Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 14

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 14

Recenze (416)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $85,364,450Tržby Celosvetovo $142,337,903Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Ten seriál som neznášal. A aj preto som čakal ďaleko väčšiu hrôzu. Nakoniec sa to dalo vydržať až do konca. Vizuálna a triková stránka bola dosť dobrá, nebila do očí ako u iných podobných produkcii. Skôr mi vadilo to nevýrazné obsadenie, hlavne čo sa tých junákov týka, ktorý tam boli ako kol na oko bez kúska charizmy. /40%/ ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Rád jsme zavzpomínal na časy, kdy moje generace ulítavala na kultovním brakovém seriálu. Nové fanoušky film nezíská, ale jako spouštěč nostalgie to bohatě stačí. Navíc raději sleduji chybující a o sobě pochybující teenagery než neporazitelné lidské zbraně hromadného ničení. Když zazněla legendární znělka, tak mě zamrazilo jako dlouho ne a to měl ještě přijít na řadu Megazord. Go Go Power Rangers! ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na Strážce vesmíru jsem koukal jako malý prcek. Pak znova jako velký prcek na střední škole. Určitě tenhle fenomén patří k věcem, co by (dnes už odrostlé) děti měli znát. Aspoň ty, co se narodili v letech devadesát. Původně jsem chtěl film vynechat, protože z toho sálá možnost oživit jednu značku čistě pro marketingové účely. Dnešní teenagery bude těžko zajímat, jak si to šestice barevných Strážců bude rozdávat s „morfelíny“ a za pomocí „zordů“ budou dostávat na budku od přerostlého ještěra, kudlanky a nebo želvy. Přesto jsem měl radost, když jsem si to v jeden večer pustil. Nadšení, ale postupně opadalo. Jasně, je tu Alpha 5, Rita, Jason a samotný Zordon. Přesto se většinu času film věnuje nudným podzápletkám teenagerům. Film je zbytečně dlouhý a postavy nikam nerostou. Tak jak je poznáme na začátku, tak je vlastně i na konci opustíme. Divákovi je naprosto jedno, co se s postavami stane. Poslední půl hodinu se konečně morfuje a film se dostává do akce. Což z dvouhodinové stopáže je opravdu ukrutně málo. Celý děj je nezáživný a diváka nudí. Nebýt šestisekundového záběru, ve kterém začne hrát známá melodie, tak by se mi asi ani ta poslední půl hodina nelíbila. Efekty jsou už praktický standart u áčkového filmu a humor nepřekvapil. Většinu času vyzní spoustu hlášek do ztracena. Od filmu jsem nečekal zhola nic, a vlastně jsem se ani ničeho nedočkal. Herci jsou vcelku sympatičtí, ale jejich charaktery černobílé. Akce je slušná, ale je jí proklatě málo. Děj nudný a teenagerský přeplácaný. A to, že tvůrci vynechají mého oblíbeného Strážce, to je vážně bod dolů. Scéna s Tommym v titulkách to nespraví. (40 %) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Strašlivá kravina, v tomto ohledu se filmu podařilo takřka dokonale napodobit nablblý seriál, se kterým jsem měl tu smůlu se kdysi potkat v televizi. Samozřejmě jsem od návratu Strážců vesmíru nečekal nic extra sofistikovaného, ale myslel jsem si, že se alespoň pobavím. No, to jsem se spletl. Líbila se mi asi jen hudba Briana Tylera. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Ujasníme si základní body: 1) Nikdy jsem neviděl ani jednu epizodu ze seriálu Power Rangers 2) Kdykoliv kdy jsem viděl Power Rangers na batohu nebo na penálu spolužáka říkal jsem si: Co to sakra je? 3) Různé ukázky mi zaručují, že nikdy neuvidím celou epizodu seriálu a už vůbec ne filmy 4) Od začátku jsem filmu vyloženě děsil a dokonce jsem uvažoval jestli na něj chci jít 5) Od začátku to na mně působilo jako jasné plýtvání časem a penězi, u kterých těch plánů na 6 dalších filmů nevěřím A i přesto, nový pokus o aktualizaci strážců vesmíru funguje celkem dobře. Hlavních hrdinů je pět a o každém z nich můžete něco říct. Jeden si zničil kariéru, druhá použila kyberšikanu, třetí je autista, čtvrtý se musí starat o svojí nemocnou matku a pátá je zase uzavřená a bojující se svojí sexualitou (I když toto ve filmu není tak vidět). Každá hlavní postava má duši a i přesto, že žádný z hlavních pěti herců není mega talentovaný herec neuvěřitelně ve filmu funguje. První půlka je neuvěřitelně zábavná a originální už proto, že se opravdu soustředí na život pěti mladých teenagerů (Zkus to v červenci překonat Spider-Mane!) a po padesáti minutách dojde na výcvik který je zábavným způsobem živý a zábavný. V druhé půlce ale dojde na hodně věcí a poté i na závěrečnou akční scénu: A ta scéna je neuvěřitelně přeplácaná, neuvěřitelně špatně se v ní orientuje a asi po pěti minutách vám začne být všechno jedno včetně toho kdo se dožije závěru filmu. A je to neuvěřitelná škoda protože první půlka vybudila očekávání na maximum. Co se týče záporačky Rity Repulsy..... Filmařům se podařilo udělat Elizabeth Banks neuvěřitelně hnusnou (I když to už se svým způsobem povedlo v Hunger Games) a celý film jí přejete smrt. Klady jsou ale dvě postavy mentorů: Zordon s tváří Bryana Cranstona a robůtek Alpha-5 (V originále Bill Hader, v českém překladu dostačující Pavel Tesař) Power Rangers jsou celkem slušnou prací ale po konci si rozhodně neřeknete: Dejte nám hned těch dalších 6 filmů. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Škola, do které Power Rangers chodí, je úplně stejná jako ta, do které chodil i Clark Kent (Tom Welling) v seriálu Smallville (od r. 2001). Jedná se o Templeton Secondary School ve Vancouveru. (krtek6)
  • Natáčet se mělo původně začít v lednu 2016, ale bylo posunuto na 29. února ve Vancouveru. 28. května 2016 bylo natáčení dokončeno. V říjnu 2016 se některé scény dotáčeli. [Zdroj: Wikipedia.cz] (BMW12)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama