Reklama

Reklama

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace (Mackenzie Davis), vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází tyto tři cestu k T-800 (Arnold Schwarzenegger) ze Sářiny minulosti, který se zdá být jejich poslední nadějí. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

naprostá pravda, ten scénáááááááááář!! anoooooooo, to je otřes a souhlasím, že ty interakce mezi charakterama jsou víceméně konfliktní.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ouwen

Jo v tomhle ohledu máš pravdu, místo toho abych se o postavách něco dozvěděli, tak se všichni navzájem uráží a vyhrožují, ale opět na vině sou scénáristi. V tomhle směru je vidět, že ten scénář psalo několik lidí a každý z nich měl jinou vizi, ale o to víc sem docenil, ty chytřejší momenty, který film má, jen nejsou tak vidět a to je škoda.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Pustil jsem si pár scén po prvním dílu Terminátora z týhle sračky.

Vyloženě, tolik věcí špatně:

 

Ta malá holka, co má být vůdkyní odbojů, neudělá vlastně nic pořádnýho, jen čumí v pozadí. V jedničce musela Sarah Terminátora zabít nakonec sama, těžce zraněná. A má cenu vůbec zmíňovat otřesnou Mackenzie Davis? Jak v tom motelu poví "pokud mě budeš srát, vytrhnu ti hrdlo". To bylo fakt otřesný. Absolutně jí nevěřím vůbec nic, protože působí uměle.

Co zbožňuju na prvním Terminátorovi, je Kyle Reese. Biehn zahrál svojí postavu naprosto přirozeně. Když mrká, vypadá to jako kdyby měl každou chvíli upadnout. Ta únava a jeho strach z očí je hmatatelný skrz tu obrazovku. Scéna, kdy brokovnicí kosí terminátora a kouše si rty...na to nikdy nezapomenu. Tady panáčci lítají, skáčou v CGI efektech.

 

Další věcí, je otřesný Gabriel Luna, kterému jsem nevěřil vůbec nic. Hláška "moje celé tělo je zbraň" s tím úsměvem, je další ponížení Terminátora jako takového. Má působit chladně, bez známky emocí, má působit jako robot, né se chovat jako člověk. Nezapomínejme na kung-fu digitální bitky napříč tímhle dílem.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Lacike, Ellmariachi, Prometheus69

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Miluji spekulace a nebo jedna paní/pán, povídal že...., co by se tak mohlo stát ? To nelze nemilovat :))

na příspěvěk reagoval Han_Quintet

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

No já nevím, ...  asi spekulace. :) Osobně bych uvítal další díl, který by se dokázal udržet v červených číslech. Ovšem, to je asi nesplnitelný sen. 

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

ezop1012

mozno pre deti do 12 rokov je to pozeratelne, zhovadit nieco sa len tak nevidi. neviem kto pisal ten scenar, ale zjavne nebol pri zmysloch, o logike ani nehovorim. 

 

Stejně jako všechny díly, ale nikdo tě nenutí na to koukat

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

mozno pre deti do 12 rokov je to pozeratelne, zhovadit nieco sa len tak nevidi. neviem kto pisal ten scenar, ale zjavne nebol pri zmysloch, o logike ani nehovorim. 

dalsi film dalsia lgbti sabona, pribeh je tak deravi ze o nom sa netreba ani zmienovat. arnold ani teraz nesklamal, a zahral to co sa dalo, avsak to sa o ostatnych povedat neda, aj zaporna postava bola skor smiesna a este to rozdvojovanie, na strojcek a hmotu, len som nepochopil ako ta hmota mohla zit ked bola mimo strojceka. to bolo trapne. 

hodnotenie za arnolda pol hviezdicky a za kameru pol hviezdicky, vysledok 1/5

na příspěvěk reagoval Ivoman

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Tvl sledovali ste vůbec ten film? Přijde mi ze ne jinak by ste se tu neptali na takový picoviny typu koho Sara kosila! Inteligence dnešního člověka je na bodu mrazu!!!!!

na příspěvěk reagoval Han_Quintet

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

paradny terminator odost lepsie nez predosle 2 dieli velka skoda ze to nemalo financny uspech planovali trilogiu 

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Echelon1

Jedinou šanci skyneta je dostat do minulosti sebe a zabránit lidstvu v technickém pokroku(pokud mu jde jen o jeho vlastní přežití).

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Echelon1

Ty jsi to vůbec nepochopil, pointou filmu je, že ať zabiješ sebevíc terminátorů skynetů atd. je to prostě jeden z evolučních kroků(chyby), která je nevyhnutelná a  doslova tedy snímek říká, že naším osudem lidstva je do nekončena vést válku v r různých časových rovinách. Neexistuje totiž jeden avatar vůdce, který porazí skyneta, člověk je odjakživa nahraditelný a tak, když skynet trefí cíl, objeví se někdo jiný. jinými slovy skynet může tisíckrát uspět a tisícrkát selhat, a stejjně se to nikdy nehne z místa. Protože zničením skyneta se jen oddálilo o pár let to, že je vyvinou nikde jinde pod jiným názvem. A zabitím avatara, jen to, že povastane a objeví se někdo jinej, který svou práci klidně odvede lépe.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Legion tak jako Skynet ze začátku neměl nějaké Rev-9, ale takové ty pásové a lítající bojové drony, co byli ve trojce. 

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

No ja neviem, s REV-9 mala Sára problém, bez T-800 a Grace by ho nikdy neporazila. A REV-7 tiež vypadali trochu príliš "huste" na zbrane, čo používala. Takže ak likvidovala aj modely od Legion, určite to nebol ani jeden z tých typov. 

___ Tak by som ten Genesys nekomplikoval, takto ďaleko to asi neriešili ani tvorcovia. Sami hovorili, že je to pre nich úplne iná časová os. Ja ale nemám rád rôzne časové osy, to potom niečo meniť nemá žiadny význam. Osobne všetko od T:2 vidím len ako samostatné filmy (ako väčšina fanušíkovskej komunity). Genisys sa mi páčil hlavne soundtrackom, a ako akčné sci-fi je to obstojné, ale akosi trochu už "popkornový" prístup, často zbytočne odľahčené a hlúpe dialógy ("Né, ste zatčen"). Je to asi zo všetkých filmov najviac "podívaná pre rodinu".

na příspěvěk reagoval Han_Quintet, Han_Quintet

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Echelon1

Jo jako Šroub... Pořat si to ztím spojuju. :D Naopak... Genisys byl podle mê promyšlený dobře. Už jen z toho pohledu že stroj času nevyrobily stroje, ale lidé... ;) Též i to že Strejdu poslala na pomoc do minulosti sama Sara... Ktera bude později vést namísto Connora odboj. Connor se tedy vůbec nenarodí.. protože se budou pářit za uplně jinych okolností. Navíc byla sama infikovana Nanity... Takže tu klidně může existovat kauzalita stím že T-1000 terminatory zase mohla poslat infikovaná Sara aby zabila sama sebe... V minulosti protože? ;)

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Reklama

Reklama