Reklama

Reklama

K Jasonu Stathamovi, Dolphu Lundgrenovi, Randymu Coutureovi a Sylvesteru Stallonemu, kteří se znovu setkávají v roli týmu elitních žoldáků, se poprvé připojují Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran a Andy Garcia. Vyzbrojeni všemi zbraněmi, které se jim dostanou do rukou, a schopnostmi je použít, jsou Expendables poslední obrannou linií světa a týmem, který je povolán, když jsou všechny ostatní možnosti mimo hru. Noví členové týmu s novými styly a taktikami však dají „čerstvé krvi“ zcela nový význam. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (299)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Na štvrtej časti sa dá len máločo hodnotiť pozitívne. Akcia je nanajvýš priemerná, efekty slabé, dialógy a zápletka nestoja za nič a nováčikovia sú nevyužití. Viac som sa rozpísal v recenzii. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně hodně bolelo. Čtvrtí Expendables jsou totiž dokonalou esencí toho nejhoršího, co může populární akční značku potkat. Vše je zde očividně narychlo šité velmi horkou jehlou, příběh je neuvěřitelně stupidní, záporná postava je k smíchu a samotný tým je tentokráte složen z druhořadých jmen. Pomyslným posledním hřebíčkem do této rakve čirého zoufalství je pak vizuální stránka, která je, nelze to říct jinak, totálně a nechutně odporná. Jediným pozitivem tedy zůstává božská Megan Fox. Doufám tedy, že už tuto sérii nechají tvůrci nadobro spát, protože pokud hodlají pokračovat v tomto duchu, nic dobrého z toho vážně nekouká. „What a fucking mess this turned out to be.“ ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

No ty bláho! Už ani The Expendables 3 neboli žiaden zázrak, ale stále sa jednalo o znesiteľné Béčko a hlavne film, ktorý pôsobil ako kino film. Expend4bles sa však dostali niekde na úroveň Seagaloviek, ktoré smerujú rovno na mŕtvy formát DVD. Hnusne natočený film v hnusných, lacných, bulharských lokáciach (prvá polovica v nejakom šednom hangári a tá druhá na lodi ... ktorá vyzerá ako ten hangár) a s hercami a pravdepodobne aj celým štábom, ktorých to ani samých nebavilo. Už dlho som nevidel film, ktorý by pôsobil vo všetkých ohľadoch tak znudene. Herci sa tvária, že tú sú iba preto, lebo musia, nemá to jedinú zaujímavú akčnú scénu, jeden akokoľvek zaujímavý kamerový záber, nič. Ale tak čo čakať, keď to s touto sériou dopadlo tak, že ju točí Scott Waugh, absolútne podpriemerný režisér, ktorému už ani v USA nechcú zveriť film a tak musí točiť nejaké čínske sr*čky typu Hidden Strike s Johnom Cenom ... alebo štvrtých Expendables. CELKOVO: 3/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Mám pocit, že kdykoli Stallone potřebuje prachy na kurvy, chlast, drogy a chlebíčky, tak se objeví další díl této rychlokvašky. Zatímco první 3 snímky byly poměrně zajímavé, vtipné a správně ulítlé, tak tento je jejich velmi chudý příbuzný. Humor zde zcela selhává, děj je extrémně debilní, snadno prokouknutelný a nesmírně nudný, záporák je ubohý a k účasti na tomto snímku se Stallonemu podařilo překecat pouze pár herců, zbytek obsadil naprostým hereckým plebsem. Navíc lze tento díl chápat jako absolutní výsměch fanouškům, protože samotný Stallone se zde skoro nevyskytuje. Frajera bolela záda, takže se jednou projde do baru a párkrát je na něj záběr ve vrtulníku - to bylo zcela ubohé. Tento díl byl zcela postradatelný a nikomu by nechyběl. [15 %] ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mankote, ta botoxová baba se sem dostala jak? Zvlášť, když má vést tým a působit drsně. Dobře jsem se koukal, má za celou stopáž jednu jedinou akci - vystřelí a skočí přes nějakého chlapa. 50 cent taky nechápu, proč do toho šel. Ono vůbec je to takové nedomrlé, bez ducha, nápadu (teda až na motorku a vrtulník přes palubu, ale pořád je to hodně hodně málo), takové unavené, jako z donucení. Pár hlášek je fajn a Lundgrenovy brýle mne pobavily, ale zase je to fakt málo. Nejlepší jsou asi ty asiatské kousky, ale kdejaký film s Bruce Leem má lepší, zajímavější a nápaditější choreografii scén, co si budeme povídat. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (18)

  • Dwayne Johnson v rozhovoru prohlásil, že by se ve filmu rád objevil, ale pod podmínkou, že bude hrát zápornou postavu. (S.W.A.T)
  • Jméno Yoda, které zazní v 8. minutě, odkazuje filmovou sérii Star Wars. (Duoscop)

Související novinky

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

09.03.2024

Den před předáváním slavných Oscarů tradičně probíhá vyhlášení cen, které si hollywoodské celebrity často za rámeček nedávají. Řeč je samozřejmě o Zlatých malinách (Razzies), které posměšně oceňují… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama