Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

jarmik 

všechny recenze uživatele

Film, který jen velice špatně kopíruje filmy kopírující Lásku nebeskou. K té se to ani nepřiblížilo, protože to nebylo, na komedii, ani vtipné (zasmál jsem se párkrát, ale není to ono, když si řeknete "Konečně nějaká trochu vtipná hláška"), ani romantické (ne, že se lidi začnou nechutně líbat a říkat klišé, to nestačí). Navíc byl příšerný i soundtrack, jedna strašná píseň dokonce hrála celá dvakrát. Nejhorší ze všeho však byl totálně tempo a plynulost degradující vypravěč, jehož identitu odhalíte až na konci a buďte si jisti, že tato scéna, zejména, když se nad tím zamyslíte, tomu všemu (a především celému závěru) nasadí korunu! Dvě hvězdy... za co? Jedna za některé dobré herce a jedna za pár slušných scén a dialogů. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Skvelo obsadený film ešte nemusí nutne znamenať aj kvalitu. Snáď najotravnejší vianočný film, s otravným hudobným podmazom a toľkým klišé, že som nevedel či skôr plakať, dvíhať obočie alebo od trápnosti zatvárať oči. Neviem čo si autori od tých príbehov sľubovali, tak to vyzerá keď niekto zoberie všetky možné klišé z vianočných a romantických filmov a pozliepa ich do jednej karikatúrne smiešnej koláže. Je tu snáď všetko cukríkové, nudné a patetické pozlátko, aké si len viete predstaviť - skrachovanec, pes, žienka čo nevie čo so životom, závisť, sebectvo, problémy s deťmi, problémy medzi manželmi, múdry deduško, falošný hosť pri štedrovečernej večeri, nehoda, ktorá všetkých zblíži, trápny tanček na záver... no proste sa mi zalepila huba že až až. Prázdne, zbytočné a hlavne pateticky trápne NIČ. Na hranici odpadu. 20/100 ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdyby bylo asi tak před dvaceti lety a já brouzdal uličkami místní videopůjčovny, řekl bych si: „Goodman, Helms, rodinka včetně psa převázána dárkovou mašlí?….to bude nějaká nenáročná bláznivá komedie.“ No, není tomu tak. Rodinka Griswoldovic se nekoná….jestli mermomocí trváte na nějakém příměru, tak nadhodím Lásku nebeskou (r. 2003). Štědrý večer, osudy, náhody, vztahy, vánočka příběhů končící u jednoho rodinného stolu a Santa Claus na komíně. Ačkoliv Trable o Vánocích disponují nadstandardním obsazením, pocit již viděného pořád krouží kolem nádivky v krocanovi. Navíc jednotlivé linie si co do atraktivity nejsou zcela rovny a stejně tak jednotlivé postavy. Funguje to – nefunguje to…..hlavně že se nikomu nic nestalo. Nová Láska nebeská ani Noc plná zázraků se nekoná, ale ponožky pod stromečkem to taky vyloženě nejsou. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Letos začínám fakt brzo... ale nemohla jsem si pomoc. Podle traileru jsem čekala vánoční komedii, nu dočkala jsem se tak trochu ukecanýho filmu s vypravěčem jak z Amelie, který byl tak nějak zasazen do vánočního času a to občas fungovalo a občas nefungovalo. Btw: opravdu nemusíte vše, co dělí do několika dějových linií určitého počtu lidí hned srovnávat s Láskou nebeskou. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že kolem Vánoc lidi stráví skoro všechno. Ale to neznamená, že můžete do bramborového salátu nacpat, co vás napadne. Naopak, když ho uděláte přesně tak jako vždycky, nebudou výhrady. Tady místo aby se tvůrci drželi osvědčeného receptu „rolničky-humor-patos“, pokusili se o umění, a na to je o Vánocích minimum prostoru, do kterého se u většiny našinců vejde jen Popelka a Rybovka. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)

Reklama

Reklama