Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Naivně jsem s myslel, že bydlím v bezpečném domě, ale mé prdění v noci pod peřinou odhalilo, že se tam děje cosi tajemného. Zatím to ignoruji, neboť bych byl velmi nerad, aby se mnou duch vyváděl podobné sexuální kousky, jako s Malcolmem, ale začínám tušit, že vymítání je jen otázkou času. Jinou otázkou je, jak dlouho dokáže bavit jeden noční záběr do ložnice a musím se přiznat, že i když se nápaditosti meze nekladly, tak ke konci už to trošku nudilo. Pokud však chcete vědět, co dělá vaše mexická služebná, když nejste doma, tak se na tohle rozhodně mrkněte. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle byla naneštěstí jen ubohá snůška sexistických narážek, trapného humoru a předvídatelného děje. Po velice dlouhé době jsem dala zase šanci parodii, protože jsem se od nich dlouho odtrhla kvůli tomu, že u všech nových rapidně kleslo na kvalitě. Ráda teď vzpomínám na výborné Scary Movie 3. Tohle byla opravdová nuda a v podstatě jsem se nezasmála vůbec ničemu. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Americká komedie, která je postavená na parodii Paranormal Activity. Stejně jako většina hororů, tak v první půlce filmu, kdy se obyvatelstvo domu seznamuje s neznámou silou, je i Pár nenormálních aktivit poměrně vtipných - příjezd a ubytování Keishy, noční hrátky se zadkem a mokrým orgasmem a... no a to je pomalu vše. Teplý senzibil, sjetý kněz a další postavičky film táhnou spíš směrem dolů, než aby ho nějak nakopávali dál. A to je škoda. Paranormal Activity totiž vyloženě lákají k tomu, aby se staly předmětem (zdařilé - což se v tomto případě příliš nepovedlo) parodie. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pravé Scary Movie 5 !!! Opravdu jsem se většinu filmu smál, byly tam sice i momenty co moc vtipný nebyly, spíše mě u nich bylo až trapně, ale "pár nenormálních aktivit" stojí za to zhlédnout, když znáte ty filmy co paroduje(je jich víc než jen Paranormal Activity ) + je to v určitých scénkách i nechutné, ale kdo je zvyklý třeba na south park tak v tomhle dokáže vše dobře skloubit a zasmát se... HODNOCENÍ: 70% (4*) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Stupidita, ktorá sa každou scénkou snaží prekonať predchádzajúcu nechutnosť niečim ešte humusáckejším. Alebo sa niekto naozaj smial ako Afroameričan šuká plyšákov? Alebo ako jeho špatná žena prdí jak odporné prasa či serie na záchode? Alebo kadenie do urny? Tak gratulujem. Len pár frkov to vytiahlo z odpadu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu je 2x noc číslo 11. (LERw!g)
  • Kisha (Essence Atkins) používá parfém s názvem "Entita", čímž odkazuje na film Paranormal Entity (2009). (Lajty)
  • Film prišiel do amerických kín 11. 1. 2013, čo bol pôvodný dátum premiéry konkurenčného snímku Scary Movie 5 (2013) ešte pred tým, ako ho presunuli na 12. 4. 2013. (S3MIR)

Reklama

Reklama