Reklama

Reklama

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace (Mackenzie Davis), vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází tyto tři cestu k T-800 (Arnold Schwarzenegger) ze Sářiny minulosti, který se zdá být jejich poslední nadějí. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

CO SI TO ŘEKL, CO SI TO ŘEKL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  TY OVEČKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZNÍČÍM TĚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Cameronovy akční scény a vizuál působil na akční scifi reálnějším dojmem a nebyly tak do očí bijící.. Tady to vypadá (což vyloženě nesnáším) na šílený blockbuster ve kterem neplatí fyzika.. To zase budou padat letadla stremhlav dolů a na poslední chvíli se podaří pred zřícením vsechny hrdiny zachránit.. Tyhle přehnané scény si mohli odpustit.. Stacily jednoduché scény a hlavně dobrý děj, ktery zaujme.. 

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

ne použili věci z jedničky a z dvojky, ale po té co se vydali do budoucnosti a naháněl je psycho Connor, to stálo na vlastních nohou. Já vim že to nemáš rád, ale Genisys bylo kreativní v tomhle ohledu. Možná tam měli až moc cool věcí a ty tam prostě chtěli narvat, až to přeplnili. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No ja neviem. Genisys doslovne kopirovalo jednotku a dvojku, aby ju potom splachlo do zachoda s obrovskou tonou srackoidnych twistov.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

kosacOne

kosacOne (hodnocení, recenze)

Trailer nic moc.. stále doufám. Nicméně zase se asi bude cestovat časem :(

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

nepačí, protože v tom vidím jedničku a dvojku. Genisys mělo super nápady, cool momenty a zkoušelo něco nového a neotřelého. Tohle zatím působí jako kopírák bez nápadu. 

na příspěvěk reagoval Lacike

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

hele Genisys sem bránil a i dnes si myslím, že ten film je dobrej, ale tady, tady ti musím dát za pravdu. Protože pokuď to bude poskládané z cool scén z jedničky a dvojky, tak to mě nasere. 

na příspěvěk reagoval Lacike

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

CGI tedy hrozné, to už Genisys měl tedy lepší... jinak mě to stejně jako ostatní vůbec nezaujalo ten teaser trailer. Ani ne, že nic neprozradil, ale byl prostě takový fakt mdlý no. Ale stejně jako ostatní to nechci hned zatracovat podle teaser traileru.

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Začínám se bát, aby to nebylo přehnaný akčními scénami typu série Rychle a zběsile

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Reklama

Reklama