Reklama

Reklama

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace (Mackenzie Davis), vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází tyto tři cestu k T-800 (Arnold Schwarzenegger) ze Sářiny minulosti, který se zdá být jejich poslední nadějí. (Cinemart)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Já to viděl dodnes,tak 6x. Počítaje v to i kino.:) Kontroverznost u kohokoli chápu,leč pro mě to neplatí a užívám si to při každém shlédnutí. 

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

PKD

Já přemýšlím, že se budu muset brzy na T5 znovu podívat. Byl jsem na tom tenkrát v kině a pak to viděl ještě jednou, ale do třetice prostě musím, protože pořád je to pro mě jeden z možná nejvíce rozporuplných dílů.

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Já se začínám též. A to jsem ještě před měsícem,byl docela relativně,natěšený. Včera v kině při sledování traileru,jsem ironicky podotknul,že po tomhle se všichni ti,co nadavali na T5,veřejně omluví tvůrcům.

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf, Lacike

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

 Já se obávám, že celý tenhle film bude jedna velká fraška. A to člověk nemusí být vyhlášený expert filmů :-D 

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Terminator: Dark Fart. A pak dostaneme volné pokr. Inseminator: I´ll be backer.:)))

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

No tak Skynetu stroj casu taky nespadl hned tak do klavesnice, ale asi ho musel nejdriv vyvinout a postavit a pak pouzit, ze ? Takze jsem Skynet / jen jako, neboj ! / a mam jednu moznost poslat nekoho do minulosti. Poslu nekoho zabit Saru, nebo poslu nekoho zpet treba dva tydny po soudnym dnu s plany na stroj casu pro sebe ? Tim zkratim casovy faktor k vyvoji stroje casu na minimum, rovnou ho zacnu stavet, postavim a mam spoustu casu jej pouzit vickrat, jak potrebuji a nemusim ho hned po prvnim pouziti nicit. Jen doufam, ze jsem ted nedal Skyentu navod, jak to cely vyhrat. Ale jestli to toho hnupa nenapadlo samo, tak to ma stejne spocitany, protoze retardovany pocitace valku s lidstvem nevyhravaji ! Fuck u Skynet ! Maaaan ! Jinak si myslim, ze Salvation je docela povedeny, originalne pojaty, nahlednuti do Terminatoriho sveta, ale nektery veci tam hold moc nedomysleli no. Tak snad to bude v DF lepsi.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Hekman

A není to tak, že tím strojem času mohla cestovat jen jedna osoba a stroj byl poté hned zničen? Tak či onak, průser je spíš scéna v Salvation, ve které je John uvnitř Skynetu a ten na něj pošle 2 - slovy DVA terminátory, i když se tam vyrábí po stovkách. A celkově Skynet hlídaný, zabezpečený a vyzbrojený jak nějaký hypermarket. To byl prostě megafail.

na příspěvěk reagoval Hekman

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

No ja uz jsem si rikal jako decko u Termosa, ze proc jako Skynet neposlal tech robotu rovnou vic a do ruznych casu. A kdyz muze kontrolovat cas a menit minulost/budoucnost/ trochu Orwellovsky, tak proc toho vic nevyuzije ? Skoda, ze nespojili dohromady Terminatora a Na hrane zitrka, to mohlo byt mega super pokracovani, ktery by celou znacku restartovala suprove. Jen by to museli udelat vic temny, ale ... to bych rad videl !

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Tak jo... Hned nazacatku vyřesi Cammeronuv problem. Navic porazi hned dva roboty. V podstate zastavi skynet. Pak cestujou do budouci budoucnosti o par let pozdeji.. kde Skynet teprve vznikne. Kde je pronasleduje znanitizovany Connor ktery se v jeste nenapsane budoucnosti nechal lapit (moje přitomnost v mojí minulosti se stava mou soucastností) Skynet ma bejt znovu spusten. Sara tomu zabranuje.. a jako pojistku posila T-800 ktery tímhle nevznikne... Do minulosti aby chranil jí sebe samu a vychoval jí jako děda... Aby mohla v budoucnosti ktera je ted její přítomností poslat T-800 aby zajistila preziti sama sebe. 8)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Cameron od zaciatku tvrdi, ze nechce ziadne prekombinovane voloviny typu Genysis, ale hlavny pribeh sa ma odohravat behom par hodin.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Prej spoilery, ktery se jako objevily, jsou soucasti kampane. Ja bych tomu i veril, odle me ten pribeh nebude tak prostej a stupidni. Jakoze by Cameron vylezl ven s dvouhodinovou nahaneckou ? Dobrej termos, zlej termos a spasitelka sveta z Mechika ? No ok, mozna spasitelka z Mechika jo, ale to je tak vse.

Fenk

Fenk (hodnocení, recenze)

Ty plakáty se sem postupně přidávaj, jako že další bude zase o něco větší?

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

né všichni producenti mají koule ze železa jako Kevin Feige, který má i tu výhodu, že je známý mezi diváky/fanoušky, jezdí na Comic Cony, je jedním z těch lidí co tam jezdí, obléká se tak, mluví tak a myslí jako fanoušek. A teď kdo viděl producenty tady, když si odmyslíte Camerona. Nikdo. 

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Lacike

Tomuhle se směji též už nějakou dobu. V podstatě,nekonečné začátky nových trilogií,které ale nikdy nevzniknou. Zřejmě nějaká nová Hollywůdská móda.:)))

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

přesně, takový Marvel měl plán a podle něho jel a kam až dojel. Tam se i počítalo s tím, co kdyby nějaký film neměl úspěch, tak by se jelo dál. 

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Reklama

Reklama