Reklama

Reklama

Go On

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2013), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, John Cho, Sarah Baker, Tonita Castro, Tyler James Williams, Bill Cobbs, Allison Miller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nevychovaný, ale okouzlující sportovní hlasatel se snaží překonat životní ztrátu a najde útěchu u členů skupinové terapie, kam musí docházet. (prokda)

Videa (2)

Trailer

Recenze (87)

Tessie 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry hýří optimismem a vtípky, ale jen na venek. Zemřela mu žena a ve jeho firmě jsou si jistí, že musí absolvovat skupinovou terapii pro vyrovnání. A tam se teda dějí věcí. Rozhodně vtipným okamžikem je soutěž uspořádaná právě Matthewem, když vedoucí skupiny má zpoždění. Parta lidí s různými životními osudy se předhání v tom, kdo má život horší a vytahují nejstrašnější zážitky jako esa z rukávů. Každý díl měl opravdu něco do sebe, super ukázka toho, že i na problémy jde nahlížet jinak. Hodně povedený sitcom s vážnými tématy. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry je späť. Už to nie je debilný Mr. Sunshine, ale sebavedomý Ryan King, ktorý má problém a musí vyhľadať pomoc skupinovej terapie. Seriál ukazuje to najlepšie s komediálneho talentu Matthew Perryho a pritom si zachováva osobitosť a vtip. Veľké plus je, že väčšina postáv je rovnako dobre vykreslených ako hlavná. Vďaka tomu sa seriál môže zamerať jednotlivo na každého jednotlivca a riešiť jeho problém bez toho aby išiel niekto do úzadia alebo bol zabudnutý, aj ked niekedy sa niektoré postavy v seriály neobjavia. Jediné čoho sa bojím, je smerovanie seriálu. Prvá séria je pútavá a vtipná, plus sa zameriava konečne na niečo iné ako väčšina podobných seriálov a to na psychologický aspekt a to ako zvládnuť svoje úzkosti a strachy. Ak to ale nenaberie výraznejší zvrat, tak to bude len upadať. Zatiaľ som ale spokojný a prajem Perrymu ďalšiu veľkú filmovú úlohu. 1 séria - 70%. P.S Allison Miller je božská!!! ()

Reklama

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Pěkný pohodový seriál, žádná divočina, Matthew je pořád stejný, ty obličeje a tanečky, úplný Chandler, vzhledem k tomu že už je čtyřicátník tak to získalo takový řekněme nový rozměr. Nicméně vše se točí kolem něho, ostatní jsou jen takový komparz, takže je tak jako na to sám (i když v jedné epizodě byla i Monika - C. Cox). A když to srovnám s Friends tak je tam těch vtípků méně a nejsou tak dobré. Ale škoda že těch dílů není víc, díval bych se dál. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Byl by z toho další seriál z mnoha na téma "necitelný idiot musí vycházet s lidmi, kteří mu mají pomoci pookřát". Nezvyklý je základ o mrtvé manželce, který se prvních pár dílů zdá téměř nadbytečný a seriál ve svých počátcích až příliš tlačí na pilu humoru. Pak se ale přidá na dramatu a vše dokonale vygraduje scénami, ve kterých se hrdinovi jeho mrtvá manželka zjeví. Těch několik málo intermezz má v sobě tolik pravd a intimity, že mi to celý seriál posunulo o dobrých 10% výše (i proto, že díky nim dostává hlavní postava ohromný šmrnc). Perry se našel a Go On určitě patří mezi to lepší z nových sitcomů. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Pro me nejvetsi prekvapeni lonskeho roku, trefil se mi to do nalady. Vtipu je dost a vazne sceny nastesti casem ustupuji (uz to bylo na me trochu moc), ale zruseni me hodne mrzi. No jo, co se da, jak nekdo vtipne poznamenal, NBC je misto, kam dobry serialy chodi umrit. Treba se ho (stejne, jako Cougar Town) chytne nejaka mensi stanice ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • Jméno hlavní postavy Ryan (Matthew Perry) pochází z gaelsko-irského slova znamenající král, což je zároveň i Ryanovo příjmení King, tedy král. (filmsim)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama