Reklama

Reklama

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (180)

Wade 

všechny recenze uživatele

První díl mě nepobavil snad kromě 2 scének to ale neplatí o tomhle pokračování. Už dlouho jsem se takhle u filmu nenasmál tak jako u tohohle šíleného komediálního nářezu. Nebudu sem psát nejlepší scénky protože jich je moc, ale jisté je jedno pokračování má ještě víc šíleného Marlona než v jedničce a k němu přibyla nádherná Jamie Pressly. Po předchozím díle jsem nečekal nic a dostal jsem strašně moc a proto přihodím navrch jednu hvězdu. 82% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slušný výdělek prvního dílu byl pro Marlona Wayanse jasným signálem, že by se měl hned vrhnout na pokračování a tak bylo potřeba rychle zkouknout několik hororů a posléze sesmolit u flašky tequilly nějaký ten scénář. Do zaměřovače jeho zvráceného smyslu pro humor se tentokrát dostali tyto filmy: Sinister, Annabelle, Insidious, The Possession, The Conjuring a samozřejmě nesmí chybět ani trocha Paranormal Activity. Společně s Rickem Alvarezem však tak trochu ostrouhali, protože dolarové žně se tentokrát moc nekonaly. 20 miliónů dolarů je však i tak slušná částka na takovou blbost. Začátek se nese v téměř totožném duchu, jako tomu bylo u jedničky. Opět si tu popláčou ochránci zvířat a Wayans zase popustí uzdu svých zvrhlým sexuálním choutkám. Jen tentokrát nebude souložit s plyšovými zvířátky, ale posedlou panenkou Abigail. Což bude mít za následek mírně humornou „lovestory“. Na rozdíl od jedničky se tu dá narazit na mnohem více humornějších momentů, které ač jsou samozřejmě stejně trapné – tak se jim divák alespoň trošku zasměje. Zvláště ve scénách, kdy hlavní hrdina sleduje pásky rodin, které poctil svou návštěvou démon Bughuul. Samozřejmě kromě fekálního humoru, nesmí chybět ani sexuální a rasistické narážky (urážky) a přehlídka toporných hereckých výkonů. 50% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jsem si jistý, že snímek „A Haunted House 2“, který podle všeho v českých kinech neuvidíme, není skvělou komedií, ale mně prostě sedla. Jsou zde momenty, které by v klidu vydržely i ve vážném hororovém filmu, ale hlavně jsou zde vtipy, které nejsou jen hloupé. Ano, ty banální převažují, ale tentokrát jsem měl pocit, že už se u toho někdo snažil a že chtěli, aby ta zábava nebyla úplně stupidní. Povedlo se. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Našťastie už nie taká boha pustá sprostosť ako prvá časť. Konečne to má aspoň nejaké smerovanie a niečo čo sa dá nazvať príbehom. Pár krát som sa dokonca zasmial. Ale na koniec aj tak všetky dejové línie smerujú do prázdna. Nič sa nevysvetlí a po všetkom zostane chuť trápnosti a klasického černošského humoru. Pričom sa z toho dalo vytrieskať podstatne viac. Ale hold, toto zarába najviac. Jedna hviezda za Pressleyovú v spodnom prádle a štek Fluffyho, ktorého mám rád ako stand up komika a ktorého prítomnosť ma potešila rovnako ako cameo Russella Petersa v nedávno dopozeranom Chefovi. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ona i ta jednička byla kravina, ale člověk při ní, s kámoškou nostalgií, zavzpomínal na staré dobré Scary Movie, tedy na film, který všechny ty parodie na hočico, co přišli po něm, lehce strčil do kapsy. A Wayans nezklamal. Njn, ale u dvojky už tohle neplatí, páč ta je, s výjimkou asi tří čtyř povedených vtípků, prostě nudná, případně trapná (a hlavně hrozně uřvaná, jestli Marlon nepřišel během natáčení o hlasivky, tak už fakt nevim :-). Ale home videa alá Sinister krutě pobavila :-) ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)

Reklama

Reklama