Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (205)

Lima 

všechny recenze uživatele

Babinec si hraje na bondovku, ve stylu Vogue magazínu a podobných srágor. Úplně vidím tu zoufalost zaměstanců specializované firmy na výrobu trailerů, jak naložit s tímhle materiálem, protože tady nic není, žádný pro oko chytlavý moment, o kterém by se s chutí referovalo známým. Úplná zbytečnost, to už je skoro lepší koukat na noční záznamy z Poslanecké sněmovny. Tam vám aspoň zvedne tepovou frekvenci Babiš při jeho samožerských kecech o tom, jak maká 18 hodin denně, ale tady, tady se 2 hodiny pronudíte až ke spásnému konci. Patricka Stewarta mi bylo za to zdejší tajdrdlíkování regulérně líto. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Pokud si dobře vzpomínám, tak andílci z roků 00 a 03 se tak vážně nebraly. Tady holky si hrají na MI, a kdo ví co ještě, ale s tím rozdílem, že to nefunguje. Žádná sympatická postava, humor, převážně od Kristen, nefunguje, a akce s příběhem - nic zajímavého a převratného. Celkem jsem zklamaný. Původní andílky nemám nějak zvlášť v oblibě, ale dalo se na to s nadsázkou koukat. A hlavně tamty herečky byly sympatické a vtipné. Zde ani s velkou mírou nadsázky to nejde. Hrůza. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pocitovo najslabšie z troch posledných filmov. Obsadenie síce fajn, dokonca aj Tvajlajťáčka ukázala, že má mimické svaly, ale naivné až to bolí. Keby to bola vyslovene paródia, tak to beriem, ale ono to paródia byť zrejme nemala. Čo potešilo, tak úloha pre Jonathana Tuckera, ktorý si strihnul pekného tvrdého hajzlíka. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Andílci ve složení Diaz/Liu/Barrymore nebyli žádnou náročnou podívanou, ale jednalo se o jedny z nejoblíbenějších hereček té doby, které mezi sebou měly velice dobrou chemii. A to je něco, co tyto nové tváře postrádají. Kromě toho se scénář bere zbytečně vážně a snaží se sem narvat hned několik kompletních zvratů. Úplný konec ve formě výcviku Andílků pak zabil veškeré drobné klady, které se daly filmu přiznat. Ani jako kulisu neberu. ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který má jediný úkol, vyvolat nenávist a dávící reflex. Elizabeth Banks by se měla držet co nejdál od akčních filmů i od filmů, které mají sloužit jako nějaký druh pocty ... ať už žánru, nebo nějaké zažité série. Akční ani dobrodružné tohle dvouhodinové hovno opravdu není. Je to jen velmi agresivní feminazi agitka, která vás všechny má naučit, že bílí heterosexuální muži jsou všichni do jednoho toxické, sexistické, tupé hovada ... a že všechny ženy jsou silné a dělají jen to co chtějí a umí úplně všechno na světě (třeba jezdit na kole) lépe než muži. Člověk má dobrý pocit u srdce, že tahle nudná dvouhodinová rutinní zívačka prodělala i kalhoty ... alespoň v něčem je svět ještě v pořádku. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Německu, konkrétně v Hamburku a Berlíně, a také v Turecku v Istanbulu. (ČSFD)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama