Reklama

Reklama

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace (Mackenzie Davis), vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází tyto tři cestu k T-800 (Arnold Schwarzenegger) ze Sářiny minulosti, který se zdá být jejich poslední nadějí. (Cinemart)

(více)

Diskuze

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

skipercak

Máš vcelku pravdu,ale podle mě to bude horší jak Genisys,protože tam kdyby blbci neprozradili v traileru hlavní překvapení filmu tak by to bylo lepší a za druhé tam to táhnul hlavně Arnold,kdežto zde bude zřejmě hodně na vedlejší koleji.Jestli tenhle trailer měl přilákat a nabudit fanoušky......hm

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Trailer poměrně skvělý... Mě spíš zajímá, jak tento snímek bude zakomponován do onoho 'oficiálního univerza', a jaký význam zde bude mít Arnie a spol.

na příspěvěk reagoval DEXTER099

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Je to přesně to co jsem čekal,že se každej mužu posrat z toho,že se vrací Cameron i když jen jako producent a hned by to mělo být dobrý.Vypadá to zatím na pravý opak a jestli tam bude Arnold fakt mít pomalu jen cameo a hrát ještě člověka tak ho tam rovnou nemuseli obsazovat.Když si vzpomenu jak lidi nadávali na obsazení v Genisys...tak tohle....no třeba se pletu a bude to dobrý,ale vůbec mě to nenalákalo spíš naopak

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Tiez ma to moc nenamotivovalo. Stylovo  to pripomina najviac prave ten zavrhovany Genysis. No neviem. Este je priskoro nieco tvrdit, ale ja vetrím druhy Genysis. Nic moc no.

na příspěvěk reagoval DEXTER099

thornhill

thornhill (hodnocení, recenze)

podla traileru my to zatial nepripadá lepšie ako "3,4,5" aby to nakoniec nebolo jedno že sa to rovno napája na judgment day

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

lol :D to vypada jak nasrano :( uvidime no..ale zatim bolest

Uživatel TheSlezy smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

o Genisys si říkejte co chcete, ale ten film měl nápady, cool momenty, zkoušel nový věci. Tady.......se i já velký milovník Terminátorů, trošičku bojím. Ale uvidí se, nebudu soudit. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

takže mírné obavy, aby z toho nebyla další Alita, bez jakékoliv inovace a nápadu. A že Arnold bude hrát člověka, to mi nějak nevadí. 

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Tak za mě zatím hodně špatný,jediný co je dobrý a to se vědělo bude Sára.Arnold tam je dvě vteřiny a Luna a Davis jsou hrozně nesympatičtí.Zlatej Genisys.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

mě se na tom asi nejvíc libí to, že tam kde skončila dvojka, tam tohle bude pokračovat a je tam tedy silně cítit jednička a dvojka, bitka v továrně, ta úvodní honička a další menší odkazy. Takže rozbor traileru aaa největší oba tak tedy je, aby to prostě nebyla jednička a dvojka. Jo odkazy na předešlé díly fajn, to beru, ale aby to fungovalo samostatně, aby to nebyl film poskládaný z jedničky a dvojky. Něco jako Alita. 

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Zatím je to jen první trailer. Navíc to vypadá, že tu bude hrát Arnie vedlejší roli... no snad aspon ta Hamilton bude za to stát...

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel DjPeter smazal svůj příspěvek.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Nejlepší na tom všem je, že trailer zveřejnil na redditu sám Arnold a dokonce zaregoval na obavu jednoho uživatele, zda je v pořádku po tom útoku toho dementa v Jižní Africe.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

No, moc mě to teda nenalákalo. Nic neprozradili, to je asi plus, ale problém je, že vše působí tak nějak mdle.

sus

sus (hodnocení, recenze)

Hekman

Je tam psano v 6:00 AM PT, to PT znamená Pacific Time, tzn že u nás +9 a to je cca 15:00 :D

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Mam obavu,že to nebude dobrý.Jsem velký fanda Arnolda a zde mam tušení,že bude málo využit ,respektive bude hrát člověka a ne robota a to bude snad ještě horší.Kvůli němu se mě líbil i Genisys a tady nevím nevím.Navíc ty herci jsou snad kromě Lindy samozřejmě víc nesympatičtí než v genisys.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Linda řekla, že v jednoduchosti je síla.. Moc postav/herců tam prý nebude.. Bude to jednoduchý příběh něco jak v T1, tvrdila Linda.. Tak uvidime..

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Mam dotaz. Uz tu nekdo videl Yoshitsune na zivo ? Mluvil s nim nekdo nekdy ? Ten typek je vsude. Kdykoliv prijdu na CSFD, tak je tady, vsude pise a tak ... Mam podezreni, ze je to Skynet !

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

No Arnold si prdeli v USA, takze citam 6AM na vychodnim pobrezi - + 6 hodin - kolem 12 hod v CR.

na příspěvěk reagoval sus

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Reklama

Reklama