Reklama

Reklama

Bible

(seriál)
Trailer
USA / Velká Británie, 2013, 7 h 15 min (Minutáž: 40–48 min, Alternativní 5x90 min)

Hrají:

Keith David (vypravěč), Diogo Morgado, Jake Canuso, Darwin Shaw, Greg Hicks, Amber Rose Revah, Roma Downey, Paul Freeman, Francis Magee, Hugo Rossi, Paul Knops (více)
(další profese)

Epizody(10)

Bible ožívá v tomto novém epickém seriálu na kanálu HISTORY. Od Genesis po Apokalypsu, nezapomenutelné příběhy se před vámi odvíjejí živě zahrané i animované nejmodernější počítačovou technikou, nabízejíc nový pohled na slavné scény a ikonické postavy. Toto desetihodinové dokumentární drama z dílny producenta Marka Burnetta s mezinárodním obsazením popisuje vybrané kapitoly z posvátného textu, počínajíc stvořením Světa, přes starozákonní příběhy o Noemovi a Abrahamovi, až po ukřižování Ježíše Krista. (History Channel)

(více)

Recenze (69)

TVzone.cz (Jan Šíma)

"Neostýchejte se zakousnout do nádherně lesklého jablka, které vám History Channel každý týden před Vikingy přináší na stříbrném podnosu. Tohle není našeptávání zlovolného hada, nýbrž pozvánka k neškodnému pokušení ambiciózní novinky, na níž byste časem mohli být koneckonců závislí úplně stejně,…" více

Související novinky

Televizní Ježíš vstane z mrtvých na plátnech kin

Televizní Ježíš vstane z mrtvých na plátnech kin

27.11.2013

Můžete za tím vidět snahu tvůrců vytěžit ještě pár dolarů z už tak úspěšného projektu. Ale možná jde jen o to, aby bylo slovo Boží zprostředkováno dalším divákům. Ehm. Tak nebo tak, stanice History… (více)

Reklama

Reklama