Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (393)

Othello 

všechny recenze uživatele

Haunted House neni tak beznadějný, jak to dle mnoha ohlasů vypadá. Jeho problém je zejména v tom, že je to víc černošská komedie než hororová parodie. Vůbec tomu ještě nepomáhá fakt, že všechny fóry ve filmu jsou ty první možné reakce, které by někoho na danou situaci napadli a proto sem měl po celou stopáž pocit, že se dívám na Improshow nebo něco podobného. Zejména díky tomu, že ty nejvtipnější scény neměly s žádným hororem nic společnýho. Že by většina lidí po tomhle radši viděla Marlona Wayanse, jak jim sklízí bavlnu je jejich problém. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Definice slova ptákovina ve filmovém průmyslu? Jednoznačně cokoliv, co má jakékoli dočinění s Marlonem Wayansem. Ačkoli většinu filmových amerických 'komiků' vyloženě nemusím, od dob Scary Movie, které je dnes mezi parodiemi klasikou, jsem trochu sednul na lep právě tomuhle chlápkovi. A vyjmo příšernost jménem Fifty Shades of Black natočil množství hrůzostrašně špatných, ale zábavně potrhlých komedií. Z parodie na jednu z nejvýdělečnějších hororových sérií všech dob (zohlednění zisku) se ve finále vyklubala vtipná směsice nesmyslných scének, na které dodnes s úsměvem na tváři rád vzpomínám. ()

Reklama

dex2man 

všechny recenze uživatele

Proč mám ten pocit, že se každým rokem v parodiích snižuje počet povedených vtipů a popkulturních narážek na úkor trapáren a neopodstatněných vulgarismů? Kde jsou ty časy, kdy i ten fekální humor dokázal být trefný? A že to zrovna Marlon v dobách Scary Movie a Nevyhrožuj uměl…ale abych nekřivdil, pár záblesků se najde: scéna s otáčející kamerou a mexickou služkou v „prázdném“ domě, venčení mrtvého čokla, drsný gangsteři na útěku… Bohužel většina času je zabitá Marlonovým šaškováním před kamerou, kdy se bavil jen on a jeho kámoši za kamerou, viz.nekonečná útrpná šukačka s plyšákem…škoda, že chybělo víc nápadů. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Varování: příliš mnoho parodie může vyvolat u citlivých jedinců nenormální aktivity. A zvýšenou koncentraci nadpřirozených sil lze snížit smíchem. Afroamerický pár, Malcolm a Kisha, se v srpnu roku 2012 ve dne v noci natáčejí. Jejich nahrávky většinou zachycují pikantnosti jako je kupříkladu sex, prdění partnerky nebo kálení partnera po domě a hlavně taky ducha, který se v domě usídlil a na jehož vypuzení si pozvou sensibila, odborníky na paranormální jevy anebo "gangsta" příbuzenstvo. S Marlonem Wayansem je to vždycky pěkný šrumec a ne jinak tomu je i tentokrát, kdy si s kolegou Rickem Alvarezem tentokrát střílejí z hororového subžánru found footage jenž s vehemencí chrlí přírůstky ve své kategorii.V největší míře je zaostřeno na sérii Paranormal activity a tak je třeba znát základní, ale mnohdy také detailní dění z prvního dílu, aby vám neunikly vtípky a narážky na něj. Pokud vám z nějakých důvodů série uniká a s úspěchem ji ignorujete lze v této parodii nalézt také řadu sexuálních a rasistických narážek, které s parodovaným subžánrem nemají žádnou souvislost. Parodují se výhradně found footage kousky a bez jejich znalostí řada gagů zůstane bez odezvy. Mám nakoukáno a proto jsem se bavil. Jen některé vtípky trpěly zdlouhavějším procesem dobrání se pointy, která nakonec ani nepřišla. Byl jsem však překvapený kvalitní režií debutujícího Michaela Tiddese. A Marlon Wayans je nespoutaný živel, který tentokrát šel poměrně do extrému. O parodii obecně platí, že kdo má nakoukáno, tak se baví. A tady tomu není jinak. Mé hodnocení: 80% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Už dle traileru se dalo čekat o co půjde a že jsou tu tací, kteří čekali inteligentní komedii s originálními nápady už je věc jiná. Je to pár dní, co jsem viděl Scary Movie 5, takže při srovnání s tím je A Haunted House dvakrát lepší a má daleko více humorných scén. Jedna z nejlepších parodií poslední doby a to mi nikdo nevezme. Občas jde samozřejmě o trapný a místy až otravný humor, ale na druhou stranu je pár slušných narážek na filmy a z toho jsem nemohl. A Haunted House není filmový skvost, ale dobrá lehce nadprůměrná parodie na Paranormal Activity a jiné filmy .. 6/10 = 64% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Kisha (Essence Atkins) používá parfém s názvem "Entita", čímž odkazuje na film Paranormal Entity (2009). (Lajty)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama