díl byl posledním.

murthags

murthags (hodnocení, recenze)

A jste si jistý, že to bylo poslední díl? (s02e26). Přece ještě nevíme, jak to dopadlo s tou zaklínačkou, co padla u Surtura ne?

Alpha-17

Alpha-17 (hodnocení, recenze)

No dneska jsem sjel oba animované filmy Ultimate Avengers a tam se chová  (Pym) úplně jinak, chvílema jako pořádnej trotl! A Hulk tam vypadá jako Franknštain a Bruce B. jako vylitej bezďák, jinak to ale ušlo.

Důležité ale je, že dnes frantíci rozsekali amíky ve štafetě na 4x100m vs!!! To bylo SUPRRR!!!

murthags

murthags (hodnocení, recenze)

Alpha-17: někdo musí být idealista, jinak antman by mohl skončit jako charismatickej tony stark :)

Alpha-17

Alpha-17 (hodnocení, recenze)

Do hajzlu s Black Widow! Její účast v seriálu byla hlavně z důvodu provázanosti s filmem (což víme), ale jinak si v komixech k Avengers tak maximálně jen čuchla. Její postava mi tedy v seriálu vůbec nevadila (narozdíl od filmu), ale fakt nebylo nutné, protěžovat ji tam víc než v epizodách s Hydrou. A fakt nechápů, k čemu by bylo zabývat se tam obšírněji Jane Foster?!! A co se týče Ant-mana, tak mě v některých epizodách vyloženě rozčiloval s tím svým pacifismem a kecama, že je to hlavně vědec, ne superhrdina. YJ byl o moc lepší, ale podle mě nezapadl. Asi i proto, že se objevil celkem pozdě a už nedostal tolik prostoru.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

DODÍVÁNO. Rozhodně perfektní seriál, který vysvětlit snad všechno podstatné, co se v komixu dělo. Náramně jsem se bavil a užíval si to, protože jsem se chtěl co nejvíc dozvědět o komixech, když teď vládne Marvel...A to seriál splňuje náramně...

Samozřejmě nějaké výtky by se našly, ale beru v potaz, že je to pro děti, takže je tam cenzura (lasery místo kulek), znělka bezva, zpracování je hold na každém, jak mu to vyhovuje.

Ovšem pořád se nemohu zbavit pocitu děsně uspěchaného konce (respektive několika posledních dílů). Jakoby úspěch Avengers paradoxně zrušil tento seriál. Je tam toho opravdu hodně, a nevím, co by tam ještě měli přidat (komixy neznám), ale určitě bych to viděl ještě na poslední třetí sérii, kterou by definitivně odvyprávěli, co bylo v komixech a pak spustili Assemble, které bude vycházet z natočených filmů. Prostě jakoby sestříhali ty poslední díly, aby už to mohli ukončit. Vím, že se ti opravdu silní padouši pořád vraceli po několika dílech, to byla možná škoda, mohli to věnovat spíš hrdinům. Finálová bitka je super, jak jsou tam úplně všichni, ale prostě mi tam něco chybělo. Třeba větší obsazení Black Widow, Jane Foster, Hanka Pyma jako Yellow Jacket, ale spíš chlápka, který Ant-mana ukradl, ten už tam pak nebyl vůbec. Víte o tom něco víc?
Jinak perfektní seriál a jsem mnohem chytřejší :D

murthags

murthags (hodnocení, recenze)

Mr.Husts: rozhodně vtipné, bod za scenář a hudba, minus za ty filtry ve fotokrámu. Vím jak je těžké udělat film, všechno trvá strašně dlouho a musíš mít opravdu trpělivost :)

Alpha-17

Alpha-17 (hodnocení, recenze)

Jo, ve druhé sérii, několikrát, těš se! Ale zrovna jeho první vystoupení mě moc nenadchlo. Pak se to ale pěkně otočilo.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Koukám zrovna konečně na první sérii, mam už i druhou. Zatim převažují pozitivní dojmy, je vidět, že se to opravdu hodně odráží od komixů (což je pro mě jedině dobře, že si nevymejšlí něco jiného) a taky z filmů od Marvel stuidos (což je pro mě zas dobrý v tom, že ty filmy, ač jsou moderní a doba pokročila, se taky snaží co nejvíc čerpat v tom, co vyprodukovali). Kdyžtak napište, co se vám nelíbí, jestli něco fakt nesouhlasí a vymysleli si to, protože já bohužel nikdy komixy nečetl a snažim se toho nabažit teď.

Chtěl jsem se jenom zeptat na malou maličkost. Prý se v jednom díle v komixovém Avengers objevil spider-man, objeví se to i v tomto seriálu? Protože se mi moc líbilo, že to založili jen ti, kdo to založili v komixech a Captain Amrica, Black widow a Hawkey se tam přiřadí nejspíše později...;)

Mr.Husts

Mr.Husts (hodnocení, recenze)

No tak na ty 3 uplně primitivní anglické věty mi přišlo zbytečný dávat titulky, ale třeba pro příště :) Kritika mi vůbec nevadí, člověk si na ní zvykne, když dělá podobný věci. Takže díky za koment :) Lepší kritika než nic. ;-)   

tempus

tempus (hodnocení, recenze)

Mr.Husts: No, moc mě to neoslovilo, a to, že k tomu nejsou aspoň české titulky. No nejvíc se mi asi nezamloouvají přechody mezi jednotlivými skladbami. Ale samozřejmě, když jsem nic takového neudělal, se mi to mluví. Takže klobouk dolů, několikrát. Moje video by dopadlo jetě hůř. Spiker01: na 75% ta úplně první písnička je z Pána prstenů-motiv Kraje

Mr.Husts

Mr.Husts (hodnocení, recenze)

No dva měsíce ještě není tolik, mohl jsem se s tím vysrat mnohem víc :)) Ono se to nezdá ale prostě ono než jen tu scénu nakreslíš tak ti to zabere minimálně přes 4 hodiny(některé o mnoho víc, toho Iron mana s Thorem sem kreslil 5 dní :D ) no a to rozhejbání je pak teprve něco :D  Jestli myslíš tu jak se mění tak to jsou Slayer-Hate worldwide, no a jestli myslíš tu fakt uplně první tak to ani nevím jak se jmenuje, měl sem jí tak nějak v počítači :O Díky za chválu! Potěší to, když už se člověk tak dlouho snaží. :)

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Mr.Husts: Fakt pěkný kámo, a dobře zvolené písničky, které jsi vybrat? ta první je boží? Btw tos to dělal tak dlouho? to teda respekt

Mr.Husts

Mr.Husts (hodnocení, recenze)

Jestli máte nejradši Hulka jako já, tak mrkněte pls na moje video. Dělal jsem to dva měsíce ve Flashi a potěší mě když ho po těch několika stech hodinách práce aspoň někdo uvidí a bude se mu třebať jen malinko líbit  :D Díky moc! http://www.youtube.com/watch?v=_cQt0vsNFno Chtěl jsem to udělat spíš na lehčí notě, protože přesně to se mi na Hulkovi líbí nejvíc. Jeho vtip.(vzpomeňme si na filmové Mlácení s Lokim jako s kusem hadru, bezdůvodný odpálení Thora apod). 

murthags

murthags (hodnocení, recenze)

prosím nepiště spoilery, já furt čekám až budou české titulky :D:D

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Ano už jsem to našel, já jen že zde je napsáno 26x23, což je ta první série

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Ano jistě, neprohlížel jsem diskuzi, zato se omlouvám, ale bojím se spoilerů. Takže bude ještě jedna a pak konec? Nevíte kdy?

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Spiker01: Bohužel po 2. sérii bude konec. Nedávno to bylo oficiálně potvrzeno a dá se to najít při troše trpělivosti ve staeších příspěvcích. :)

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Bude dlaší série nevíte? Pokud se to teda dělá na série, nebo už vytěžili co chtěli a je konec? Ještě jsem to neviděl, ale přece to nemohli vytěžit všecko, mohli by přibejt i nějaké další postavy od Marvelu. Nevím kdo všechno kdy byl v Avengers, moc se v komiksech nevyznám proto sleduji tohle. Prý tam byl i spiderman a svět marvelu prý čítá 8000 postav, tak by někoho mohli víc představit, nevíte o tom něco?

Alpha-17

Alpha-17 (hodnocení, recenze)

To nejde, musel bych tě pak zabít.

Jinak e20 je supr, ale už chci toho zelenýho, né červenýho. Jo a zajímalo by mě, kdo je ten Man of Action v titulcích?

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Alpha-17: Kdo ? Já to chci vědět. Řekni mi to. Prosíííím :) :D

Alpha-17

Alpha-17 (hodnocení, recenze)

murthags: A jestli buděš zlobit, ještě ti řeknu, kdo je otcem Luka Skywalkera!

murthags

murthags (hodnocení, recenze)

Alpha-17: ale houby, díl má 20 minut a právě jsi mi všechno vyspoileroval!!

Alpha-17

Alpha-17 (hodnocení, recenze)

Tak to ani náhodou. To bys pak nikdy nemohl/a přečíst jediný stručný obsah filmu.

Alpha-17

Alpha-17 (hodnocení, recenze)

Tak 19. díl byl fajn, ale už mě fakt šíleně sere, že Hulk byl naposledy v deváté epizodě a vrátí se až ve 22., takže bude v méně jak polovině epizod druhé série. Fakt na hovno!!! Ms. Marvel je sice buchta, ale radikální řešení všech problémů má prostě nejlepší zelená příšera. Taky se asi nespíš nedočkáme rozuzlení osudů Amory, Surtura a jeho invaze démonů, protože nebude-li to tak max. do tří dílů, nevím, kam by to nacpali (soudě podle obsahů dílů). Pak už je Kang, Kree a finále obstará Galactus. Možná s tím počítali do třetí série, zlatý voči...

Lirael

Lirael (hodnocení, recenze)

Btw. jsem úplně slepá, nebo vážně není devatenáctý díl nikde k nalezení?

Lirael

Lirael (hodnocení, recenze)

Rouder: Jasně, tohohle všeho jsem si všimla, šlo mi spíš o to, že jakmile některý z hrdinů na čas zmizí, nepadne o nich ani zmínka (příště se budu muset vyjadřovat přesněji :)). Třeba u Pyma nebo Pantera to ještě pochopím, ale u Hulka by někoho minimálně mohlo trošku znepokojovat, že si Ross potencionálně vyrábí vlastní mutanty :)

Zrušení EMH mě štve čím dál tím víc, hlavně když v AA má chybět většina věcí, které mě na EMH baví...

Související novinky

Třetí Thor fasuje scenáristy

Třetí Thor fasuje scenáristy

03.02.2014

V Marvel Studios nechtějí do budoucna žít jen z pokračování, v žádném případě to ale neznamená, že nás jich pár nečeká. Strážce galaxie a Ant-Mana budou vyvažovat Kapitán Amerika 2 a Avengers: Age of… (více)

Reklama

Reklama