Reklama

Reklama

Labyrint - Série 3

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Recenze (90)

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vy nevěříte v Boha, pane Jonáši, vy věříte ve svou vlastní představu o Bohu...to není víra, to je handl!" A já teď věřím, že Jirka Strach jde konečně správnou cestou. Nemyslím tu mysteriózní, tou kráčí už hodně dlouho, ale cestu kvalitního scénáře, protože tentokrát se prakticky vyvaroval nereálného nebo nelogického chování postav a co se týče příběhu, tak ten je snad jedním z nejkomplikovanějších v našich končinách! A přitom se v něm nezamotal, ty různé linie mohou evokovat i skandinávskou scénu, i když atmosféru Pustiny to třeba rozhodně nemá, ale ta je také spíše jiným žánrem. Každopádně jen tak dál a můj vzkaz: Zasloužilo by si to "filmovou" kameru! ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria ma vôbec nesklamala, počas šiestich epizód sa rozohrávala výborná tajomná atmosféra. Až na tú siedmu, ktorá bola akoby naviac a chcem si z nej pamätať len záverečné definitívne odhalenie. A teda bolo čo odhaľovať pri tom množstve postáv a zápletiek, z ktorých niektoré viedli len do slepej uličky. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt bych rád dal vyšší hodnocení, ale připadá mi to jako čaj potřetí ze stejného pytlíčku. Záhady, náboženství, vraždy, maska magora je spíš směšná. Různé logické (ale pořádné) chyby, třeba že alibi potencionálního pachatele je pár dílů neřešeno, jinak by jich nebylo tolik. Technicky na úrovni, ale to je asi tak všechno. Naopak herecké obsazení je dobře sehrané a rád jsem je viděl (Stach, Kratina) a potěšilo mě, že postava Miroslava Donutila vylezla z kanclu a přestala na chvíli se řvaním na podřízené a se strachem z politiků. :o) Ale teď vážně, Jirko, nechtělo by to zase na čas změnit žánr? ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitou se rozhodně jedná o návrat k první sérii. Kriminálka s mysteriózním nádechem, které tu nikdo netočí, ale přitom tu mají obrovský potenciál. Potenciál v prostředí historických kulis jednotlivých českých a moravských měst, ale i legendách, které se opírají i historii každého koutu naší země. Bavilo mě to. Měl bych výhrady, ale po prvních dvou dílech jsem si na ně zvyknul a po zbytek série si příběh vysloveně užíval. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakticky jsem nečekal, že mě nebude bavit jen nové obsazení, že si natolik oblíbím postavu, která mě ke konci tak negativně překvapí a že ona originalita náboženského motivu dokonce převálcuje 1. řadu. Dostalo se mi po zpackané prostřední sezóně dalšího intenzivního kriminálního příběhu, který nešel zhlédnout pomaleji než během dvou pouhých dnů. A je to pro mě velká vzácnost, když mě seriál natolik pohltí, že se nemusím rozmýšlet, kdy pustím další epizodu, protože jsem na ni mezitím již kliknul. Stojím řadu na sérii čtvrtou s požadavkem ponechat letošní obsazení. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (13)

  • Epizoda se mj. natáčela v nemocnici v Tišnově, která představovala filmovou Psychiatrickou léčebnu Medlánky. (velkyvezir)
  • Psychiatrická léčebna Medlánky v reálu neexistuje. Byla vytvořena z nemocnice v Tišnově. (klukluka)
  • Natáčení probíhalo na hradě Herdegg v Dolním Rakousku, u kostela sv. Václava v Tišnově, v Brně, Deblíně a Nelepeči. (SONY_)

Reklama

Reklama