Reklama

Reklama

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace (Mackenzie Davis), vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází tyto tři cestu k T-800 (Arnold Schwarzenegger) ze Sářiny minulosti, který se zdá být jejich poslední nadějí. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Vyzera to na rovnaky digibordel s lacnym CGI ako Genisys, ale vzhladom na to, ze väcsinu traileru tvoria zabery s jednej akcnej sceny, tak to pôsobi ovela komornejsie. Scena s tymi dvoma lietadlami je uz totalny WTF. Nevyzera to, ze by si Arnieho nejak setrili do dalsich trailerov, ale asi tu fakt nebude mat velky priestor. Vyzera to ako zamenitelne sucasne sci-fi a postavy tam predvadzaju sialenejsie veci ako komixovi hrdinovia. Zatial v tom nevidim nic co by ma zaujalo. Zlaty Salvation, ktory ako posledny vsadil na hmatatelnu akciu s mnozstvom realnych vybuchov a nahanaciek a mne sa pacil aj pribeh.

na příspěvěk reagoval DEXTER099, Yoshitsune

Příspěvek byl smazán administrátorem.

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

janes.

Mě ten film dával logiku a nesmí se zapomenout,že to bylo plánovaný jako trilogie a mělo do sebe vše zapadat postupně,hold to nevyšlo a to si myslím,že tento nový díl nevydělá ani to co Genisys.

janes.

janes. (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Po dvojke ma kazdy terminator nieco do seba,a kazdeho si stale pozrem ked je v telke,ale v genisys sa mi nepacilo ze nevysvetlili tu zmenu s povodnou jednotkou,a ani nedavalo logiku ze Kyle so Sarou skocili do buducnosti bez toho aby zamiesali na Johna,a ten tam aj tak bol

na příspěvěk reagoval DEXTER099

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Dá se ty filmy brát nějak jakože jdou příběhově za sebou?

na příspěvěk reagoval mm13

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

béééé béééé sem ovečka.......počkat vlastně ne, nebo jo ? Počkat..........počkat, já vim co sem, ale jiní rozhodí za mně co jsem, tak co tedy jsem ? 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Za prvé nejsem stádo.

Za druhé Genisys se mi líbilo.

Za třetí o Genisys sem tady zmínil, v kladném duchu 23.5.2019  15:28 hned kousek od tebe.

A za čtvrté, klidně pokračuj. 

na příspěvěk reagoval DEXTER099, DEXTER099

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

:-) Hlavně,že každej jako stádo řekne,že genisys je blbel.Nemám nic proti tomu když se to někomu nelíbilo ,ale kolikrát mam pocit z mého okolí,že když přijde na to řeč tak každý-No Genisys je blbej a když se ptáš proč atd tak protože to psali tam a tam..a tohle,že bude určitě dobrej díl,páč se vrací Cameron...Bože ,fakt jak stádo.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, janes.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Tieto témy osemdesiatych/deväťdesiatych rokov by už radšej mali nechať tak, už sa na to fakt nedá pozerať. Zase film, ktorý vyzerá ako tisícpäťsto ďalších za posledné roky, žiadna vlastná tvár, len sterilný pásový výrobok. Až tak debilné ako Genisys to asi nebude, to snáď ani už nie je v ľudských silách, ale vyzerá to hrozne nudne. Cameron/Necameron, Schwarzenegger/ Neschwarzenegger to už tu nemá žiadnu váhu. 

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Trailer zajímavý, hudba dobrá, Arnold vypadá slušně (pokud je pravda ta informace v zajímavostech, tak díky debile za spoiler) Linda už si zřejmě zažila svoje a jsem celkově zvědavý kde je synek a proč tam jsou 2 holky z nich jedna bude nějaký prapodivný mutant robota a člověka (?)

Rozumím li tomu dobře, tak se vyhejbáme časovému kličkování a jedeme dál v nastaveném světě 1 a 2 ? Trojka přece nebyla nijak zásadně mimo děj. To až ty prasovce potom tomu dávaly na prdel.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

No já zatím moc nevím co si o tom myslet. Lindě to každopádně padne, ale už z obrázků tady, jsem si říkal, co je to za nesympatický košťata s ní. Pokud bude Arnold člověk, tak s tím problém nemám, protože při vší úctě k němu na Terminátora už nemá. Jinak pokud je pravda že příběh bude víc přímočarý a akční tak to beru, protože Genysis byl nesmyslně překombinovaný a prakticky všechno postavil na hlavu. Takže pocity mám trochu neurčitý. jasno mám jenom v tom, že to není ten Terminátor jak jsme ho znali, ale to už holt ani nikdy už nebude...

Uživatel vin55 smazal svůj příspěvek.

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

No vidíš a mne ten Jai konečne sadol, na to že obvykle je dosť nevýrazný. Tu ma ta Davis moc nezaujala, no uvidíme, čo prinesie film.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Shakers

To zase ne, Mackenzie tu roli budu věřit určitě víc než jsem věřil Sáře od Emilie.. a o Jaie raději nebudu vzpomínat vůbec. Nechápu jak ten herec dostává role.

Mackenzie byla skvělá v té malé roli v BR2049, tak snad to zvládne i tady, fyzicky na to každopádně má.

na příspěvěk reagoval Shakers

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Zatiaľ bieda, vyzerá to ako ďalšia typická naháňačka, na druhu stranu veľa s toho neprezradili (som zvedavý čo Conor), dúfam, že novy terminator ma ešte nejaké esa v rukáve. Najviac sa bojím hereckého obsadenia, ta Davis je fakt celkom slabo vyzerajúca hrdinka, to už aj ten Jai a Emilia v Genisys vyzerali lepšie. Každopádne som zvedavý, či tam je to Jimove meno len na okrasu, alebo sa skutočne bude jednať a celkom prekvapivý dobrý film.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Camerona zbožňujem, ale bohužial len za jeho prácu v 80s a 90s. Vtedy bol do filmov zažratý. Teraz je iný. Pre mňa je fakt že Cameron stoji ako producent za Dark Fate úplne nepodstatný. Jeho meno by ma zaujímalo len keby to režíroval.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Z trailerom na Genysis som bol viac spokojny. Hmmm. Tak mna môže Dark Fate už len prekvapiť. Trochu som sa spoliehal na to že Linda by neišla do kraviny, kedže odmietla hrať v 3jke lebo jej to pripadalo slabé. No ale na druhej strane, človek bez prachov tiež veľa vody nenamúti a Linda je tiež len človek. Hmmm. Tak uvidíme no. Snáď to prekvapí a bude to ok. Aj keď silno o tom pochybujem. U mňa zatial najslabší Terminátorský trailer.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

skipercak

Takže říkáš, že vlastně Cameron fanouškům zase lže.. že ho to fakt nezajímá a že nemá význam ani to, že z kánonu oficiálně odstranili ty filmy po dvojce.

Hm, to od něho fakt není hezké.

na příspěvěk reagoval skipercak

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Vyzerá to ako ďalší bezduchý produkt, ktorý ťaží z názvu. To že je za tým zčasti aj Cameronove meno je už bohužial jedno.  On ma už Terminátora v hlave dávno ukončeného. Pre dobré pokračovanie Terminátora je potrebný nejaký zarytý fanúšik. Niečo ako keď Bloonkmap či ako sa volá chcel natočiť nového Votrelca. Z jeho skíc bolo cítit že ho to baví a fakt som sa tešil že konečne vznikne nejaký kvalitný Votrelec. Nakoniec to ale sám otec Votrelca ukončil. Hmm. Tak je to aj s Terminátorom. Pokial sa toho nechytí naozajstný fanda tak je to v riti. Cameron už podľa mňa o Terminátora vôbec nestojí.

na příspěvěk reagoval DEXTER099, TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Horší než Genisys? Tak to by byl čistý odpad!, protože Genisys byl sotva na jednu hvězdu. 

To doufám že ne, jinak tahle série bude zničená nadobro. A tenhle film ji měl restartovat a zachránit. Tak doufejme!

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Reklama

Reklama