Reklama

Reklama

David Brent: Na turné

  • Velká Británie David Brent: Life on the Road (více)
Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Mé největší obavy se naplnily a volné filmové pokračování seriálového Kanclu je zbytečným příběhem Davida Brenta, který nemá šanci utáhnout delší stopáž a po cestě ke konci opakovaně zakopává. Humor je řídký a málokterý vtip se trefí do černého a velká část filmu je tak nevtipná a kupodivu Gervais z velké části sází na emoce a snaží se hrát na vážnější notu a donutit nás k pocitům lítosti k hlavnímu hrdinovi, což rozhodně není to, co bych od filmu chtěl. Nechápejte mě špatně, dodát komedii hloubku není často od věci, ale jestliže je to na úkor samotného humoru, tak je to špatně. Life on the Road bohužel potvrzuje trend Gervaisovy sólové tvorby ukazující, že je překvapivě sentimentální a většinu drsnějšího humoru měl na starosti jeho kolega Merchant. Mám tak pocit, že film s Davidem Brentem fanoušky seriálu rozhodně neuspokojí a lidem neznalým Kanclu už vůbec nic neřekne, tudíž jde o zbytečný film pro nikoho. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Klasické The Office: mix nepríjemne trápnych momentov (vedú "groupies" na hoteli), bohovských gagov (Dont Make Fun of Disableds!!!) a vaty, ktorá to celé spája. Na jednej strane s lepším dramaturgom by to bolo oveľa lepšie, na strane druhej, už by to ale asi nemalo ten špecifický štýl Rickeyho Gervaisa. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Doslova žeru cokoli, co Ricky s prominutím vysere. A trvalo mi přes dva roky, než jsem našel David Brent: Life on the Road k zhlédnutí. Bohužel však musím konstatovat, že jsem byl po zhlédnutí (mírně) zklamán. Nemyslím si, že by Rickymu obecně docházel dech. Spíš mi přijde, že se u Brenta poněkud přepočítal. Jakkoli je to, hlavně v Británii, zcela legendární a geniální postava, tak mu očividně více sedne kancl než pódium. Prostě mi nepřipadalo, že by to celé utáhl sám. Možná ještě tak s boční linkou ve starém kanclu se starými postavami. Tak jako tak bylo fajn ho opět vidět v akci. Jeho retardovaný smích mi chyběl... 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ricky Gervais není můj velký oblíbenec, protože jsem jeho tvorbu nijak moc nesledoval, i když v poslední době se ke mně dostává víc. Musím ale uznat, že má zajímavý smysl pro humor, který mě tady uhranul. Někdy je to hrozně trapné, někdy je to prostě blbé, ale jindy jsou ty vtipy povedené. Měl bych dát "Kanclu" šanci. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

Gervais vysperkoval trapnost do dokonalosti. Miestami som sa sam citil neprijemne :) Vynikajuca praca a bravurne vytvorene situacie, ktore spolu so soundtrackom ladia ako skvele songy Foregone Conclusion Mark II. I found myself again and I started to do what I do best: Entertain. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Keď David Brent (Ricky Gervais) odchádza z kancelárie na turné, zaznie inštrumentálna verzia skladby "Handbags and gladrags", ktorá bola znelkou seriálu The Office (2001), ktorý filmu dejovo predchádza. (tomashrabek)
  • Na konci filmu David Brent (Ricky Gervais) hovorí, že napíše song o tom, čo sa mu stalo, ale štýlom, akým by ho napísala hudobná skupina Coldplay – "pieseň o obyčajných veciach, ktorá sa tvári, že je o vesmíre." Počas záverečných titulkov zaznie song "Electricity", ktorá piesne od Coldplay evidentne paroduje a zaznie v nej i hlas Chrisa Martina speváka a zakladateľa tejto britskej rockovej skupiny. Chris Martin k tomu vraj Rickymu povedal: "Pomôžem ti urobiť si zo mňa srandu!". (tomashrabek)

Reklama

Reklama