Reklama

Reklama

VOD (1)

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

kingik 

všechny recenze uživatele

Přitažlivá pouliční tanečnice z Harlemu touží prorazit jako uznávaná hiphopová choreografka. Když se ale naskytne jedinečná možnost, musí se rozhodnout, co pro ni má větší cenu: zda osobní úspěch, nebo vlastní čest. Jessica Alba je hlavní atrakcí tanečního filmu, který neskýtá nic tak extra dramatického ani převratného. Taneční choreografie je zvládnuta na průměrné úrovni narozdíl od postavy, kterou Jessica hraje, což je paradox. Film si plyne v jedné stanovené linii ze které neuhne a do toho občas nějaké taneční číslo, které to celé rozpohybuje. Jessica je pružná a hezká, takže to s ní film má vyhrané, ale klidně mohlo být všechno, včetně příběhu, vystavěno poněkud zajímavěji. Jen stěží se totiž dá prohlásit, že si z filmu budete cokoliv pamatovat kromě hlavní hrdinky. Mé hodnocení: 60% ()

Kris007 

všechny recenze uživatele

No nejsem si jist co napsat. Moc to ve mě teda popravdě nezanechalo. Plno klišé, které opravdu bijí do očí ať už věčně optimistická Honey nebo plný sál jásajících lidí. Víc si vtom asi najde nějaký negr(čti afroameričan) z Amériky který tohle možná zažil. Nic pro nás, zatuchlé a /oproti americe/ konzervativní evropany :) ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Kromě nádherné Jessicy se tam ničeho dobrého nedočkáte. Planej příběh a jinak samí neherci nebo blbci. Je až k nevíře, jak se ta holka umí hejbat. Krása pohledět. Jestli ji zbožňujete, tak není co řešit a ten film musíte vidět, protože je fakt skvělá. Jestli vás nebere a ta muzika taky ne, tak jděte radši do lesa... Tam si užijete víc. ()

Zapinka 

všechny recenze uživatele

Další film, kde hlavní hrdinka má velký sen, vznikne zápletka, aby se k němu nedostala nijak lehce a zapůsobilo to dojemně na diváky, pomůže pár lidem, zamiluje se a nakonec toho snu dosáhne, má skvělýho chlapa a budu šťastně žít až do smrti. Nebýt tance dám míň hvězdiček. Je to jen další tuctový film! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý prišiel v dobe vrcholu hip-hopovej a rapovej kultúry. New York zažíval obdobie po teroristických útokoch, strácal svoje postavenie v obľúbenosti svetových miest a do tohto všetkého prišiel filmový anjel menom Jessica Alba. Tá bola dokonca v rokoch 2003 až 2007 podľa mňa na vrchole krásy, takže film vytvára pôdu na to, aby sme si ho užili. Veľmi sa mi páčili tance a hudba v tomto diele. Najviac však asi ten záverečný pri koncerte a hlavne myšlienka niečoho charitatívneho s jasným a transparentným cieľom. Veľmi pekný romantický film z Harlemu, ktorý nepôsobí trápne a ani nejako naivne. Keď som ho prvýkrát videl hneď som si ho zamiloval. Milujem tanec, takže toto bol pre mňa akýsi balzam na dušu. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Do role Honey byla původně vybraná Aaliyah, ale ta bohužel v roce 2001 zahynula při leteckém neštěstí. (Bauer)
  • Psa hlavní hrdinky hrál pes Jessicy Alby, Sid. (Bauer)
  • Lil Romeo (Benny) během natáčení povyrostl o 5 cm, proto v některých scénách musel stát s rozkročenýma nohama, aby vypadal nižší. (Bauer)

Reklama

Reklama