Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Děj třetí řady seriálu zahajují události na Bostonském maratonu a později ho z větší části ovládá plánovaný prodej ACN a dění kolem zcizených tajných dokumentů generálního štábu. Hlavními tématy se stávají svoboda tisku a nevyzrazení zdroje informací na pozadí vývoje v mezilidských vztazích. Dalším velkým tématem je nutnost technického pokroku a jeho snadná zneužitelnost pro téměř jakékoli cíle. (Necrotongue)

(více)

Recenze (8)

Esgalnor 

všechny recenze uživatele

Otřesné zakončení doposud kvalitního seriálu, ze kterého kromě prvního dílu zůstalo jen to špatné. Nesympatické postavy tu na sebe neustále křičí, všichni se hádají, novinařina ustupuje do pozadí a vše se řeší z rychlíku podivnými scenaristickými berličkami, jen aby to nějak skončilo. První tři díly se ještě daly, druhá polovina série ale byla výsměch, trapně slzopudné finále o ničem tomu dalo korunu. Tohle chci hodně rychle zapomenout. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada seriálu ve mně zanechala smíšené reakce, první polovina přinesla to, na co jsem byl zvyklý- kvalitní drama, inteligentní humor a témata k zamyšlení, od čtvrtého dílu se děj jaksi přibrzdil, příběh se postupně vzdával novinářských témat, začal se věnovat hlavně osobním vztahům a rychle sklouzl do průměru. Připadalo mi, že byla závěrečná epizoda napsána jen proto, aby vše dobře dopadlo, aby pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí a aby mohl divák nostalgicky zavzpomínat na uplynulé sezóny. Škoda, seriál si zasloužil kvalitnější zakončení, tady to cinklo trochu falešně. ()

Galerie (81)

Reklama

Reklama