Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (190)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Uvažoval som, že dám jednu hviezdičku, prípadne odpad. Ale potom som si tak povedal, že sa nad tým dá niekedy skvele zasmiať. Na druhej strane mne sa zdajú moderátori slabí a nevýrazní :(. Podobne aj gitarista, ktorý je dobrý ako hudobník, ale tie vtipy, ktoré vraví! Ich počúvanie je zbytočná strata času. No, ale takých 30% si to zaslúži, takže **. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Kurva fix, co to má zase bejt? Pošleme do ulic moderátora, který se musí čtyřikrát nadechnout, než dokáže vyslovit nějaké komplikovanější slovo, aby odchytil co nejodpornější exempláře lidského rodu? Aby nám pak nějaká postmenopauzní sekernice v tričku ,,stop základnám" vykoktala fórek bez pointy? A ještě natáhli do vysílání nezničitelnou žoužel, personifikovaný toaletní puch a mistra trapnosti, Zounara. Toho až odvrhnou všechny zbylé televize, tak bude klidně i na Noe světit kudlanky. Jsem nepokrytě hrdý, že mé hodnocení poslalo tuhle zrůdnost z modrých do černých. Jestli mi to někdo posere, pošlu mu do pošty použité trencle Haliny Pawlovské! ()

Reklama

marrrrian odpad!

všechny recenze uživatele

Možno tak sranda pre účinkujúcich, lebo si posedia s kamarátmi a dostanú za to zaplatené. Ale aj tí občas vyzerajú, že sa musia sakra siliť, aby z javiska neutiekli preč, lebo ich v kútiku duše hanba fackuje. Podobné formáty už si svoju zlatú éru užili a znova ich vyťahovať, je neuveriteľné zúfalstvo. ()

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Ach boha jeho... Zašlé vtipy, které jsem slyšel už přinejmenším před deseti lety, a k tomu zašlí hosté, kteří se objevovali na televizních obrazovkách už tak před dvaceti. V momentě, kdy Petr Novotný - ta nejprofláklejší ikona zašlého vkusu - začal vyprávět o své nové divadelní hře, kde dává sexuální rady, měl jsem v hodnocení zcela jasno: jedna velká nula. Pravda, viděl jsem jen necelý jeden díl, ale víc po mně opravdu chtít nemůžete, to je hazard se zdravím. ()

lili6 odpad!

všechny recenze uživatele

Několik pořadů o vtipech už tu bylo, ale vzhledem k tomu, že spousta vtipů je tak ohraných, že své kouzlo už ztratili před pár lety, tento pořad není ani vtipný, ani zábavný. Spojení rádoby "moderátorů" mi též nepřijde moc šťastné. Korunu tomu nasazuje ten šašek s kytarou, co si hraje na umělce..U mě rozhodně propadák a ztráta času. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama