Reklama

Reklama

Go On

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2013), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, John Cho, Sarah Baker, Tonita Castro, Tyler James Williams, Bill Cobbs, Allison Miller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nevychovaný, ale okouzlující sportovní hlasatel se snaží překonat životní ztrátu a najde útěchu u členů skupinové terapie, kam musí docházet. (prokda)

Diskuze

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Bohužel Matt byl v serii tak silnou osobností, že to ostatní zákonitě trumfnul. Takže jsem to docela i čekal, hlavně když sledovanost začala klesat. Co by měl dělat? Osobně nevím, je  prostě obětí svého vlastního úspěchu z Friends...on bude vždy hrát toho sarkastického borce, který má ruky v kapse...na tom si vybudoval karieru, proto Chandler v Friends byl úspěšný, ale řekl bych že byl součástí celého seriálu...takže možná by nebo špatné udělat něco jako comeback Friends...ikdyž je to nepravděpodobné, vzhledem k tomu že herci jsou už dávno někde jinde. Přesto si myslím že takový film by mohl být.

mrx.friend

mrx.friend (hodnocení, recenze)

Vzhledem k tomu, že se dá první série s klidem považovat za uzavřenou, a k tomu, že nám sledovanost spadla z původních 16 milionů na necelé 3, si asi nemam dělat naděje, že se se dočkáme i druhé sezóny, co? Neví někdo podrobnosti?

Uživatel mrx.friend smazal svůj příspěvek.

majkl44

majkl44 (hodnocení, recenze)

Velice se všem omlouvám za spam ale má občanská povinnost mi jinak nedá:
!!!VAROVÁNÍ PRO VŠECHNY PRAŽSKÉ NÁVŠTĚVNÍKY HOSPOD!!!
večer 30. 5. 2013 jsem s kamarády navštívil pivnici U Pivrnce (Maiselova 3, Praha 1) kam jsem chodili kvůli blízkosti a cenám. Pominuli jsme předchozí návštěvy, kdy se páni číšníci tvářili po příchodu jakýchkoliv hostu velice znechuceně a dávali svými grimasami najevo, jak je všichni obtěžují jen svým příchodem (kromě stolu štamgastů naproti baru, s kterými i popíjejí). Neřešili jsme ještě ani opilou číšnici, která nedokázala správně napsat na lístek ani čárky za piva a při kasírování ji dělaly velké problémy počty a div na nás nepadala. Ale v inkriminovaný večer 30. 4. 2013 padla poslední kapka!!! Stala se nám věc, která překračuje veškeré morální i obchodní pravidla. Přísedící upozornil na bankovku ležící pod naším stolem a majitel se o ni hned přihlásil. Číšnice u ní byla blíž, a tak ji sebrala a původnímu majiteli ji odmítla vrátit. Nejprve se to vše zdálo jako vtip (např. že od studenta je to dobré dýško, ne?), ale když jsme zjistili, že to myslí opravdu vážně, podařilo se formou argumentů získat pouze polovinu částky. Slovo proti slovu zde vyhrálo :-( Jedním z důvodů byl i robustný číšník stojící slečně/paní za zády. Tento krok považuji opravdu za nehoráznou krádež, která nemá s dobrým podnikem pranic společného. Pokud máte tu možnost zajít někam jinam, velice Vám to všem doporučuji. Pro sprostá slova chodím daleko, a proto se jim pokusím vyvarovat i teď, ale tohle jednání mě opravdu více než naštvalo a podle mě by měl být každý informován o nehorázných praktikách v TOMTO podniku!!!

Hyrlo

Hyrlo (hodnocení, recenze)

Perry pozval Coxovou. Oh god why. Kdy s tím přechylováním přestanou?

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Potěší různé narážky (Perry imitující Woodyho je priceless) a timing vtipů, ale snaží se to být zoufale mravokárné a cool/nenucené zároveň, což moc nefunguje...

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

majkl44: jednotlivec nevedie, ale ta jeho skupina ako celok je velmi vtipna..

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

majkl44: Ja sa bavím. Je to príjemné aj zábavné, no najslabší článok je jednoznačne Perry.

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Po pozretí pilotu neviem čo si o tom mám myslieť. Od žánru komédia očakávam niečo úplne iné ako je toto. Toto je celkom seriózna dramatická téma a tých niekoľko kvázi vtipov nestačí na to aby to bolo označené ako komédia. Skúsim ešte druhý diel a potom uvidím či seriál pochovám, alebo budem sledovať naďalej, lebo aspoň pre mňa mal pilot málo šťavy a niečo tomu chýbalo.

Hrusa4

Hrusa4 (hodnocení, recenze)

Nevíte kde bych mohl shlédnout pilot? na nbc mi to nejde spustit...

Uživatel CallenG smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama