Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prolog "Poslední večeře" zachycuje posádku v čele s kapitánem (James Franco) a hlavním pilotem (Danny McBride) kolonizační lodě Covenant, jak si vychutnávají poslední jídlo před tím, než se uloží ke kryospánku na jejich cestě za vzdálenou planetou napříč vesmírem k jejich cílové planetě, která je určena pro vybudování lidské kolonie. Daniels (Katherine Waterston) pak pronáší přípitek a doufá v bezpečný let. To ale ještě žádný člen posádky neví, co za nebezpečí na ně na nové planetě čeká. (Geralt z Rivie)

(více)

Recenze (40)

mrGhostly

všechny recenze uživatele

Krom menšího seznámení s posádkou mise Covenant se v Last Supper nedozvídáme nic podstatného, snad až na to, že ve filmu bude opět přehršel mýtických/náboženských odkazů. Dokázal bych si takový prolog představit v rámci promítání na obrazovkách v kině před vstupem do sálu, nebo přímo v sálu, jak to dělají např. některé Dolby Cinema. Pro navození atmosféry by to bylo perfektní... A další dobrý návrh zmíněný v komentářích na youtube - prolog by se mohl promítat i místo trailerů, protože se takhle nic nespoiluje, přitom pro upoutání diváka to stačí... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem z akého dôvodu je tu zaradený tento krátkometrážny ne-horor, no veľmi dúfam v to, že jeho kvalita nebude totožná s "celovečerákom". Úlohou "Alien: Covenant - Prologue: Last Supper" rozhodne nie je navnadiť, akurát tak, oboznámiť diváka so zložením, "doposiaľ živej posádky" ... P.S.: kvôli mne rozhodne nemuseli - 40% ()

Reklama

mitrax odpad!

všechny recenze uživatele

bavil som sa s Ridley Scottom ohladom otazky, ktoru si tu mnohi polozili a sice - co je cielom tohto filmoveho pocinu? Jeho odpoved je prekvapiva, podobne ako Davidovo nevypocitatelne spravanie. Cielom bolo nasrat. Ukazat vam na chvilku novu charizmaticku postavu a potom vykonat jej nevydarenu kremaciu. V uvode filmu. V hybernacnej kapsule. V bonusovej scene, ktora bude v reziserskom zostrihu, je potom navyse cela jedna hodina venovana horuckovej snahe zvysnej posadky Covenantu, opravit ostatnych 2000 hybernacnych kapsul pre kolonistov, aby sa im pocas cesty neprihodilo to iste a na novu planetu ich nepriniesli len ako hromadu popola... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

5minutová scéna z můstku lodi Covenant zachycuje "poslední večeři" (resp. párty) posádky před tím, než se uloží ke kryospánku. Kromě mihnutí se kapitána Jamese Franca dává lepší přehled o tom, kdo je spárovaný s kým, než samotný film. Jinak je celkem o ničem, ne při každém zakuckání hned vyhřezá xenomorf z hrudního koše, že? :-) ()

sochoking

všechny recenze uživatele

Posledná večera vo filme nie je, avšak je pripomenutá v podobe obrazu posádky zoskupenej okolo kapitána , čo silno evokuje Poslednú večeru, ktorú všetci poznáme. Vidno, že Ridley Scott ovplýva humorom :-) P.S Myslím, že je namieste ponechať túto vystrihnutú scénku bez hodnotenia, kedže nejde o krátky film. ()

Zajímavosti (1)

  • Alkohol, který posádka pije, je Jack Daniel´s Old No. 7. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama