Reklama

Reklama

The Joe Rogan Experience

(pořad)
  • USA JRE
Talk-show
USA, 2009, 1775x180 min

Tvůrci:

Joe Rogan

Účinkují:

Joe Rogan (moderátor), Bill Burr, Tom Segura, Graham Hancock, Les Stroud, Steven M. Greer, Louis Theroux, Action Bronson, Bobcat Goldthwait (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Joe Rogan vede dlouhé rozhovory s přáteli a hosty, které zahrnují komiky, herce, hudebníky, instruktory a komentátory MMA, autory a umělce. (ČSFD)

Recenze (11)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Joe "that's crazy man, have you ever done DMT?" Rogan - který je notoricky znám jako moderátor kultovní show o degustaci býčích varlat, Faktor Strachu, komentátor UFC, neschopnej stand-up komik, propagátor ju-jitsu, politický centrista, a v neposlední řadě psychedelický kulinář - má ve vydělávání kopy chechtáků a multimilionových kontraktů ženiální taktiku: napumpovat do sebe THC, pozvat si random hosta, a pak s ním 3 neuvěřitelný hodiny kecat prakticky o jakýkoliv existující i neexistující píčovině, která mu vypadne z huby. ()

Sunwheel 

všechny recenze uživatele

Súčasnú vedúcu pozíciu na poli podcastov si najlepší MMA komentátor súčasnosti Joe Rogan zaslúžil oprávnene. Neuveriteľne pestrý výber hostí, kde sa nebojí ničoho a nikoho. Ani straty časti mainstreamovej základne. Slušne vyberané a trefné otázky a sem tam aj úprimný humor vyplývajúci zo situácie. Z mnohých podcastov sa človek dosť dozvie a žiadneho gýča z otázok sa nedočká. ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Zhulený Amíci si povídají o tom, jak to chodí ve světě. A my máme možnost dozvědět se o Americe trochu víc. 3-hodinové podcasty, ve kterých slovo interview dostává zcela nový rozměr. Z toho, co jsem zatím slyšel, většina surfuje na mainstreamově soft-konspirační vlně. Samotného mě k vysílání přivedl Graham Hancock a Randall Carlson a hodin s nimi strávených určitě nelituju. I ze zdánlivého žvanění o ničem se díky velkorysému formátu může vyklubat zajímavé téma či vhled. Díky Joeovi jsem téměř přestal sledovat konfrontace a rozhovory pod 20 min, protože se z nich prakticky nic nedozvím. A tou první poznámkou nechci nijak snižovat inteligenci a pohotovost moderátora či výběr hostů. Být schopen na konci tříhodinového rozhovoru o kvantové fyzice stále klást smysluplné otázky = respect. UPDATE 2021: Kdo tušil, že podcast na Spotify se stane jedním z posledních ostrůvků svobodného slova, svobodné diskuze, přístupu k informacím a pocitu nějaké normality. ()

cimrman2. 

všechny recenze uživatele

This is wild and awesome! Chcete vidět nejznámější scénu v historii podcastů kde Elon Musk kouří trávu? Máte možnost! Joe Rogan je skvělý moderátor, který zve do svého podcastu širokou škálu hostů, mluví se tady o všem. Dozvíme se více o osobnostech, které opravdu mění svět! Tohle nám české podcasty nikdy nenabídnou. Jo a taky je to dobrý zdroj učení/poslouchání angličtiny. Zhlédnuté epizody #1609 Elon Musk 3/5 - mluvil o fascinujících věcech ale za celou dobu se nám více neotevřel #1675 Quentin Tarantino 5/5 - skvělý režisér sympatický člověk a ještě lepší rozhovor #1109 Matthew Walker 5/5 - mindblowing povídání o spánku #728 Ceara Lynch 4/5 - lidé si vydělávají různými šílenými způsoby tohle je jeden z nich který si stojí za to poslechnout #1309 Naval Ravikant 6/5 - jedno z těch povídání u kterých cítíte že vám může změnit život Jordan Peterson #1070 2/5 pár dobrých myšlenek jinak nic moc ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený diskuzní pořad, se kterým jsem strávil velikánský množství hodin. Joe je super a ač se na první pohled nezdá, má dost inteligence, empatie a velmi slušný rozhled. Ale hlavní devizou je výborný a pestrý výběr hostů, kde si opravdu každý najde to zajímavé. Ať žije svoboda slova a volná diskuze. 2022: Haha, časy se mění - "Joe Rogan has completely disrupted the legacy media." (x) ()

Zajímavosti (1)

  • Rogan popsal epizodu 958 (S08E66) jako svoji oblíbenou. Byla to druhá, kterou udělal s kanadským klinickým psychologem Jordanem B. Petersonem. (ČSFD)

Reklama

Reklama