Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata: Rok v životě

(seriál)
  • USA Gilmore Girls: A Year in the Life
Trailer 1
USA, 2016, 6 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop, Scott Patterson, Keiko Agena, Matt Czuchry, Sean Gunn, Yanic Truesdale, Sally Struthers, Liz Torres (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nová řada přichází skoro deset let po skončení původní série a sleduje Lorelai, Rory a Emily Gilmore v průběhu čtyř období bohatých na změny. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (113)

Sammya 

všechny recenze uživatele

Přiznám, že nejsem hardcore fanynka, nicméně mě tenhle seriál, hlavně poslední dobou, hodně bavil a přece jen je to svým způsobem už klasika, kult. Na revival jsem čekala jako na trní. Jediné, na čem mi záleželo, aby to bylo tak super jako celý seriál a ne jako poslední řada a aby byla Lorelai s Lukem. A taky jsem chtěla hodně Logana :D Všeho se mi dostalo. Smála jsem se, trpěla jsem, brečela jsem. Není to perfektní, jsou tam hluchá místa (muzikál ugh), ale esence seriálu, humor, řečnění, vztahy matek s dcerami, vztahy obecně, to vše je jak má být. Slavná poslední slova mě zaskočila, nečekala jsem je. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Na tyto 4 díly jsem se podívala jen z toho důvodu, že jsem si přečetla knihu Lauren Graham - Rychleji již mluvit nedokážu. Byla jsem tedy na to zvědavá a šla jsem do toho. Ten seriál je prostě tak umělý :D To je strašné :D :D Jsem ale ráda, že se tam objevilo obrovské množství - snad všech těch postav a ano - byla to sranda, ale už to nebylo ono. Navazuje to na předešlé díly, je to dlouhé, je to tak neskutečně umělé a ten konec? Stane se :D Jen doufám, že už další díly nebudou... ()

Reklama

Mikita 

všechny recenze uživatele

Je tak těžké to nějak hodnotit. Tolik nelogických věcí.... Tolik nesourodý děj.... A ten děsně, děsně dlouhý muzikál ... Ale když to vezmu z druhé strany, ten skvělý vztah matky s dcerou tam byl, nic se neztatilo. A Lorelai a Luke, nádherná souhra, uvěřitelné a nádherné souznění, kde se konečně vše uzavřelo. Co se týče Rory. I když mě to naštvalo a zaskočilo, Rory přeci není taková, zpětně však musím uznat, že tohle je klasika. Docela to i znám. Vzorná studentka, velké plány a jasné cíle. Každý úspěch posiluje sebevědomí v sebe sama, o to víc je drobný neúspěch velkým problémem. Zábrany povolují a neprožitá puberta se objeví kolem třicítky. A výsledek. Ta čtyři slova. A vážně je to tak špatné, po životě ve velkém světě zjistit, že doma, v malém městečku Stars Hollow, je stejně nejlépe? Po prvotním zaskočení a rozmrzení... proč oblíbené postavy dostaly štěk jen 20 vteřin... hlavně Sookie.... to nedávalo smysl, ale hádám, že problém byly finance. Kirk to ale statečně zachraňoval. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Príliš ukecané. A polovica tých dialógov a monológov ma nebavila, akoby to chcelo byť nasilu cool. A príbeh okolo samotnej Rory ma bohužiaľ vôbec nezaujímal. Lenže malo to aj momenty, ktoré vás vrátili do tých starých čias a skvelého Luka. Pre mňa menšie sklamanie. Project 52 Films by Women ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jsem cílovka tohohle přídavku k původnímu seriálu a musím říct, že jsem hodně spokojená. Jak s výsledkem, tak s návraty jednotlivých postav a herců. Nejsem si jistá, do jaké míry tahle série konkuruje všem Hrám o trůny a American horror stories, ale já si myslím, e tak to ani být nemělo. Tahle série GG vznikla čistě pro radost fanoušků a svou funkci plní skvěle. Klidně si to za nějakou dobu pustím zas. Osobní PS: Zas mám po letech dojem, že můj život se ztotožňuje spíš s Rory než Lorelai. ()

Galerie (232)

Zajímavosti (7)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno