Reklama

Reklama

Gomora

(seriál)
  • Itálie Gomorra - La serie (více)
Trailer
Itálie / Německo, (2014–2021), 48 h 20 min (Minutáž: 42–57 min)

Předloha:

Roberto Saviano (kniha)

Hudba:

Mokadelic

Hrají:

Marco D'Amore, Fortunato Cerlino, Salvatore Esposito, Fabio De Caro, Christian Giroso, Giovanni Buselli, Carmine Monaco, Lino Musella, Marco Palvetti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Gomora, seriálová adaptace úspěšného románu Roberta Saviana, nás zavádí do temných a nebezpečných uliček Neapole, kde se nachází centrum zločinecké organizace Camorry. Poté co je Pietro Savastano, jeden z největších a nejobávanějších kmotrů neapolské mafie, zajat a poslán za mříže, jeho prává ruka, třicetiletý Ciro Di Marzio, spatřuje svou příležitost v tom, že se konečně stane novým vůdcem. Jeho čas však ještě nedozrál. Zatímco je Pietro ve vězení, velení zpočátku přebírá jeho manželka Imma, protože jejich syn Genny - Pietrův právoplatný dědic - se v Hondurasu zaučuje v "řemesle". Soupeřící klan vedený Salvatorem Contem mezitím spřádá plány, jak zneškodnit Savastanovy jednou provždy. Válka o převzetí kontroly nad "systémem" právě vypukla, a to na území, které stále bojuje, aby nadvládě zločinu a bezpráví nepodlehlo. (Cinemax)

(více)

Diskuze

PozorGranat

PozorGranat (hodnocení, recenze)

Deryll , skipercak

Bude. V desáté epizodě jsme se dozvěděli, že existuje postava jménem Mistral, o které víme jen to, že strávil 20 let ve vězení a že byl velmi blízko rodině Savastanů. Film L'Immortale bude pravděpodobně jak o Cirovi, tak i o něm. Na internetu kolují teorie, že Mistral je ten, s kým se Genny přímo setkal v desáté epizodě.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Je to divne. Tiez som niekde cital ze to bude film o tom jeho zrode a ako sa nakoniec dal k Savastanovym.

na příspěvěk reagoval PozorGranat

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

PozorGranat

?? Nemělo to bejt o původu Čirá?? Takhle to pusoby jako ze Čiro přežil?? Sem z toho docela zmatenej.. Hlavně at ho neozivej proboha už sem ho jednou oplakal poddruhy bych to asi nedal! :D:D

na příspěvěk reagoval PozorGranat

PozorGranat

PozorGranat (hodnocení, recenze)

netahlo

Ano, film. Píší, že film bude jakýmsi klíčovým příběhem mezi čtvrtou a pátou sérií. Premiéra by měla být na vánoce 2020, takže další série Gomory se dočkáme pravděpodobně až 2021.

na příspěvěk reagoval OzyTheKing

Sloth26

Sloth26 (hodnocení, recenze)

První 2 díly 4. série na HBOGo a musím říct, že to je paráda.

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

PozorGranat

Jo tak too sem taky rad !! Ciro byl tahoun už od začátku o tom žádná ale postupem času se mi začel hodně líbit i ten Savastanuv syn( nemůžu si tedka kurva vzpomenout na meno) pac to je podle me jeden z něj vykreslenech charakteru ve filmovém průmyslu (ta postava se opravdu vyvíjí) a v poslední řadě se mi hodle líbil i ten Hrabě! Takže já se na 4 sérii moc tesim. Akorát trošku doufám ze už bude posledni! Nechci totiž aby z toho udělali nastavovanou kaši jako z jiných (dobrých) seriálu... Hned jak o tom budou jaký další informace PROSIM Informuj!:D

PozorGranat

PozorGranat (hodnocení, recenze)

Marco D'Amore (Ciro Di Marzio) má režírovat prequel, který se bude točit kolem jeho postavy - The Immortal (Nesmrtelný). Mají to být počátky Cira; jak se dostal k neapolské mafii a rodině Savastanů. Jsem z toho celkově nadšený, Gomora jsem sledoval hlavně kvůli dona Pietra a Cira, takže opravdu netuším co očekávat od čtvrté série.

na příspěvěk reagoval Deryll

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Bomba už aby to tu bylo... tohle je jeden z nej seriálu nejen současnosti!!!

S.molonova

S.molonova (hodnocení, recenze)

SPOILER k 3 SERII ............................................myslim ze zabitie Cira bude aj zabitie celeho serialu....som zvedavy ako nahradia jeho postavu ktora bola najzaujimavejsia 

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

3 serka taky hodně fajne a 3dil z 3 rady je jeden z nejlepších!

bloke

bloke (hodnocení, recenze)

Tiež patrím k luďom, ktorí sú fascinovaní týmto seriálom, hoci v ňom nenájdeme žiadnu sympatickú „nosnú“ postavu. Pred pár týždňami som dopozeral druhú sériu, to som ešte nemal ani šajnu, že ani nás skutoční aktéri talianskeho podsvetia -podobní seriálovým- neobchádzajú.

Článok z pred pár dní od Roberta Saviana (teraz viditeľný celý, možno ho neskôr uzamknú): https://komentare.sme.sk/c/20774981/roberto-saviano-vrazda-je-posolstvom-teroru-pre-vsetkych-novinarov.html

LadyRainier

LadyRainier (hodnocení, recenze)

Lidi, na ČT dvě to běží od ledn znovu?? Nebo už to bude 3.sérka v češtině???

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Tak k dispizicii su uz prve tri diely tretej serky. Zatial som dal prvu cast a je to bomba!

rowdys

rowdys (hodnocení, recenze)

Sufferer

myslim, ze anglicka premiera na sky atlantic bude az 12. januara, cize hardcoded titulky budu asi az vtedy a teda sme odkazani na samostatne titulky

Sufferer

Sufferer (hodnocení, recenze)

rowdys

Aspoň čo si pamätám spred roka, stačilo počkať ešte deň a boli dostupné časti s anglickými titulkami v obraze, samotné vychádzali až neskôr.

na příspěvěk reagoval rowdys

rowdys

rowdys (hodnocení, recenze)

nasiel niekto uz eng titulky na S03E01-02? taliancina sa sice dobre pocuva, ale nerozumiem ani prd :)

na příspěvěk reagoval Sufferer

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Donobonolono

A o měsíc dříve od částečně stejného týmu a ze stejné produkční stáje pro Netflix seriálová Suburra, která vypadá přesně jak římská část druhé série Gomory ,-)

na příspěvěk reagoval Donobonolono

saska.smal

saska.smal (hodnocení, recenze)

Clověk si horkotazko po serii a pol najde niekoho, komu fandi (Prince) a aj tak ho odstrelia. :( Premakany serial.. som zvedava na zaver druhej serie.

Enšpígl

Enšpígl (hodnocení, recenze)

Hlavně že bude i když teda udržet si uroven prvních dvou serii, to nebude lehký

Související novinky

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Itálie na nic nečeká

Itálie na nic nečeká

29.06.2014

Především díky senzačnímu mezinárodnímu úspěchu Velké nádhery se dostává italské filmové produkci v posledním roce velké pozornosti, důvěry sponzorů a zástupci domácí scény se snaží, aby tento úspěch… (více)

Reklama

Reklama