Reklama

Reklama

Superman vs. Elita

  • USA Superman vs. The Elite (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když Superman vyrazí do akce zažehnat další katastrofu, dostane se mu nečekané pomoci od nové skupiny superhrdinů, kteří si říkají Elita. Nová posila, sestávající ze čtyř mocných bytostí vedených suverénním a vypočítavým Manchesterem Blackem, vede boj se zlem surově a bez skrupulí. Brutální metody Elitě přesto získají podporu veřejnosti a vše směřuje k velkému finále, ve kterém Superman zaostává silou i popularitou. Postavám propůjčili své hvězdné hlasy George Newbern, Pauley Perette a Robin Atkin Downes. Nová premiéra od DC Comics™ přináší dobrodružství plné superschopností a soubojů, které vás donutí přemýšlet, kdo vydrží déle: Superman nebo jeho kodex cti? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to možná o trochu více temnější a dramatičtější a možná by Superman nemusel být pořád až takový zatvrzelý moralista, ale celkově jsem s filmem spokojen. 75% ()

VvV14 

všechny recenze uživatele

Mám z toho lehce smíšené pocity. Nebylo to špatné. Nářez kam se člověk podíval, ale něco mi tu chybělo. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Pořád si kladu otázku, kdo je cílová skupina těchto filmů. Pro dospělé příliš jednoduché, jak zápletka, tak animace. Pro děti? Trochu drsná zábava. Jasně, ústřední myšlenka kdo má právo soudit druhé, je dobře podaná, jenže to je vše. A přišlo mi to málo. A krátké. Lepší průměr. 55% ()

HEED 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná animace, nepřátelé, příšery, parádní zápasy. A tu čtvrtou dám za krásný a čistý HD obraz, díky kterému to vypadá jako nakreslené v komikse. ()

wokurk 

všechny recenze uživatele

Uměl bych si představit mnohem lepší kresbu a větší spád při rozjezdu, avšak hlavní myšlenka filmu a konečné zúčtování mě opravdu nadchlo! Nemluvě o "šíleném Supermanovi konajícím násilnosti ve jménu vyššího dobra"! ()

GoloBB 

všechny recenze uživatele

4 za scenár lebo spracovanie je zas úplne na prd...kresba o kuštik lepšia ako v Ovocníčkoch a tú mdlú "hudbu" počúvam dokola vo všetkých týchto komix-animákoch...ale konečne to nebolo len o bitkách... ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Takže i Superman přitvrdil, no bylo načase. Film pokladá celkem zajímavý otázky, ovšem takovým způsobem, že odpovědí se nedočkáme. Vizuální úroveň je nepřekvapující, odpovídající námětu, úvodní titulky zase maj (už standardně) úroveň vysokou, tentokrát jakoby "retro". Ale finále stoji opravdu zato. Dobrá zábava. ()

furrec 

všechny recenze uživatele

Osobne supermana nemám moc rád, je to proste príliš "americké" až patetické, ale tieto občasné animáky majú čo povedať a dá sa na to dobre kukať. A neinak je to i v tomto prípade, slušný nárez, aj ked mohli to ešte viacej povipilovať a natiahnuť, ale i tak 4 hviezdičky myslím oprávnene... ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

no mohli by supermana zobrazovať "trochu" menej detinského. miestami je jeho filozofia až nestráviteľne naivná.. potom vyzerá nie ako superman ale ako superretard, LOL. vo svetle reality vyznieva táto stále poučujúca rozprávka, jej morálne posolstvá, skrátka smiešne. ()

RADX1 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabou supermaní točené / neanimované velkofilmy! Zajímavý a poutavý příběh který má vše co by měl mít včetně nečekaných zvratů a humoru. Možná mi jen vadila místy slabší animace - ale zase to bylo blíže pravým komixům. Jde vidět že nad tím někdo přemýšlel. Ale jak vidno dle tržeb v USA, moc velkoryse za to nebyl odměněn. Tj. asi něčeho dalšího se hned tak nedočkáme. ()

kavon 

všechny recenze uživatele

Tohle na mě zas až tak nezapůsobilo jako například batman a superman veřejní nepřátelé. Sice tu bylo dost rvaček a nekompromisního zabíjení zločinců. To bylo všechno v pořádku, jen to vykreslení supermana mě štvalo celý film. ()

MichalZL 

všechny recenze uživatele

Animák sa plne zameriava na jeden morálny problém, s ktorým sa superhrdinovia musia vyrovnávať a robí to úžasne:  vážne problémy aj nevyhnutnosť Supermanovho ,,pacifistického" prístupu k boju so zločinom ukazuje komplexne a celkom nezaujato: Napriek tomu, že členovia Elity sú očividní záporáci, som sa celý čas pýtal, prečo vlastne Superman zločincov nezabíja. Až som to nakoniec pochopil vo finále, o ktorom som si bol istý, že sklame a ono nejako aj tak vyšlo. ()

Reklama

Reklama