Reklama

Reklama

Go On

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2013), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, John Cho, Sarah Baker, Tonita Castro, Tyler James Williams, Bill Cobbs, Allison Miller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nevychovaný, ale okouzlující sportovní hlasatel se snaží překonat životní ztrátu a najde útěchu u členů skupinové terapie, kam musí docházet. (prokda)

Videa (2)

Trailer

Recenze (87)

vetsinezobri 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná. Perry se tu v roli sportovního komentátora našel a já to považuju za jeho nejlepší počin v poPřátelové době. Občas je to trochu smutný, občas hodně vtipný, ale ani v jednom směru tvůrci netlačí na pilu a všechno je to takový přirozený. Nechápu, jak je možný, že mi nevadily ty citlivý pasáže, protože jsem na ně obzvlášť v seriálech háklivej, ale je to tak. ()

Dejsifacku 

všechny recenze uživatele

Perrymu byla role evidentně napsána na míru a je to dobře. Charakter Chandlera se s drobnými změnami vrací. Seriál má díky změti více či méně psychotických charakterů dobrý komediální potenciál. Snad se udrží (či stoupne) úroveň prvních dílů po celou řadu a na slovo cliché si nikdo ani nevzpomene. Předpokládám větší úspěch, než měl Matt LeBlanc s Joeym. Uvidíme. ()

Reklama

Shakaar 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí komik tak zkusi štěstí v Go on, kde v podstatě hraje to samé jako v Mr. Sunshine...jinak řečeno, on neuvěřitelně schopný člověk, relativně úspěšný, ale má nějaké osobní trauma, které si ventiluje v skupince ještě ujetějších lidí, které vede ženská, která ani na to není kvalifikovaná...a tak Perry pomáhá i nepomáhá této skupince lidí...sem tam se naskytne funny momenty, které vrátí člověku důvod proč se na seriál dívat dál...já viděl zatím tak 11 dílů, některé lepší, některé slabší...přistihl jsem se ale že jsem přeskakoval scény, kde nebyl Perry...prostě je to jediná osobnost, která seriál skutečně táhne...bohužel ostatní dělají solidní křoví. Zatím lepší 2* a mrknu na pokračování...jestli to nějaké ještě má.Update: Po 21 dílech...tak nevím, když jsem mrkl na sledovanost šla šupem bodů. Paradoxně se začalo v serii v druhé půlce něco dít, nicméně začíná to postrádat ten crazy náboj na začátku řady (kočičí závislost, zdařilý sarkasmus Matta) a začíná to zavánět typickým formátem sitcomu (když už docházejí nápady, začnou osazenstvo párovat), což je trochu škoda. Nadruhou stranu, serie moc nemůže nabídnout než one man show Matta, ostatně tam hodně působí jako spasitel celé skupiny...počkat, to jsem už někde viděl. Nebylo to náhodou v Community? No uvidíme po posledním dílu řady, jestli dostanou zelenou pro druhou řadu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tahle loňská novinka mi bude v příští seriálové sezóně chybět nejvíc. Sympatické postavy na každém rohu, hvězda Přátel stále ve výtečné formě a dobře napsaný scénář, který se nebojí černého humoru a ani řady dojemných situací. Dohromady to pak funguje až překvapivě dobře. Ano, pár chybiček a slabších epizod by se našlo, ale i tak šlo o jediného svěžího zábavného nováčka, jenž dokázal pobavit více, než řada jeho zajetých konkurentů. Škoda, že ani tento seriálový pokus Perrymu nevyšel, jelikož stále dokáže utáhnout vlastní projekt a ze staré přátelské party je rozhodně ten nejtalentovanější. Na to ale bohužel asi diváci neslyší. P.S.: Ryanovu cute sekretářku Carrie chci domů! A to hned! ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Pokud jste měli rádi Přátele (příp. si vás Matthew Perry získal nějakou jinou rolí), bude se vám pravděpodobně líbit i Go On. Ryan King je role, která mu byla šitá na míru (Byl by to vůbec King, kdyby Matthew nefandil LA? :)). I když některé postavy ze skupiny jsou slabší (Danny, Sonia), postupem času si z této skupiny do seznamu těch oblíbených určitě pár lidí přihodíte (třeba Mr. K je každým dílem lepší)... ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • Jméno hlavní postavy Ryan (Matthew Perry) pochází z gaelsko-irského slova znamenající král, což je zároveň i Ryanovo příjmení King, tedy král. (filmsim)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno