Reklama

Reklama

VOD (1)

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Pribeh o divce, ktera neco umi a chce si splnit sve sny a ale predtim musi projit prekazkama a intrikama, ktere ji zpusobuje jeji okoli. Presto ona to zvladne, ziska si uctu vsech a proste je nejlepsi. Tenhle velice originalni pribeh, ktery nikdo nikdy jeste nanatocil je proste nejlepsi :))) No, popravde, tyhle "motivacni" filmy moc nemusim, pro mlade holky co poslouchaji Rihannu a dalsi pricmoudly hvezdy co zpivaji hip hop, r'n'b to je sice bomba, ale pro mne no way 3/10 ()

Zapinka 

všechny recenze uživatele

Další film, kde hlavní hrdinka má velký sen, vznikne zápletka, aby se k němu nedostala nijak lehce a zapůsobilo to dojemně na diváky, pomůže pár lidem, zamiluje se a nakonec toho snu dosáhne, má skvělýho chlapa a budu šťastně žít až do smrti. Nebýt tance dám míň hvězdiček. Je to jen další tuctový film! ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Chvílemi krásný a chvílemi drsný film ze života. Víc než Jessicu Albu jsem sledoval ty malé černošské děti, co tančí. A že jim to fakt jde. Je to vlastně na celém filmu to nejhezčí. Stejně tak dobré jsou hlášky toho malého černouška a tanečního agenta Davida Moscowa. Na rozdíl od Jessicy Alby, kterou zřejmě všichni zbožňují, ale mě se opravdu nelíbí. [8338. hodnocení, 169. komentář, 58%] ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

No i když poslouchám hip hop, tak tohle a step up a podobný taneční romantický předělávky Hříšného tance jsou fakt o hovně. Tenhle film může dostat dvě hvězdy jenom za Missy a za to, že má alespoň dobročinný motiv, to je ale vážně všechno. Navíc z černošského prostředí podobných přitroublých titulů už je až moc. ()

Bejbinka 

všechny recenze uživatele

Och, bylo to tak sladké, ach, bylo to tak krásné, ech, bylo to ak růžové, och bylo to tak medové...v podstatě se mi film z jiného bronxského sladkého zmrzlinového a vesmíru líbil. To, že to bylo na hlavu postavený mi nevadí. Dokážu ocenit tanec a černou muziku, na milion filtrů už jsem si ve filmech zvykla. Jen, když někdo ve filmu promluvil, myslela jsem si, že jsem utekla zpět do školky k Dádě a Jůlii. Kéž by to všechno tak "bezva" fungovalo i v reálu. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Do role Honey byla původně vybraná Aaliyah, ale ta bohužel v roce 2001 zahynula při leteckém neštěstí. (Bauer)
  • Psa hlavní hrdinky hrál pes Jessicy Alby, Sid. (Bauer)
  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama