Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 5

(série)
Trailer 2
USA, 2020, 8 h 46 min (Minutáž: 45–60 min)

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Patrick Fabian, Michael Mando, Rhea Seehorn, Giancarlo Esposito, Ben Bela Böhm, Stefan Kapičič, Tony Dalton, Roland Buck III (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V páté řadě seriálu Better Call Saul, která obsahuje deset epizod, povede rozhodnutí Jimmyho McGilla, že v kůži Saula Goodmana bude dále působit jako advokát, k nečekaným a neobvyklým změnám v jeho okolí. V dalších rolích: Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Jonathan Banks, Michael Mando, Giancarlo Esposito, Patrick Fabian a Tony Dalton. Během prvních čtyř řad byl seriál Better Call Saul dvaatřicetkrát navržen na Cenu Emmy, třikrát na Golden Globe a třikrát na Cenu kritiky. Kromě toho získal mnoho dalších ocenění. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (53)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konci čtvté série se konečně zrodil Saul Goodman, a v páté se mu docela rychle podaří dostat se s pomocí své čerstvě obnovené právnické licence do solidních problémů. No a je samozřejmě radost to sledovat. Vztah Jimmyho a Kim začíná být minimálně stejně fascinující, jako býval ten mezi Jimmym a Chuckem, a Lala je extrěmně zábavný sledovat. Bagman je zatím asi nejlepší díl, a vzpomněl jsem si při něm na Pine Barrens - neméně fantastickou epizodu Sopranos. 10/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BCS sice sleduju už půl roku v kuse a stále nejsem hotový, nejspíše by na něj nebylo příliš času, i kdybych nesledoval paralelně jiné kousky. Na tenhle klenot televizní tvorby posledních let se ale vyplatí si počkat, předposlední řada už totiž nedokáže nabídnout jediný díl, na který byste nechtěli vzpomínat. Díl s názvem Pochůzka ve mně nabudil silné emoce z epizody BB Ozymandias a od té doby vím, že už to bude jen jedna velká jízda. Tak hurá do poslední série! [viděno na Netflixu] ()

Reklama

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od série k sérii lepšie a lepšie, čím sme bližšie ku koncu seriálu, resp. k začiatku a udalostiam BB. Zatiaľ čo v prvých sériách bolo napojenie seriálu na univerzum čitateľné viacmenej len z formálneho hľadiska, postupné zapojenie starých známych mu dodáva tú pravú šťavu a už sa neviem dočkať definitívnej premeny Jimmyho na Saula se vším všudy. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak musím konstatovat, že Vince Gilligan to opět dokázal. Stejně jako u Breaking Bad, kde jsem si celou dobu říkal něco ve smyslu - jo, je to výborný, ale neni to tak moc výborný jak jsem dle ohlasů čekal, přišla 5.série, která mě posadila na prdel. 10 dílů zhltnuto asi za 3 dny a závěrečné dvě epizody opět patří k absolutnímu vrcholu seriálové tvorby ever. Čistejch 5 hvězd. Normálně bych řekl, že 5 sérií na seriál je až až, ale tady si teda na tu 6. milerád počkám! (Netflix 4k, orig.) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vysoká škola rozprávania. Funguje tu všetko. Všetko je správne zmotivované a postavy majú správne nuansy. Oficiálne je pre mňa Breaking Bad (ktorý mám strašne moc rád) prekonaný. Takto by sa mali robiť seriály. Gould a Giligan nesklamali. Kim je najlepšia ženská postava za posledných 20 rokov a ten feeling, ktorý z toho ide ma dokáže každý krát zas a znova odrovnať. 5.séria - 100% ()

Galerie (166)

Zajímavosti (12)

  • Konkrétní místo v ostré zatáčce, v němž kolumbijský gang obklíčí a zastaví Saulovo (Bob Odenkirk) Suzuki Esteem, bylo natočeno v indiánské rezervaci Canoncito, na silnici Route 7076. (999.9)
  • Když se Kim (Rhea Seehorn) vrátí domů (ke konci epizody), Jimmy/Saul (Bob Odenkirk) hraje na kytaru. Riff, který neohrabaně hraje, je „Smoke on the Water“, slavná klasika, kterou napsal Ritchie Blackmore z kapely Deep Purple. (griph)

Reklama

Reklama