Reklama

Reklama

Go On

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2013), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, John Cho, Sarah Baker, Tonita Castro, Tyler James Williams, Bill Cobbs, Allison Miller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nevychovaný, ale okouzlující sportovní hlasatel se snaží překonat životní ztrátu a najde útěchu u členů skupinové terapie, kam musí docházet. (prokda)

Videa (2)

Trailer

Recenze (87)

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Zatím se budu držet při zemi a střídmě udělím 4 hvězdičky. Pokud se ale zbytek seriálu co do kvality ponese v duchu pilotní epizody, myslím, že bude o co stát a těch 5 by se tu nakonec vyloupnout mohlo. Matthew opět hraje podle mýho gusta, jeho humor je mi opět šitý přímo na míru a celý seriál zatím bravurně a svěže táhne :) ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Oddechovka, která by možná měla nějaký děj, kdyby to nebylo roztahané na 22 dílů (ještě je furt se od britů co učit), zato má svou skupinku hodně divných lidí. Jediné štěstí je, že mě ti divní lidé baví a Matthew Perry, ač někdy až otravně sebestředný, mě baví nejvíc. Jestli bude další série, pak tvůrce prosím - řekněte mi, že tám nebudete cpát to největší klišé podobných seriálů, vždyť děj je stejně o ničem, mi bude i nadále stačit, když to bude vtipné. ()

Reklama

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než Mr. Sunshine, ale stále stejný scénář. Je to neustále opakování a využívání postavy Chandlera z přátel. Doufám, že se Perry nakonec přes tuto postavu přenese. Mnohem více mu slušela postava Matta ve Studio 60, což byl jeho životní výkon a v této dramatické roli mu to vyloženě sedlo. Věřím, že Perryho čas ještě přijde a zazáří. ()

Dejsifacku 

všechny recenze uživatele

Perrymu byla role evidentně napsána na míru a je to dobře. Charakter Chandlera se s drobnými změnami vrací. Seriál má díky změti více či méně psychotických charakterů dobrý komediální potenciál. Snad se udrží (či stoupne) úroveň prvních dílů po celou řadu a na slovo cliché si nikdo ani nevzpomene. Předpokládám větší úspěch, než měl Matt LeBlanc s Joeym. Uvidíme. ()

vetsinezobri 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná. Perry se tu v roli sportovního komentátora našel a já to považuju za jeho nejlepší počin v poPřátelové době. Občas je to trochu smutný, občas hodně vtipný, ale ani v jednom směru tvůrci netlačí na pilu a všechno je to takový přirozený. Nechápu, jak je možný, že mi nevadily ty citlivý pasáže, protože jsem na ně obzvlášť v seriálech háklivej, ale je to tak. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • Jméno hlavní postavy Ryan (Matthew Perry) pochází z gaelsko-irského slova znamenající král, což je zároveň i Ryanovo příjmení King, tedy král. (filmsim)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama