Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Americká komedie, která je postavená na parodii Paranormal Activity. Stejně jako většina hororů, tak v první půlce filmu, kdy se obyvatelstvo domu seznamuje s neznámou silou, je i Pár nenormálních aktivit poměrně vtipných - příjezd a ubytování Keishy, noční hrátky se zadkem a mokrým orgasmem a... no a to je pomalu vše. Teplý senzibil, sjetý kněz a další postavičky film táhnou spíš směrem dolů, než aby ho nějak nakopávali dál. A to je škoda. Paranormal Activity totiž vyloženě lákají k tomu, aby se staly předmětem (zdařilé - což se v tomto případě příliš nepovedlo) parodie. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Sice hrozná hovadina, ale já se u ní nečekaně dobře bavil. Zejména první polovina byla hodně vtipná, pak už to šlo trochu z kopce. Ale i přesto to celkově hodnotím jako povedenou parodii na moji oblíbenou sérii Paranormal Activity. Dávám sice pouze 3 hvězdičky, ale určitě se ještě někdy znovu mrknu. 66% ()

Reklama

Immortal17 

všechny recenze uživatele

:D Musím se smát jen co si vzpomenu na scénu v noci, jak práskly dveře a postel se pohnula, Marlon Wayans s hysterickým řevem vyběhl na chodbu, nezapomenutelné. :D Nemohu říct, že jsem se nepobavila, smála jsem se šíleně jako už dlouho ne, ovšem říkám si, že větší ptákovina snad neexistuje. :D Možná, že své hodnocení ještě jednou zvážím. :) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity je film přímo stvořený pro zparodování, ale tady se to fakt moc nepovedlo. Nedával bych to tolik za vinu tomu jednoduchému sexuálnímu a fekálnímu (ačkoli ten mi tu vadil docela dost) humoru, v Scary Movie je taky a v prvních třech dílech přesto je podán funkčně a vtipně. Jenže tady to prostě nefunguje a je to nuda. Pár vtipných scén + jedna geniální (ta, jak ignorují padající nádobí) v tom sice je, ale pořád je to málo na to, aby to ten film zachránilo. Navíc většina scén mi přišla spíš trapná než vtipná. Dvojku někdy asi zkusím, když má být podle všeho lepší, ale nadějí do ní stejně moc nevkládám... 2* ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Jediné plus a jedinou hvězdu tomuto snímku udělím proto, že ukazuje, jak stupidní je vlastně Paranormal Activity série. Tohle však jde ještě dál. Ano, občas jsem se uchechtl, ale z devadesáti devíti procent se i tak jedná o snímek, u kterého nostalgicky budu vzpomínat na první dva Scary Movie než na tuto nenormální vol...inu. 20% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Kisha (Essence Atkins) používá parfém s názvem "Entita", čímž odkazuje na film Paranormal Entity (2009). (Lajty)

Reklama

Reklama