Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Primetime Emmy® Award je nejvyšším oceněním v televizním průmyslu a vyjadřuje uznání za vynikající počiny mezi pořady určenými pro hlavní vysílací čas. Ceny se každoročně udělují v sedmadvaceti kategoriích a nezapomínají ani na mimořádné zásluhy. Slavnostní ceremoniál předávání Emmy je jednou z nejvíce vzrušujících a nejpestižnějších událostí v americké televizi a tato velkolepá zábavná show přitahuje miliony diváků po celém světě. Galavečer plný kouzelné atmosféry a hvězdných umělců proběhne 25. srpna 2014 v Los Angeles. (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Jak píše KevSpa a phoebess, jeden z nejlepších ročníků udílení Cen Emmy. Já osobně jsem se naprosto dokonale bavil. Seth Meyers je výborný uvaděč a spolu s výborným publikem dokázali vytvořit výborný pořad. Scéna s Bryanem Cranstonem jak se zběsile vrhá po Julii Dreyfus byla nezapomenutelná :-D. Co se týče udílení, jsem naprosto spokojen. Breaking Bad si to rozhodně zasloužili! :-) Doplnění: Jimmy Kimmel byl taky dobrý :-D - https://www.youtube.com/watch?v=QCuniOKlghM ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Několik pamětihodných okamžiků se našlo: úvodní monolog Setha Meyerse + jeho video z New Yorku; Ricky Gervaisova "děkovná" řeč; runnng joke JLD a Bryana Cranstona (líbačka!:-) ), vystopení Weird Ala Yankovice - zvláště "Joffrey" předávající psací stroj GRRM a následné setkání s jeho matičkou:-))... s oceňenými jsem (až na pár výjimek) velmi spokojená - Steven Moffat byl upřímně překvapený (škoda pak, že Benedict a Martin Freeman chyběli...), nej reality show TAR - zcela zaslouženě!, překvapilo mě, že tolik cen získalo AHS za zcela průměrnou třetí řadu; k smíchu už ani není neustálé oceňování Jima Parsona či Modern Family (a tak mě kategorie komedie ani moc nezajímá)... ale největší radost mi udělalo vítězné tažení Breaking bad - a potupná prohra na celé čáře protěžovaného True Detectiva byla jako sladký bonus... ()

Reklama

lmc odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju seriály a Zlaté Glóby a tohle byla moje první zkušenost s Emmy - a věřím že i poslední. I přes nadmíru známých tváří a tématu, které rozzáří každého seriálového geeka, jsou pro mně ceny Emmy nestravitelné. Jde totiž o celkové provedení - špatná živá hudba a střih zvuku, tragický střih a režie celé show včetně předstřihaných částí (například In Memoriam naprostá katastrofa) a více stupidního humoru než by bylo záhodno. Pocta Robinu Williamsovi špatný vtip. Nehodnotím tu kdo dostal jakou cenu, ale show jako takovou - a když potkám něco co je na úrovni produkce TV Nova, prchám rychle pryč. Ještě že se seriálové ceny udílí i ve Zlatých Glóbech, které jsou alespoň profesionálně technicky zmáknuté - Emmy totiž působí jako nepřipravená improvizace pod taktovkou nezkušených lidí. What a shame! ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Jo, panečku, takhle se dělá show. Tohle je ten rozdíl mezi udílením Oscarů a Emmy. Televizáci si to umí užít, dokáží pobavit, vyvolat emoce (rozloučení Billyho Crystala s Robinem Williamsem mohlo nechat chladným jen toho největšího cynika) a nás seriálové maniaky naprosto odrovnat. Jeden z nejlepších ročníků. Ač se v případě udělených cen žádné překvapení nekonalo a Breaking Bad pobralo, co se dalo, byl to nezapomenutelný zážitek. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Meyerse moc neznám, což bylo výhodou. Potěšil čistý hattrick pro JL-D i výhra Colberta. Uvidíme za rok, kde bude jasným favoritem Oliver. Výhry Modern Family a BB v hlavních kategoriích? Už ani nevím, jak to originálně komentovat. PS: Doufám, že Samberg bude za svůj výstup mezi nominovanými na 67. ročníku. PostPS: Nezbývá než politovat americké diváky, že ani letos PBS nebo Netflix nesáhly po Black Mirror, Utopii nebo třeba Broadchurch. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno