Reklama

Reklama

Než jsem tě poznala

  • USA Me Before You (více)
Trailer 2

Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné, a také přesně ví, jak s tím skoncovat. Zato neví, že Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že jeden druhého navzájem navždy změní ... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (713)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Emilia Clarke vie hrať! V podstate s jej nevinnou tváričkou je dosť nemožné hrať iné než naivné, alebo dobrosrdečné postavy, ale verím tomu, že časom to určite viac rozbalí a ešte prekvapí. Pokiaľ ide o príbeh nepopieram, že to bola cukrová vata ako vyšitá s poriadnou dávkou citového vydierania, ale som zrejme správna žena a cez to všetko som sa zase raz nechala uniesť. Páčilo sa mi aj to, že som dosť dlho tápala, ako to celé vlastne dopadne a aj keď koniec nebol podľa mojich predstáv, dokázala som ho pochopiť a možno aj tak trochu súlasiť. Jediné, cez čo sa neprenesiem a prečo dávam o hviezdičku menej sú kožušiny, ktorých tam bolo dosť a ktoré z duše nenávidím. Mrzí ma, že sa dnes ešte nájde niekto, kto si túto krvavú záležitosť dokáže vziať na seba. Znížilo to celkový dobrý dojem, ktorý vo mne herečka vyvolala. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Tohle mi velmi sedlo. "Feel good movie" s jasně daným poselstvím. Dva lidé, jeden miloval život a vždy se řídil heslem žít ho naplno, ale po jedné nehodě mu nezůstalo vůbec nic. Ona má naopak všechno, mládí, krásu, svobodu, ale neumí život žít. Jo jo, klišé jak hrom, ale film je perfektně vyvážený a dokáže diváka zasáhnout na tom správném místě. Nechybí výborný britský humor a přirozená dávka romantiky, v žádném případě se nejedná o prvoplánové ždímání slz. Ta pátá hvězda je za hlavní hrdinku, kterou divák musí milovat od první sekundy. Takto má zkrátka vypadat dobrý romantický film. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nejsem velkým fanouškem romantických filmů,protože se většinou zvrhnou v patos a citové vydírání,nejsem ani fanouškem Emilie Clarke,přesto do páté hvězdičky mnoho nescházelo.Téma filmu je mi krajně blízké,sentimentalitami se příliš nehýřilo,Emilia Clarke hrála krásně civilně a navíc funtasticky měnila výrazy tváře.Příběh mě zaujal hned od začátku,po celou dobu mě bavil,nenudil a neuspával.A to jsem měl vážné obavy,protože stopáž 110 minut mě u romantického filmu lehce děsí.V tomto případě se podařilo využít čas dokonale,film byl po celou dobu zajímavý a na rozdíl od jiných romantických záležitostí ho nezkazil ani závěr,přestože byl šťastný.Schválně,jestli přijdete na to,jak by vypadal konec nešťastný?Snímek se mi líbil,s hlavním hrdinou jsem se ztotožnil(až na ty finance) a pátou hvězdičku jsem neudělil jen proto,že mi film místy připomínal francouzské Nedotknutelné. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Knížku jsem četla a překvapivě se mi líbila, mám zrovna období upindaných cajdáků. Film mě ale dost štval. Sam Claflin strašně divně mluví a Emilia Clarke byla tak plná entuziazmu, že bych po ní něco hodila (chudák Will, ten nemohl). Dost jsem se nudila. No škoda, kniha měla jiné ladění, mnohem příjemnější. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Když by takto vypadal každý romantický film, dost možná bych se stal fanouškem tohoto žánru. Snímek si ukázkově buduje atmosféru, má dokonalé herecké duo, je poutavý od první do poslední minuty, žádná scéna či postava tam není navíc. Opravdu neskutečně milé překvapení, které snad pobaví i dojme každého - už jen tím jakým způsobem vypráví tak těžké téma. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel ve městě Pembroke a na hradě Pembroke ve Walesu. Exteriéry domu, kde bydlela hrdinka Lou (Emilia Clarke), se natáčely v Harrow v Londýně. (PogoJoe)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 208,4 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly v přepočtu přibližně 20 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama