Reklama

Reklama

Britannia

(seriál)
  • USA Britannia
Trailer
USA / Velká Británie, (2018–2021), 20 h 9 min (Minutáž: 41–70 min)

Hudba:

Neil Davidge

Hrají:

Ian McDiarmid, Kelly Reilly, David Morrissey, Eleanor Worthington-Cox, Nikolaj Lie Kaas, Julian Rhind-Tutt, Stanley Weber, Zoë Wanamaker, Hugo Speer (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Když Římané napadnou v roce 43 před naším letopočtem Británii, Kerra (Kelly Reillyová), dcera krále Kantiů, a její úhlavní rivalka, královna Antedia (Zoë Wanamakerová), musí zapomenout na své dřívější neshody a čelit útočníkům společně. Římané, v čele s generálem Aulem Plautiem (David Morrissey), jsou odhodláni uspět tam, kde se to Juliovi Caesarovi nepodařilo, a dobýt tuto mýtickou zemi ležící ve vzdáleném koutě Římské říše. Aulus je silný a nezlomný vůdce, ale skrývá hluboké tajemství, které ohrožuje jeho misi. Když se kmeny a Druidové sjednotí v boji proti Římanům, Kerra je nucena obstát v nejdůležitější roli svého života, zatímco stane v čele odporu proti ohromné síle Římské armády. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele salahadin k tomuto seriálu (2)

Britannia (2018) 

Tak jak to říct - cítím ryzí nasrání. Tenhle seriál se mnou neskutečně vydrbal. Jsem ochoten akceptovat to fantasy pojetí, samé kecy o bozích a bláblá-mytologii, v pohodě, ale co mě vytáčí je, že projdu martyriem devíti dílů, abych na konci nedostal ani fň rozuzlení. A na 2. sérii opravdu nemám náladu po té první. Navíc 7. díl bylo čiré utrpení a mít po ruce tvůrce, udělám z nich plešatýho arcidruida. Seriály HBO mi připomínají rýmu - trvají nekonečně dlouho, táhnou se jak sopel, léčba nefunguje, jediný, co pomůže, tak prospat průběh. Scénář psal fakt ultimátní matlal, co má moc rád fekálie - skoro v každém díle se kadilo, což je činnost jistě důležitá, ale dovedu si představit, že v seriálu se bez toho obejdu. Skoro jsem si připadal, že koukám na Kancelář Blaník. Ach bohové, vy, co jste stvořili filmové tvůrce, mohli byste je za mě nakopat do zadnice? Takovou srandu už nechci vidět, alespoň pro příště budu chytřejší a vyhnu se seriálům z dílny HBO. No několik málo kladů by se asi našlo - úžasně zmalovaná Zoe a jakžtakž zajímavá linka s Eleanor. Jinak je to hovadina na čtvrtou. Ztráta času. A abych se dočkal nějaké pointy, mám se mučit soplem a kaděním v dalších 10 dílech? Zapomeňte! Nas***at! ()

Epizoda 7 (2018) (S01E07) odpad!

Co to kua mělo být? Představte si 45 minut tlachání dvou zkárovaných legionářů a bohovi bot, pak jednoho prince s průjmem, co mluví o tom, že kadí jak nezavřenej, a nakonec duo otec-dcera ze sousední chýše. Samozřejmě si nikdo nevšimne svých sousedů. A to je přátelé vše, co nám chtěli tvůrci předložit, a sice ozkoušet, co všechno vydržíme a kolikrát jsme schopni říct za 45 min slova: "Co to kua má bejt?" Já to stihl asi 90x. ()

Související novinky

59. Zlín Film Festival se blíží

59. Zlín Film Festival se blíží

13.05.2019

59. ročník festivalu představí letos na 280 filmových snímků z 51 zemí světa. Hlavní téma bude s ohledem na sté výročí narození cestovatele Miroslava Zikmunda zaměřeno na objevování a poznávání.… (více)

Reklama

Reklama