Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 14

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 14

Recenze (416)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $85,364,450Tržby Celosvetovo $142,337,903Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Ten seriál som neznášal. A aj preto som čakal ďaleko väčšiu hrôzu. Nakoniec sa to dalo vydržať až do konca. Vizuálna a triková stránka bola dosť dobrá, nebila do očí ako u iných podobných produkcii. Skôr mi vadilo to nevýrazné obsadenie, hlavne čo sa tých junákov týka, ktorý tam boli ako kol na oko bez kúska charizmy. /40%/ ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Solidní teenagerská pohádka o důležitosti sociální interakce, která chce být zlatou střední cestou mezi 13 Reasons Why a Transformers, jenže jí k tomu chybí knižní předloha na jedné, a prachy na triky na druhé straně. Vznikl tak jakýsi nekoherentní hybrid plný špatných (ale kupodivu i dobrých!) scének ze života pomatených středoškoláků s velikou zodpovědností, kteří hledají záchranné existenciální lano mimo zažitou realitu. Wow. Je až s podivem, kolik přesahu se do pitomého béčkového výplachu podařilo narvat. Bavil jsem se stejně často, jako nevěřícně kroutil hlavou. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

No tak tohle asi nemá cenu nějak rozebírat, ne? Power Rangers: Legendy odpadu. Genderově dokonalá banda flákačů v čele se zmalovaným Elvisem hodinu deset kydá hnůj, aby si to pak v pěti minutách rozdali s Banksovou a já mohl konečně odejít. Kdo má rád morfování, ať si radši stáhne nějakej program ze slunečnice. P.S.: Kdo myslíte, že na to chodí, že jste museli i tohle nadabovat? ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Nostalgie z mládí, nenáviděný seriál, který mě jako z mála bavil svými šílenými monstry, morfováním a dvěma šílenými punkery. Je pravdou, že výrazní hrdinové jsou možná tři a místy trapný dabing ubíjí. Nedá se upřít snaha tvůrců, udělat zápletku alespoň trošku zapadající do původních Strážců Vesmíru a zpracovat tuto látku snesitelně pro odrostlejší fans základnu. Filmová adaptace vůbec nezačíná špatně, začátek utíká svižně, sympatičtí hrdinové, klasická seznamovačka. Po půl hodině přichází pasáž rychlého tréninku a přílišná horlivost dostat příběh k závěru, připomíná velké zoufalství. Dalo se tušit, že zázrak se konat nebude, ale že film selže v akčních scénách, plných hnusných Formelínů a Zordů, které vypadají hůře než ze seriálu, to jsem nečekal. Trikově na nejlepší ligu vůbec nemá, místy jsem chtěl raději přivřít oči. Nakonec rozhodně překvapení pojetí universa, nicméně zklamání, co do akce. Mimo jiné Alfa byla opravdu nesnesitelná.......4/10 ()

juta 

všechny recenze uživatele

Kdysy jsem nějaké díly se Strážci vesmíru viděl a řeknu vám, že nešlo o příliš propracovaný seriál ve všech směrech. Tudíž jsem byl mile překvapen filmovým zpracováním, které nenechalo nic náhodě a někdo se opravdu snažil, aby to aspoň trochu za něco stálo a vyplatilo se. Koukatelný to je, chvílema i zajimavý a zpracování je také dobré. Lepší průměr. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Škola, do které Power Rangers chodí, je úplně stejná jako ta, do které chodil i Clark Kent (Tom Welling) v seriálu Smallville (od r. 2001). Jedná se o Templeton Secondary School ve Vancouveru. (krtek6)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • Natáčet se mělo původně začít v lednu 2016, ale bylo posunuto na 29. února ve Vancouveru. 28. května 2016 bylo natáčení dokončeno. V říjnu 2016 se některé scény dotáčeli. [Zdroj: Wikipedia.cz] (BMW12)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama