Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (205)

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem si tenhle film s velkým nadhledem a udělala dobře. Prostě čekáš tu #girlpower jízdu a vlastně ji i dostaneš. I když je plná klišé a chvílemi se můžeš chytat za hlavu. Ale odpouštím to. A možná i právě díky místním modrým barvám to nadhodnocuji, protože tak hrozný to fakt není. Kristen Stewart si tu jede naprostý bomby a lepší jsem ji ještě neviděla. Sam Claflin hraje strašně komickou roli, která se může zdát na hranici, ale užívá si to. Návaznost a předešlé díly potěší. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Andílci ve složení Diaz/Liu/Barrymore nebyli žádnou náročnou podívanou, ale jednalo se o jedny z nejoblíbenějších hereček té doby, které mezi sebou měly velice dobrou chemii. A to je něco, co tyto nové tváře postrádají. Kromě toho se scénář bere zbytečně vážně a snaží se sem narvat hned několik kompletních zvratů. Úplný konec ve formě výcviku Andílků pak zabil veškeré drobné klady, které se daly filmu přiznat. Ani jako kulisu neberu. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Strašne to nefunguje. Zaslúžený prepadák. Už dávno som nevidel takú slabú akciu, ktorú nezachráni ani kôň a to už je vážne čo povedať, lebo nepísaným pravidlom je, že kôň (alebo prepad automobilovej kolóny) automaticky vylepšuje akčnú scénu. Tu nie. Tu je to márne. Tu je márne všetko. Neviem, či bol horší príšerný scenár (to mysleli vážne s tým „šokujúcim“ odhalením záporáka?) alebo podpriemerná chémia medzi hercami. Počas finálneho zostrihu zjavne nebolo všetko v poriadku. Mnohé momenty bijú do očí (chlap nabodnutý uprostred párty a okolo neho normálne stoja hostia a bavia sa?). Pritom Elizabeth Banks (ako Bosley!), Ella Balinska a hlavne Kristen Stewart (prekvapivo, ale funkčne ako srdce tímu) vôbec nie sú zlé; len im to spolu proste neladí, snažia sa tváriť, že ich natáčanie nesmierne bavilo, ale mal som problém uveriť im to. Zvláštne je, že kým ženský kasting sa relatívne vydaril, mužský je fakt biedny; z Jonathana Tuckera, Djimona Hounsoua alebo Patricka Stewarta (ktorý mal na konci predviesť akčnú scénu, ale nakoniec to vyzerá presne tak, ako to je: ako keď 79-ročný anglický divadelný herec urobí tri trošku rýchlejšie pohyby rukou a strihač to „diabolsky“ zostrihá do pseudoakčnej scény). Občas to má záchvevy niečoho, čo za istých okolností mohla byť dobrá zábava (tanec), dané okolnosti sa však bohužiaľ nedostavili. A o „nahradení“ Billa Murray na fotkách fakt neviem, čo si mám myslieť. Produkcia: Drew Barrymore! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nepřestává mě překvapovat, že nějaký filmy můžete fakt zremakovat třeba desetkrát, a pokaždý se najde někdo, kdo to zbaští i s navijákem (tak jasně, dokud se budou objevovat noví, mladí filmoví fanoušci 😉). Jinak ale nejsou Andílci, narození v roce 2019, žádným megahrozným filmem, to vůbec. Pořád se tu něco děje, na baby a jejich paruky a kostýmky je celou dobu radost pohledět, no a ani fanoušci M:I a bondovek asi úplně naštvaní nebudou. Hodně skřípe akce (hlavně střih v bojových scénách), debilní scénář plný nechtěně trapných scén (borka se namaluje a udělá si nový vlasy v zamčeném pokoji svého věznitele během čekání na osvobození, wtf), a hloupoučký postavy (chlapi to od režisérky fakt schytali). Ale jak říkám, vlastně jsem se zabavil a uteklo to jedna dvě, nevidím žádnej sešup oproti jiným béčkovým akcím z podobného ranku. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nepatrím medzi fanúšikov obdobných akčných filmov, ale tých predchádzajúcich anjelikov (Cameron, Drew a Lucy) som mal celkom rád, tak som bol zvedavý, čo nám ukáže nová generácia Charlie's Angels. Nečakal som, že by to tromflo predchádzajúcu edíciu, ale že to bude až taká bieda, to som nemilo prekvapený. Odhliadnuc od pomerne trápneho scenára, dalo sa na to pozerať, ale globálne to bola príliš veľká snaha o vyrovnanie sa spomínaným "starým" anjelikom. A bohužiaľ, neúspešná. Nebol to úplný odpad, ale od dobrého alebo aspoň priemerného, to malo tiež dosť ďaleko. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Závěrečné scény, odehrávající se na večírku u příležitosti oslavy uvedení Calisto na trh, byly natáčeny na německém zámku Moritzburg, kde se natáčely i slavné Tři oříšky pro Popelku (1973). (Andrew94)
  • Natáčelo se v Německu, konkrétně v Hamburku a Berlíně, a také v Turecku v Istanbulu. (ČSFD)
  • 13. září 2019, tedy přibližně dva měsíce před premiérou v USA, byla zveřejněna titulní píseň „Don't Call Me Angel“, kterou nazpívaly a částečně i složily Ariana Grande, Miley Cyrus a Lana Del Rey. (Stanislaus)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama