Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 2

Recenze (416)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Noví "Power Rangers" jsou zprvu ne úplně tragická super hrdinská teen blbina (***), která se však v poslední třetině změní v cosi, co nelze nazvat jinak než "cringe" (*). Vynechání Zeleného/Bílého strážce bych ještě zvládla, stejně tak bych zvládla absenci ústřední seriálové  znělky, finální bitka připomínající tvorbu studia The Asylum už je ale přeci jen trochu moc. Devadesátkový seriál byl taky cringe (cringe jako prase), ale na rozdíl od tohohle mišmaše se tím od první vteřiny netajil. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Původní seriál z roku 1993 jsem jako malý každou sobotu ráno hltal, avšak tohle s tím má společného vážně pramálo. První polovina filmu je totiž bezduchá teen komedie bez většího smyslu, přičemž zbytek filmu je vyplněn výcvikem a zhruba deset minut před koncem dokonce i interakcí s hlavní zápornou postavou. Přičtěte si k tomuto všemu i praštěný střih, šílenou kameru, herecké výkony na úrovni vyplivnuté žvýkačky a máte zaděláno na digitální a přeplácanou dvouhodinovou nudu. Jediným světlým momentem je tedy v mých očích píseň "Go Go Power Rangers" se záběrem na běžící Rangers. Až na tento atribut je film Power Rangers prázdnou a povrchní podívanou, která kromě pár nostalgických chvilek a občasného slušivého vizuálu nenabídne vůbec nic. „The answer to what is happening to you is here. You five are the Power Rangers.“ ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Upřímně. Ten film by se měl jmenovat Random Rangers. Tolik náhod nevymyslí snad ani televize Nova. Problém je, že film má minimálně ze začátku aspekty, na kterých mohl vystavět solidní blockbuster. Prostředí je neokoukané a záporačka na své poměry vcelku slušně zabíjí (což je u takových filmů vážně výjimkou). Každopádně nikdo nežere, jak se základní pětka náhodně setkává, zázrakem ujíždí autem, padá z útesu, plave přímo k lodi.... Odůvodní to sice krátkou větičkou, že je přivedly mince, ale to je vám tak nějak ukradené. Když už se Rangers dostanou do kostýmu, celá bitva se zvrhne v neuvěřitelnou vizuální "prasárnu". Bayformers jsou proti tomu naprosto labužnickým zážitkem. Prostě je to škoda, že se ten film tak zvrtnul... ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Nostalgie z mládí, nenáviděný seriál, který mě jako z mála bavil svými šílenými monstry, morfováním a dvěma šílenými punkery. Je pravdou, že výrazní hrdinové jsou možná tři a místy trapný dabing ubíjí. Nedá se upřít snaha tvůrců, udělat zápletku alespoň trošku zapadající do původních Strážců Vesmíru a zpracovat tuto látku snesitelně pro odrostlejší fans základnu. Filmová adaptace vůbec nezačíná špatně, začátek utíká svižně, sympatičtí hrdinové, klasická seznamovačka. Po půl hodině přichází pasáž rychlého tréninku a přílišná horlivost dostat příběh k závěru, připomíná velké zoufalství. Dalo se tušit, že zázrak se konat nebude, ale že film selže v akčních scénách, plných hnusných Formelínů a Zordů, které vypadají hůře než ze seriálu, to jsem nečekal. Trikově na nejlepší ligu vůbec nemá, místy jsem chtěl raději přivřít oči. Nakonec rozhodně překvapení pojetí universa, nicméně zklamání, co do akce. Mimo jiné Alfa byla opravdu nesnesitelná.......4/10 ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

samozřejmě, že je to neskutečná ptákovina, ale při troše soudnosti nemohl člověk ani nic jiného očekávat.. s vypnutým mozkem jde vlastně o relativně sympatickou oddychovku, která sice nudí během prostřední pasáže a následně zase příliš nepotěší ne zcela zvládnutým akčním finále, ale po jejímž skončení jsem se stejně přistihl, že bych si z fleku pustil další díl.. nostalgické 3* ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. března 2017 v Los Angeles. (Varan)
  • Ve filmu zazní část původní úvodní znělky (LordArthas)
  • Herec Bryan Cranston ztvárňující roli Zordona si zahrál již v původním seriálu Strážci vesmíru (od roku 1993). V první sérii zde namluvil postavy dvou záporáků, a to Snizarda a Twin Mana. (fifox)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama