Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (468)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $54,445,357Tržby Celosvetovo $107,670,357Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,803,521Tržby za predaj DVD v USA $5,251,291║ len o niečo slabšie než prvý diel a to sa tak trošku cení pri prevažne prázdnych plochých amerických komédiách, zo slušnej časti to dokáže zabávať aj tou svojskou tupou nápaditosťou, herci slušne /55%/ ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nudný a zbytečný sequel, dostal jsem nečekaně nepředvídatelnou a hodně černou komedii s mnoha výbornými vtipy a několika úžasně absurdními situacemi. Dokonce mám docela chuť podívat se na to brzy znovu, což je věc, která se mi u novodobých komedií nestává takřka vůbec. Takže za mě velmi příjemné překvapení a spokojenost. 70 % ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skutočný recyklát, ale to mi nevadilo, tomu čomu som rozumel som sa aj zasmial. No tomu, čomu som nerozumel som sa smiať nemohol jednoducho preto, že ... som nerozumel. Komu napadlo vytvoriť scenár tak, že necháme tri postavy po sebe zbesilo kričať a vy nemáte ani šajnu čo hovorí ani jeden z nich? A keby sa to stalo raz, ale asi dvadsaťkrát, od začiatku do konca plno scénok divokého ziapania. A vlastne tá dvojka nakoniec nie je ani o šéfoch na zabitie, len sa na názve vezie. Oceňujem však, že traja blbouni si zachovali svoje idiotské výrazy. Ale to mali už pre natáčaním. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Název tentokrát naprosto dostál obsahu, protože tihle Šéfové jsou opravdu příšerní! Zatímco jednička měla alespoň nepatrně zábavnou, ucelenou a vcelku originální kostru a pár neotřelých nápadů a vtipů, dvojka útočí jen snůškou trapných, narychlo slepených a z prvního dílu vesměs recyklovaných mazlavých hoven, tak typických pro dnešní holyúdský bliják s přídomkem kokotmédie. A tak se dva trestuhodně nevyužití sympatičtí herci s nesporným komediálním talentem a jeden opravdu iritující, debilní zakrslý vřeštivý pičus, za kterého se stydím ještě teď, ponižují (tedy kromě toho pičuse, ten je ponižující už svou existencí) v ultimativně dementní hovadině, u níž mi za celých sto minut cukalo v mimických svalech výhradně jen tehdy, když jsem z pocitu trapnosti krčil obličej odporem. Myslím, že pan Válec, jakož i božský pan Omámený tohle rozhodně nemají zapotřebí. Sice to spolu se sympaticky hrajícím Kryštofem Borovicí zastavili asi tak na tři cenťáky řídkých sraček od naprostého dna žumpy, ale když vidím, jak to tu ta kohorta retardovaných smíšků zase dostala do červených čísel, nevěřícně kroutím hlavou s biblickou otázkou „Quo vadis, sysle pro tumor?“ na rtech. Alespoň se už ale vůbec nedivím, proč tu třeba takový odpudivý zhnisaný strup jako Birdman atakuje nejvyšší pozice. Nacházím se holt ve vybrané společnosti bezprecedentně vkusných a neoddiskutovatelně moudrých filmových kritiků. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako jednotka, škoda, pretože krimi zápletka nebola vôbec zlá, a rozhodne mala potenciál poriadne pobaviť. Jednotlivé scénky mi už neprišli tak humorné, skôr išlo o takú umelú, príliš ukecanú zábavu s povrchným cieľom v tej kanonáde slov byť čo najviac vtipný. Žiaľ väčšinou táto komika prechádzala do trápnosti. Chýbala tu bezprostrednosť a prirodzený, nenútený humor. Napriek tomu ma pár krát snímok slušne pobavil, ale bolo toho málo na to, aby som film ohodnotil ako nadpriemer. 65/100 ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Jedná se o první natáčení filmového pokračování, kterého se ve své kariéře Jennifer Aniston zúčastnila. (Perverz)
  • Ve scéně s policejní honičkou prorazí ujíždějící auto na vlakovém přejezdu závory. V dalších záběrech, kdy čekají na projetí vlaku, jsou závory kompletní. (Pyron)
  • Kvůli erotickým scénám a vulgárnímu jazyku dostal film klasifikaci R, tedy mládež do 16 let smí na film pouze s doprovodem. (jenik71)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno